enterhere Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 -Ο πατέρας μου είναι ο πιό ψηλός του κόσμου!-΄Οχι, ο δικός μου είναι! -΄Ασε ρε, ο δικός μου είναι σου λέω! - Ο δικός μου πατέρας αν σηκώσει το χέρι του φθάνει στον ουρανό και πιάνει τα σύννεφα! - ΄Οταν πιάνει τα σύννεφα αισθάνεται κάτι μαλακό;- Ναι! Ναι! - Ε..., τ΄αρχίδια του πατέρα μου είναι.. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Με αυτα που διαβάζω τελευταία αναπολώ τα ανέκδοτα με τον Jack Norris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 αυτον με την φασολια? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μπορει και τον di caprio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Με αυτα που διαβάζω τελευταία αναπολώ τα ανέκδοτα με τον Jack Norris Chuck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ακουσα στο ραδιο οτι ενας τρελος παει αναποδα στο δρομο... Μαλακιες ολοι αναποδα πανε.Προσοχη!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ελα ρε να παμε σουπερ μαρκετ! Να ερθω να κανω τι;; Οπως θα παιρνω τις τροφες εσυ αν θελεις κοιταζε με... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Χθες με πήρε από πίσω...- Kι εσύ τι του είπες;- Του είπα πως δεν θα την βγάλει καθαρή... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Κανε ενα κλυσμα μικρο πορνιδιακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Με αυτα που διαβάζω τελευταία αναπολώ τα ανέκδοτα με τον Jack Norris Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την Μέρκελ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν ο Jack Bauer ήταν gay θα τον έλεγαν Chuck Norris... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 χαχαχα Γαμώ δεν ανεβαίνει η φώτο από tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Η γλώσσα κόκαλο δεν έχει και κόκαλο στον κάνει.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μπαίνω ταξί. Μυρίζει ωραία Παίζει Χατζηδάκι Πληθυντικός Μιλάει σοβαρά. Ρωτάω έχετε σπουδάσει κάτι; Είμαι μόνος μου πανεπιστημιο εγώ....μου απαντά. Ηρέμησα... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4GGELOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 -Μίλα της ρε!!-Κολλάω ρε μαλάκα τι να της πω??-Απλά να είσαι ο εαυτός σου!!....-Γεια σου, τι ομάδα είσαι??-Άρης..-Τι Άρης μωρή σαύρα? --------------------------------------- -Τι ωροσκόπο έχεις;-Τι είναι οφσάιντ μωρή; --------------------------------------- Ο 12χρονος γιος μου πηγε να το παιξειμαγκας μπροστα στους φιλους του που ηρθανσπιτι λεγοντας μου "σε εχω ανετα στο MortalKombat".Χα, που να ξερε... Μετα απο 20 συνεχομενεςγροθιες στη μαπα, του ξηλωσα το σαγονι καιτου ξεριζωσα τον νωτιαιο μυελο, ενω με μιακλωτσια του ελιωσα το κεφαλι στον τοιχο.Δεν ειχε καμια τυχη απεναντι μου... ουτε καν προλαβε να ανοιξει το playstation. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις