rasmus elm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 - Έλα ρε, πάμε αύριο για τρέξιμο;- Παρακαλώ;- Ααα εσάς πήρα;;; Θέλω 2 με γύρο απ'όλα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 - Έλα ρε, πάμε αύριο για τρέξιμο; - Παρακαλώ; - Ααα εσάς πήρα;;; Θέλω 2 με γύρο απ' όλα... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Άργησα λίγο αλλά το ανακάλυψα ... Ηρακλής Πουαργώ ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ^^ Γαμάτο ή γάματο; γαματό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ξυπνάς στις 6 για διάβασμα και οι άλλοι ποστάρουν φωτογραφία στο κλαμπάκι με φόντο την ανατολή.... εεεεε πιιισααα και πουπουλα Είχα πει στην πρώην μου να περνάει καλά...και περνάει η καριολα Η Πρωτοψάλτη τραγούδη τη "Χαβάη" και έγινε Υπουργός Πολιτισμού. Άντε και ο Γιοκαρίνης Υπουργός Υγείας με το "σε γνώρισα στο ΙΚΑ" Ο μέσος Ελληνας γκομενος ισχυρίζεται ότι έχει παει με 100 γκομενες και η μέση Ελληνιδα γκομενα με 2...Δεν βγαίνουν οι πράξεις ρε παιδιά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Άργησα λίγο αλλά το ανακάλυψα ... Ηρακλής Πουαργώ ... tp.JPG "Έκαψες" το πείραμα. Το είδα γι' αυτό το πόσταρα. Ήθελα να δω από τα like το IQ των μελών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ήταν μια φορά, 2 μπουρδελα το ένα απέναντι από το άλλο. Το ένα είχε συνέχεια δουλειά, ενώ στο άλλο βάραγαν μύγες. Αναρωτιέται η τσατσά τι τρέχει και δεν έχει δουλειά. Και καθαρό μπουρδελο έχω, και ωραίες κοπέλες έχω, λέει, γιατί όμως δεν έρχεται κανείς;Φωνάζει το μπράβο.- "Μήτσο, πήγαινε απέναντι και κάνε τον πελάτη, να μου πεις γιατί έχει τόση δουλειά και εμείς όχι."Πηγαίνει απέναντι λοιπόν. Χλιδή, καθαρά, και ωραίες πουτανες.Έρχεται η τσατσά:- "Τι θα θέλατε;"- "Τι προσφέρετε εσείς;", ρωτάει ο Μήτσος.- "Τα πάντα. Πισωκολλητό, απλό, παρτούζες, στάσεις 69, και φυσικά τσιμπουκι με τραγούδι!"- "Τσιμπουκι με τραγούδι; δηλαδή", ρωτάει ο Μήτσος;- "Θα σας παίρνει τσιμπουκι η κοπέλα και ταυτόχρονα θα σας τραγουδάει!"- "Και πως γίνεται αυτό;"- "Μυστικό!"- "Καλά, λέει, αυτή την κοπέλα θέλω."Μπαίνει στο δωμάτιο, έρχεται και η κοπέλα. Τον ρωτάει:- "Τι θέλετε να ακούσετε.- "Ρουβά", λέει αυτός.Εντάξει λέει η κοπέλα, τον ξαπλώνει στο κρεβάτι, σβήνει το φως, αρχίζει να του παίρνει τσιμπουκι και να του τραγουδάει Ρουβά.Τελειώνει, πληρώνει, και πηγαίνει στο μπουρδελο που δουλεύει και λέει στην τσατσά ότι υπάρχει μια κοπέλα που του πήρε τσιμπούκι και ταυτόχρονα τραγουδούσε!- "Πώς το έκανε", τον ρωτάει;- "Δεν ξέρω, γιατί είχε σβήσει το φως."- "Να πας ξανά", του λέει, "και να μάθεις."Ξαναπηγαίνει, παίρνει την ίδια κοπέλα.- "Τι θέλετε να ακούσετε τώρα;"- "Καζαντζίδη."- "Εντάξει", λέει. Αρχίζει το τσιμπουκι και να τραγουδάει. Ξαφνικά ο Μήτσος ανάβει το φως και βλέπει πάνω στο κομοδίνο ένα γυάλινο μάτι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξει Θεικο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το πιασα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrgeorge Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το πιασα :/ "Ξεματιασμα" ... κυρ ελεησον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ρίχνει ο σπαϊντερμαν όταν είναι τσαντισμένος; ιστοπαναγίες 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Omfg ακόμα κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σάρισα είναι το όπλο που είχε ο Μ Αλέξανδρος στις εξτρατείες του και αυτό που ρωτά την γκόμενά του ο Αγρινιώτης,μόλις τελειώσουν το σεξ.... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 "Από τα 2700€ μας πήγαν στα 1720€, που θα πάει αυτή η κατάσταση;" - Συνταξιούχος, mega πριν 2 λεπτά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 "Από τα 2700€ μας πήγαν στα 1720€, που θα πάει αυτή η κατάσταση;" - Συνταξιούχος, mega πριν 2 λεπτά Φίλε, το έχω ζήσει live αυτό πριν 2-3 μήνες στο λεωφορείο. Ένας 60άρης-65άρης γκρίνιαζε γιατί του είχαν μειώσει τη σύνταξη στα 1700 ευρώ, αλλά δεν ανέφερε από τα πόσα ξεκίνησε. Με τη σύζυγό μου δεν βγάζουμε τόσα και οι δύο μαζί και έχουμε πτυχία, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ήθελα να τον κοπανίσω τόσο άσχημα, που να μην τον αναγνωρίζουν τα παιδιά του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις