sheik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Eνα που μου ηρθε μολις τωρα αυθορμητα βλεποντας Εθνικη, χωρις να σημαινει πως δεν εχει "εφευρεθει" απο αλλον: -Πως σε λενε κουκλα μου; -Λια -Θες να σε σκισω; -Βεβαιως Ευκολη Λια. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ενα που ηρθε σε εμενα για αντιποινα -τι κανουν 2 λεσβιες που γελανε ολη την ωρα? -πλακαμουνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 πως λεγεται ο κουμουνιστης στα γερμανικα;;; γιασουφασιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 πως λεγεται ο κουμουνιστης στα γερμανικα;;; γιασουφασιστα Στις τελευταίες σελίδες μάλλον όλοι θέλουν τον γιασουφασίστα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δυο κεκέδες τσακώνονταν ποιος από τους δυο μιλάει πιο γρήγορα. Αποφάσισαν λοιπόν να τρέξουν μέχρι το απέναντι περίπτερο για τσιγάρα και όποιος επέστρεφε πιο γρήγορα θα ήταν ο νικητής. Κρατάει χρονόμετρο ο ένας και ξεκινάει ο άλλος, φτάνει στο περίπτερο και λέει στον περιπτερά : - Ένα κα-κα-κα-κακα-κα-κακα-κάμελ - Αμέσως, του λέει ο περιπτεράς και του δίνει το πακέτο Παίρνει τα τσιγάρα, πληρώνει γρήγορα, γυρίζει τρέχοντας. 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Φεύγει ο δεύτερος πατητός, φτάνει στο περίπτερο. - Ένα μα-μα-μα-μαμα-μα-μαμα-μάλμπορο - Μαλακό ή σκληρό; του λέει ο περιπτεράς - Μα-μα-μα-μαμα-μα-μα-μαμα-μα-μας γ@μησες.....!!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι ο μπαμπης και περπατει στο δρομο, και ξαφνου βλεπει τον φιλο του τον χαραλαμπο να οδυρεται σε μια γωνιὰΒρε χαραλαμπε τι εγινε βρε γιατι εισαι ετσια για σου μπαμπη.αστα λεει ο χαραλαμπος να η γυναικα μου η μαιρηε τι;;ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕτι πραμα;με ακουσες ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕσαστισμενος και σοκαρισμενος ο μπαμπης ρωταμα πως; ε η μαιρη που απο παιδια παιζαμε μαζι στη αλανα, η μαιρη που μεγαλωσαμε μαζι η μαιρη που τα καναμε ολα μαζι θες να πεις τα;;;ΝΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕ.ασε πικραμα δε το πιστευω πωςνα να σου πως.εκει που καθομουν στο δωματιο και εβλεπα ματς..ακουω ξαφνικα ενα δυνατο ΜΠΑΝΓΚ σαν πυροβολισμο ε εχουμε οπλο σπιτι....και μπηκα στο δωματιο και.......ασεπωπω δε το πιστευω πωπωΝΑΙ ΑΣΕ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟελα μη μηλας ετσι χαραλαμπεΜα η ζωη συνεχιζεται σωστα;;εμ σωσταδε πειραζει ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΗο μπαμπης βουκινὸτι τοσο συντομα;;ε ναι τουλαχιστον θα μπορω τωρα να τα τοιναχω με ηρεμαΕ ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΙΝΑΞΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ;;ΤΑ χαλια :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πως να χάσετε 15 κιλά σε ένα μήνα! 29 μέρες τρώτε οτι γουστάρετε και την τελευταία μέρα κόβετε το δεξί σας πόδι. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και όπως είπε ο Σεφερλής: Μια φίλη μου κάνει 3 δίαιτες μαζι.. ..δεν χόρταινε με τη μια.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι ο μπαμπης και περπατει στο δρομο, και ξαφνου βλεπει τον φιλο του τον χαραλαμπο να οδυρεται σε μια γωνιὰ Βρε χαραλαμπε τι εγινε βρε γιατι εισαι ετσι α για σου μπαμπη.αστα λεει ο χαραλαμπος να η γυναικα μου η μαιρη ε τι;; ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕ τι πραμα; με ακουσες ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕ σαστισμενος και σοκαρισμενος ο μπαμπης ρωτα μα πως; ε η μαιρη που απο παιδια παιζαμε μαζι στη αλανα, η μαιρη που μεγαλωσαμε μαζι η μαιρη που τα καναμε ολα μαζι θες να πεις τα;;; ΝΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕ.ασε πικρα μα δε το πιστευω πως να να σου πως.εκει που καθομουν στο δωματιο και εβλεπα ματς..ακουω ξαφνικα ενα δυνατο ΜΠΑΝΓΚ σαν πυροβολισμο ε εχουμε οπλο σπιτι....και μπηκα στο δωματιο και.......ασε πωπω δε το πιστευω πωπω ΝΑΙ ΑΣΕ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΝΑΞΕ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ελα μη μηλας ετσι χαραλαμπε Μα η ζωη συνεχιζεται σωστα;; εμ σωστα δε πειραζει ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΗ ο μπαμπης βουκινὸ τι τοσο συντομα;; ε ναι τουλαχιστον θα μπορω τωρα να τα τοιναχω με ηρεμα Ε ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΙΝΑΞΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ;; ΤΑ χαλια :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 -Why was the math teacher late? - He took the Rhombus The mailman told me he's off to Spain tomorrow, so I asked him if he was going to Parcelona. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manefalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ήταν μια χελώνα καρέτα-καρέτα και μια φώκια μονάχους-μονάχους και κάνανε.......... παρέα-παρέα !!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το άκρον άωτον της αοριστίας: Καμιά μέρα να πάρουμε κανένα να πάμε πουθενά να κάνουμε τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας τυπος παιρνει καθε πρωι το λεωφορειο. Μια μερα ειχει πολυ κοσμο και καποιος τον σμπρωχνει, σιγα ρε του λεει θα μας σκοτωσεις. Ασε μας ρε μαλακα και συ του λεει ο αλλος. Πως μιλας ετσι ρε ξερεις ποιος ειμαι εγω? Ποιος μπορει να εισαι ρε 6.30 το πρωι σε ενα λεωφορειο? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rasmus elm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 -Δάσκαλε πως παει το παιδί ? -Πρόβατα έχετε? -Όχι -Να πάρετε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις