Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τρελό potential για offtopic αλλά καλό ανέκδοτο, ειδικά για Ελλάδα http://www.lifo.gr/now/life/75165 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι ενας τυπος ξαπλωμενος στο κρεβατι.Σε μια στιγμη χτυπα η πορτα.Συκωνεται να παει να ανοιξει. Ναι; ρωτα Ναι ελα εγω ειμαι Πιος εγω; Εγω Μα τι λες πιος εισαι βρε ανθρωπε μου Μα φυσικα ΕΓΩ ε οχι δεν εισαι Μα τι λες τωρα φυσικα ειμαι ε οχι σου λεω δεν εισαι ΜΑ ΕΙΜΑΙ Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ μα γιατι;; γιατι ... εγω ειμαι μεσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Προτείνω να τα λες σε βίντεο και να τα ανεβάζεις youtube. Θα χαθεί βέβαια η μαγεία της γραφής και των emoticon σου, αλλά θα έρθει η μαγεία της ομιλίας και της εικόνας σου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα πρεζακι παει στο 'ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος'.-πρωτη ερωτηση:ποια ειναι η πρωτευουσα της ελλαδας?α)θεσσαλονικηβ)Πατραγ)Αθηναδ)Λαρισα-Το Γ-Πολυ σωστα,Μολις κερδισες 1 ευρω.Παμε στην δευτερη ερωτηση...-Ωπα φιλαρακι...σταματαω εδω.. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 να σας πω κατι κρυο και γρηγορο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 να σας πω κατι κρυο και γρηγορο; πες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tecnologygeek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 να σας πω κατι κρυο και γρηγορο; Χαλάζι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Προτείνω να τα λες σε βίντεο και να τα ανεβάζεις youtube. Θα χαθεί βέβαια η μαγεία της γραφής και των emoticon σου, αλλά θα έρθει η μαγεία της ομιλίας και της εικόνας σου. και μετα να με κανουν μπαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Παει μια γυναικά σε οίκο ανοχής για γυναίκες -Γεια σας θέλω κατι ιδιαίτερο -Δηλαδή -....να και ντρέπομαι κιόλας -πείτε ελεύθερα -Θέλω κατι σε μακρύ και χοντρό -αααα δυστυχώς δεν έχουμε κάτι τέτοιο ...πάει να φύγει -Σταθείτε καλε, έχουμε ενα Ρωσο είναι μακρύ αλλα οχι χοντρό -Οχι οχι δεν θέλω ευχαριστώ ...παει να φύγει πάλι -Σταθείτε καλε, έχουμε ενα πόντιο είναι χοντρό άλλα οχι μακρύ -Οχι οχι δεν θέλω ευχαριστώ και όπως φεύγει σκέφτεται..... και γυρίζει πίσω VVVVV ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟ !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τρελό potential για offtopic αλλά καλό ανέκδοτο, ειδικά για Ελλάδα http://www.lifo.gr/now/life/75165 Δε λεει τιποτα καινουργιο .... και φυσικα δεν εχει να κανει σε τιποτα με οσους δουλευουν σε συγκεκριμενο μερος (>95%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 -Θέλω να με σκίσεις -Συγγνώμη σε βλέπω σαν μνημόνιο -Τα 'μαθες; Πέθανε ο Τάκης, τον βρήκαν νεκρό σπίτι του.. -Ναρκωτικά; -Ναι, φέρε. Ηταν ενας καφες φιλτρου και ενας καφες φιλφεικ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πεθαινει ενας και παει στον αγιο πετρο και λεει:-Μην μου πεις οτι εισαι ο Αγιος Πετρος;Και απανταει ο Αγιος Πετρος:-Μην μου πεις οτι εσαι ο μ@λακας που πνιγηκε με τα ποπ κορν; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2015 από george200-13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 -Είσαι μονογαμικός ή πολυγαμικός; -Δενγαμώγενικώς. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 να σας πω κατι κρυο και γρηγορο; Παγάκι που κάνει πατινάζ. Τα ήθελε ο κώλος σας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
briemann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ξυρίσου από κάτω μωράκι μου ...πόσες φορές να στο πω; μάλλιασε η γλώσσα μου.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις