vasilisaerox Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάει το γατάκι της . Διατρέχει το χέρι της από πάνω του χωρίς να το αγγίζει. Ενθουσιάζεται και αρχίζει να το χαιδεύει απαλά . .Μετά αρχίζει να το τρίβει . . .Συνεπαρμένη αρχίζει να το χαϊδεύει όλο και πιο έντονα . . Μέχρι που το γατάκι νιαουρίζει διαμαρτυρόμενο και φεύγει Καημένο μου γατάκι . . Μπες στις ρυθμίσεις του ρουτερ και ενεργοποίησε το parental control. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Συνομιλία στο facebook: -Θα μου δώσεις το κινητό σου; -Δεν έχω κινητό. ...στάλθηκε από κινητό. 'Η το άλλο κορυφαίο πριν το δημοψήφισμα: "Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ΟΧΙ, επιστροφή στη δραχμή τώρα" κλπ κλπ - Sent from my iPhone 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 -Κάνω το τσιγάρο και πάμε;-Ναι.-Είμαι ένα τσιγάαααροοο.-Οκ πάμε! . . sorry 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 έ; Το λογοπαίγνιο δεν πιάνει καλά στα ελληνικά. γατάκι (εδώ) = pussy = you know Και πάλι όμως...μπρρρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 -Κάνω το τσιγάρο και πάμε; -Ναι. -Είμαι ένα τσιγάαααροοο. -Οκ πάμε! . . sorry Ban him now! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Το λογοπαίγνιο δεν πιάνει καλά στα ελληνικά. γατάκι (εδώ) = pussy = you know Και πάλι όμως...μπρρρ. Ευχαριστώ. Καλά θα ξεράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Άντε ένα μάλλον καλύτερο, Ζωγραφίζει ο δάσκαλος ένα πέος στον πίνακα -Ποιος ξέρει τι είναι αυτό; Πετάγεται ο Γιωργάκης -Εγώ, ο μπαμπάς μου έχει δύο -Δύο; -Ναι , ένα για να κατουράει και ένα για να πλένει τα δόντια της μαμάς 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Άντε ένα μάλλον καλύτερο, Ζωγραφίζει ο δάσκαλος ένα πέος στον πίνακα -Ποιος ξέρει τι είναι αυτό; Πετάγεται ο Γιωργάκης -Εγώ, ο μπαμπάς μου έχει δύο -Δύο; -Ναι , ένα για να κατουράει και ένα για να πλένει τα δόντια της μαμάς Χαχα μπράβο ρε συ ωραίο ήταν αυτό! (για λόγου σου πάντα :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Βγηκε σαμπουαν για γκέη, το STIS Σλογκαν: Λουσου ευχαριστα, SHAMPOO STIS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ηταν τρεις φιλοι και κουβεντιαζανε για τις γκομενες τους... Λέει ο πρώτος: «Η δικιά μου είναι εντελώς χαζή. Την προηγούμενηεβδομάδα πήγε στο σούπερ μάρκετ κι αγόρασε 300 ευρώκρέας γιατί ήταν σε προσφορά και δεν έχουμε καν κατάψυξη για να τοβάλουμε.»Ο δεύτερος συμφωνεί ότι αυτή ακούγεται πολύ χαζή αλλά επιμένει ότι ηδικιά του είναι πιο στόκος. «Ακριβώς πριν μια βδομάδαπήγε και ξόδεψε 17.000 ευρώ για να πάρει ένα καινούργιο αυτοκίνητοκαι δεν ξέρει καν να οδηγεί!»Ο τρίτος, ο ξανθός, κουνάει το κεφάλι του σκεπτικά και συμφωνεί ότικαι οι δύο σύζυγοι των φίλων του είναι βούρλα, αλλά πιστεύειότι η δικιά του τις ξεπερνάει. «Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουντα γέλια», λέει. «την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα μουέφυγε για διακοπές στην Ελλάδα. Την παρακολούθησα που έφτιαχνε τιςβαλίτσες της και πρέπει να πήρε τουλάχιστον πέντε πακέταμε προφυλακτικά μαζί της....Και δεν έχει καν πουλί !!!!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Γιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα κινέζος; Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς τοθεό που δεν γαβγίζεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εάν σου πω ότι υπήρξε πραγματική παρόμοια ιστορία θα με πιστέψεις; Σοβαρά; Χαχα Τελικά είναι που λέμε ότι τα ανέκδοτα βγαίνουν από την ίδια τη ζωή ή και το αντίθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τι είναι χειρότερο από δέκα μωρά κρεμασμένα σε ένα δέντρο? Ένα μωρό κρεμασμένο σε δέκα δέντρα. -Γιαγιά δεν μου αρέσει ο παππούς, είναι κάπως. -Φάε τις πατάτες. Φεύγω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σοβαρά; Χαχα Τελικά είναι που λέμε ότι τα ανέκδοτα βγαίνουν από την ίδια τη ζωή ή και το αντίθετο Βασικά ήταν ένας τύπος που παντρεύτηκε οπότε και σταμάτησε να είναι τακτικός "πελάτης" του άστεγου έξω από το γραφείο του, και όταν του είπε τον λόγο της πλέον μη-ελεημοσύνης του ο άλλος του απάντησε: "Καλά ρε φίλε, εμείς θα πληρώσουμε τα γαμησιάτικά σου;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τι είναι χειρότερο από δέκα μωρά κρεμασμένα σε ένα δέντρο? Ένα μωρό κρεμασμένο σε δέκα δέντρα. Αυτό σηκώνει φιλοσοφική συζήτηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις