vasilisaerox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ζώο που συναντάται μόνο στην Ελλάδα και παίζει ώρες ρακέτες πρήζοντας λουόμενους. Ρακέτα Ρακέτα!!!!!!!!!! Λάθος γκαζμαδες με ρακέτα λέγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 τιαλλεςμακακιεσθακουσω λεγεται ο κινεζος που δεν αντεχει αλλο να ακουει τετοια ανεκδοτα Έλα ρε man! Μπορείς και τα ακούς; Κάτι δεν κάνω σωστά γιατί τόσο καιρώ εγώ τα διαβάζω. Σου μοιαζω για κινεζος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 -Καλησπέρα, θα ήθελα ένα δωμάτιο. -Στο όνομα; -Του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. -Τρίκλινο θέλετε; -Ενας είμαι. Είναι λίγο μπερδεμένο. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 -ρε μαλακα εγινε μαλακια και εχασα τα λεφτα του Γιωργου..-ποιανου Γιωργου?-του μουγγου!-πω ποιος τον ακουει τωρα.. Έβαλε γκολ η Κορέα.-Ποιος το έβαλε ?-Ο Λι.-Ποιος απ'όλους ?-Δεν ξέρουν ακόμη. Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA. Πέμπτη ερώτηση για τα 500€.Κάθε πόσα έτη γίνονται βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα; ◻5 έτη ◻4 έτη ◻6 μήνες ✅yolo 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 -Καλησπέρα, θα ήθελα ένα δωμάτιο. -Στο όνομα; -Του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. -Τρίκλινο θέλετε; -Ενας είμαι. Είναι λίγο μπερδεμένο. Το τοπικ πρέπει να λέγεται κλιματιστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το τοπικ πρέπει να λέγεται κλιματιστικό. Ice over the Internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το τοπικ πρέπει να λέγεται κλιματιστικό. Tragic No.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 πως λεγεται αυτος που πηγαινει στο μπουρδελο στα γιαπωνεζικα;; Παναγαμησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 <div>πως λεγεται αυτος που πηγαινει στο μπουρδελο στα γιαπωνεζικα;;</div> <div>Παναγαμησει </div> Γιαγαμησι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Στο φαρμακείο. -Ναι γεια σας ,θα ήθελα 5 αλοιφές για μύκητες στα πόδια. -5??Πατε καλά κύριε? -Σαφώς! -Τι είστε? -Κανονικός άνθρωπος κύριε,απλώς έχω για κατοικίδιο 5 σαρανταποδαρούσες Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2015 από BLuE_PaNtHeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 -tha me xyseis ligo sthn plati?-μου το γραφεις στα ελληνικα μην γινει καμια παρεξηγηση? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δηλαδη ας πουμε, λεει η αλλη να της (χ)ξυσει την πλατη ο αλλος δια μεσω sms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Tragic No.2 σόου φάννυ γέαχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ένα δικό μου για να δέσει το γλυκό, αν και με τέτοια έμπνευση αντί να δέσει πιο πιθανό είναι να παγώσει και να γίνει παγωτό... - Ρε Κώστα, είδα τον Παντελή χθες και μου είπε ότι τον έβρισες, τι έγινε;- Άσε με τον μαλ@κα, βρεθήκαμε χθες για ένα ποτό, μόλις είχα γυρίσει από τη Μύκονοοοοοοο!Καθίσαμε, τα είπαμε για κανά δίωρο και φεύγοντας μου λέει καλό φθινόπωρο.Τον στραβοκοιτάω αλλά αυτός απτόητος, καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα να επιμένει! E, τον έβρισα και σηκώθηκα κι έφυγα, να πάει να γ@μη8εί ο μαλ@κας που θα με κοροϊδεύει εμένα!-Ε, καλά κι εσένα τι σε πείραξε τόσο; Εντάξει, ακόμα καλοκαιράκι είναι, βιάστηκε αυτός να φέρει το φθινόπωρο. - Δεν ήταν αυτό, τον κοιτούσα συνέχεια, όση ώρα μου το έλεγε, τα χέρια τα είχε στην τσέπη και ούτε καν ακούμπησε το κινητό του, δεν κάλεσε κανέναν, δικαιολογία για να φύγει ήθελε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις