enterhere Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 -Γιατρέ δεν είμαι καλά. Νιώθω πολύ μαλάκας και ηλίθιος. Τι εχω; -Δίκιο!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 πως λεγεται αυτος που ναι απ το βολο και βλεπει μανιωδως γουιλιαλμο τελο;;;; Τοξοβολοσ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τι κοινό έχουν οι τούρτες με την πεθερά μας; Και τις δύο τις θέλουμε κρύες και με κεράκια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 "Ξεματιασμα" ... κυρ ελεησον! Εξακολουθω να μην το πιανω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τι κοινό έχουν οι τούρτες με την πεθερά μας; Και τις δύο τις θέλουμε κρύες και με κεράκια Σταδιάλα, σκιάχτηκα μεσημεριάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 -Εγώ λέω να σου δώσω τη γκόμενα μου που ναι 1,50 ύψος και εσύ τη δική σου 1,53 -Γιατί; -Να ανταλλάξουμε τάπες όπως κάναμε μικροί 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 - Φίλε το γκομενάκι δίπλα δικό σου είναι; - Ναι... - Να κάνω λίγο... ; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 -Μπαμπά θα μου πάρεις το iPhone 6; -Πες την μαγική λέξη. -Μαρία. -Τι Μαρία; -Η γκόμενά σου. -Θες και την θήκη; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κι εκεί που έπαιζα ντραμς έρχεται η από πάνω και μου λέει: - "Η κόρη μου διαβάζει για την εξεταστική, το ξέρεις;;;" Και της λέω: - "Όχι, αλλά αν μου πεις λίγο το ρυθμό... θα το παίξω!!!"Μου λέει ένας ταξιτζής τις προάλλες "αγαπώ τη δουλειά μου, είμαι αφεντικό του εαυτού μου, κανείς δε μου λέει τι να κάνω".Του λέω "κάνε αριστερά"...Τα έμαθες για τα καινούργια προφυλακτικά;- Τι; πες μου.....- Όταν σπάνε μιλάνε!- Μιλάνε; και τι λένε;- ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από NovaLacertae 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 -Μπαμπά θα μου πάρεις το iPhone 6; -Πες την μαγική λέξη. -Μαρία. -Τι Μαρία; -Η γκόμενά σου. -Θες και την θήκη; χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα ελιωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας τύπος προσπαθεί να πείσει την γυναίκα του, να της τον βάλει στα αυτιά. -Μα τρελάθηκες χριστιανέ μου, τι θέλεις να κουφαθώ; -Καλά τι φοβάσαι τόσα χρόνια δεν θα είχες μουγκαθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 -Ρε τακη τα εμαθες??- Τι ρε??-καταργησαν τα προφυλακτικα!!-τι λες ρε?γιατι??-Γιατι ειναι ειναι για τον πουτσ(Ο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 - Γιώργο γιατί άλλαξες κανάλι; - Έχει τελικό Ευρωμπάσκετ ρε πατέρα. - Μα έχει εκλογές και βλέπω Pretender-η! - Ευρωμπάσκετ έχει κάθε δυο χρόνια! - Και εκλογές κάθε τέσ....ΚΑΛΑ ΔΕΣΤΟ! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 - Μπράβο που κάνεις τον σταυρό σου αγόρι μου ...- Μα είδες τι κωλάρα πέρασε πάτερ ;;; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις