kalogeros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Χθες με πήρε από πίσω... - Kι εσύ τι του είπες; - Του είπα πως δεν θα την βγάλει καθαρή... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Eurobank, παρακαλώ;- Ναι γειά σας θέλω ενα διακοποδάνειο...- χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Πρέπει να κόψεις το χόρτο .- Το ελέγχω ρε πατέρα , περιστασιακά καπνίζω από κανένα .- Στην αυλή ρε ηλίθιε , θα μας φαν τα φίδια ... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 λολ Πως τον λέγανε αυτόν τον ηθοποιό ; Τον θυμάμαι γύρω στο 2000-κάτι στο ΜΕΓΚΑ βάζαν κάτι δήθεν-πουθενάδικες κομωδίες του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Το πιο κοντινό σε σεξ που έχω κάνει, είναι όταν είπα ότι σήμερα είναι Δευτέρα...Πήδηξα μια μέρα. Oh wait... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 λολ Πως τον λέγανε αυτόν τον ηθοποιό ; Τον θυμάμαι γύρω στο 2000-κάτι στο ΜΕΓΚΑ βάζαν κάτι δήθεν-πουθενάδικες κομωδίες του . http://www.imdb.com/name/nm0001815/?ref_=tt_cl_t1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 εκεί δίπλα στις ελβετικές άνδεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εντελως λαθος αντιληψη αυτη που προβαλεται στην εικονα imo. Αν μια πραξη ειναι σκατενια δεν εξαρταται απο το μερος στο οποιο λαμβανει χωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Βρήκα μια αγγλίδα μουνάρα εδώ στο νησί, πάω της λέω: -Do you wanna have sex with me? -Wine ot. -Oh, I'm sorry I don't know about wines. Ατύχησα... Αν ήξερα από κρασιά ίσως και να γαμούσα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ρε γ@@ληδες δεν υπαρχετε με μερικα χαχαχαχα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Με αυτα που διαβάζω τελευταία αναπολώ τα ανέκδοτα με τον Jack Norris Μάλλον έχεις να διαβάσεις καιρό, γιατί Chuck λέγουται ο άθρωπας. Αντε, παμε ένα φρεσκάρισμα: (το αγαπημένο μου από CN) Κάποτε ο Chuck σκότωσε 7 με ένα revolver*. Ο 7ος πέθανε από σεβασμό * Τα revolver είναι 6σφαιρα μπιστόλια, για εσάς τους tree-huggin', peace-lovin' hippies. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 * Τα revolver είναι 6σφαιρα μπιστόλια, για εσάς τους tree-huggin', peace-lovin' hippies. Η πρόταση αυτή έχει δύο λάθη 1. Ένα revolver ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πιστόλι (πολύ περισσότερο μπιστόλι), ακριβώς επειδή είναι revolver (=περίστροφο) 2. Ένα revolver έχει τόσες σφαίρες όσες το σχεδιαστεί να παίρνει (δεν είναι ΝΟΜΟΣ το 6) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 - Eurobank, παρακαλώ; - Ναι γειά σας θέλω ενα διακοποδάνειο... - χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το πιο κοντινό σε σεξ που έχω κάνει, είναι όταν είπα ότι σήμερα είναι Δευτέρα. . . Πήδηξα μια μέρα. Oh wait... το πιο κοντινο σε one night stand που εχω κανει ειναι να κατσω ολο το βραδυ σε stand γιατι δεν ειχε τραπεζι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις