Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ε ενταξει, καλο. Θα μπορουσες να πεις αυτο Γιατι ο hellaslover δε κανει σεξ με σιαμαια; Γιατι ειναι αναποφασιστος και χυνει στο κενο Συγνώμη το παίρνω πίσω.. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΑ Επειδή όμως είσαι σπαστικός θα σου πω ένα βαθιά πολιτικοποιημένο και πολύ χειρότερο απ το δικό σου: Τι είναι χίλια ΜΛ-ΚΚΕ; Ένα λίτρο ΚΚΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για κάποιο λογο γελάω ΜΟΝΟ με τα ανέκδοτα του Vsl.. Αν ηταν streamer στο Twich, θα έκανα subscribe.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 2008: Ανιψιέ τσάκο ένα 50ευρο να πιεις 1 μπύρα2010: Ανιψιέ κερνάω μπύρα2012: Ανιψιέ κερνάς μπύρα;2015: Ανιψιέ σου περισσεύει ένα 50ευρο; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για κάποιο λογο γελάω ΜΟΝΟ με τα ανέκδοτα του Vsl.. Αν ηταν streamer στο Twich, θα έκανα subscribe.. Μας θιγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Συναντιούνται ο Αλμπερτ Αινστάιν με τον Mr.Bean: Αλμπερτ:"Λοιπόν θα παίξουμε ενα παιχνίδι." Mr.Bean:"Ωραία εξήγησε μου τι θα κάνουμε." Αλμπερτ:"Εγώ θα σου κάνω μια ερώτηση και αν δεν την βρεις θα μου δώσεις 1$...Μετά θα μου κάνεις εσυ μια ερώτηση και αν εγώ δεν την βρω θα σου δώσω 1000$." Mr.bean:"Ρώτα με." (Ο Αλμπερτ Αινστάιν έδωσε μια δύσκολη ερώτηση στον Mr.Bean) (Ο Mr.Bean δίνει 1$ στον Αλμπερτ.) Αλμπερτ:"Σειρά σου." Mr.bean:"Λοιπόν...ποιο ζώο ειναι αυτό που όταν περνάει τον δρόμο έχει 4 πόδια όταν γυρνάει 3 και οταν φτάνει σπίτι του έχει 2;;;" (Μετά από ώρα σκέψης του Αλμπερτ) (Ο Αλμπερτ δινει 1000$ στον Mr.Bean) Αλμπερτ:"Πολύ εντυπωσιακή η ερώτηση σου φίλε μου μαα.... ποιο είναι αυτό το ζώο;;" (Ο Mr.Bean δίνει 1$ στον Αλμπερ) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 πως λεγεται ο νεκρος στα ισπανικα;;;Μεσασεκασα :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 How do you call a nun in a wheelchair? Virgin Mobile xD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) - Πώς σε λένε κοπελιά ???- Στέβη.- Ωω! Ωραίο ονοματάκι !!! Από που βγαίνει ??? - Από το κάνω κάτι πίπες που κανείς δεν το πιΣτέβη ! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2015 από momotis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4GGELOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 -Ιησού θα σε σταυρώσουν.-Τι λες ξυλοκόπε,τι είναι αυτά;-Να εδώ...στον σταυρό που σου κάνω. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 -Τι είναι αυτά; -Καλαμαράκια. -Καλακατερινάκια έχετε; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ρε σεις με τις ρακέτες, τακ-τουκ τακ-τουκ όλη μέρα μας ζαλισατε, αντε παρακάτω. Όχι εσύ με το μπραζιλιαν κοπέλα μου, εσύ παίζεις καλά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 -Τι είναι αυτά; -Καλαμαράκια. -Καλακατερινάκια έχετε; Ντάξ' αδερφέ, το τερμάτισες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Schrodinger's cat walks into a bar. And doesn't. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Schrodinger's cat walks into a bar. And doesn't. Αυτή τη μαλακία με τη γάτα του Schroergioejgiehierh-κάτι γιατί τη λέτε όλοι, από που προκυπτει και τι το αστείο έχει;;;;;; Έχω ακούσει όμοια... "ανέκδοτα" κάνα 8άρι φορές και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτή τη μαλακία με τη γάτα του Schroergioejgiehierh-κάτι γιατί τη λέτε όλοι, από που προκυπτει και τι το αστείο έχει;;;;;; Έχω ακούσει όμοια... "ανέκδοτα" κάνα 8άρι φορές και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει... Ουσιαστικά έχει να κάνει με τις ερμηνείες της κβαντομηχανικής, είναι ένα νοητικό πείραμα. Για περισσότερα δες εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dinger%27s_cat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις