nickelodeon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 - Τι δουλειά κάνει ο γιος σου Μαρίκα - Σκοτώνει ζόμπι - Τι? πλάκα μου κάνεις, αφού τα ζόμπι δεν υπάρχουν - Εννοείς ότι δεν έχεις δει ποτέ κανένα - Ναι - Είδες τι καλά που τα σκοτώνει. 7
ikaruga24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οχι ανεκδοτο, φιλος μου σε αγνωστη κοπελια στο δρομο. - Κοπελια να σε κερασουμε απο μια γλυφοκωλαδα? 6
rodosf1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οχι ανεκδοτο' date=' φιλος μου σε αγνωστη κοπελια στο δρομο. - Κοπελια να σε κερασουμε απο μια γλυφοκωλαδα?[/quote'] Ευγενικός ο φίλος μάστορα προς την κοπέλα, πάνω από όλα. Λάθος τοπικ μάλλον... 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα και να το ήθελε, ναι δε θα έλεγε. Σίγουρα λάθος τόπικ πάντως. Πώς καις πολλές θερμίδες γρήγορα; Βάζεις φωτιά σ' ένα χοντρό!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οχι ανεκδοτο, φιλος μου σε αγνωστη κοπελια στο δρομο. - Κοπελια να σε κερασουμε απο μια γλυφοκωλαδα? το κωλογλυφάδα ακούγεται καλύτερα 5
ducatirulez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Έκανα τραγικό ΛΑΘΟΣ χθες Την ΩΡΑ που πήγαινα να ΚΟΙΜΗΘΩ.....μέτραγα ΚΑΤΣΙΚΕΣ αντί για ΠΡΟΒΑΤΑ.....και μπήκαν τα ΓΙΔΙΑ στο MYDREAM..... 22
Makaros1994 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί. -Πήρα λεξοτανίλ και βιάγκρα μαζί. -Και; -Γαμήθηκα στον ύπνο. 5
ikaruga24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Έκανες γυναίκα να γελάσει, είσαι σχεδόν στο κρεβάτι. Εφτασες στο κρεβάτι και γελάει; Υπάρχει θέμα… 4
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 -Κλείνε τη βρύση όσο βουρτσίζεις τα δόντια σου! -Η βγύθη, τηθ βγύθηθ, τη βγύθη,.... -Τι είναι ένας παππάς πάνω σε έναν άλλο παππά; -Ξερή. 25
Donalhioy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ζήσε επικίνδυνα.. Βγές έξω νηστικός κ χωρίς μπουφάν, περνώντας μπροστά απ'την t.v την ώρα που η μάνα σου βλέπει τούρκικα, πετώντας ένα 'φεύγω μάνα'.. -θες να παμε βολτα αγαπη μου? -Με πιεζεις!!! -Γιατι? -Ααααα με πρηξες με τις ερωτησεις σου!!! -Μα...Εισαι καλα...? -Με θεωρεις κ παρανοικηηη!!!Νομιζεις οτι ειμαι τρεληηηη εεεε???!?!? -Μα εγω δεν... -Φερνεις κ αντιρρησεις!!!!Ποτε δεν συμφωνεις μαζι μου!!!! -.... -Και τωρα δεν μιλας εεε???Ε βεβαιααα τι να πειςςς??!!?!?!?Ποτεε με καταλαβεεεςςς??!?!?!??! -Σε καταλαβαινω... -Σκασεεεε!!!Μην μου μιλας!!!Παω στη μαμα μου!!! 13
Kasrith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Με ειπε κουραμπιε. Και τι εκανες; Δεν εβγαλα άχνη... Θέλω όταν θα το κάνουμε να σε τραβάω βίντεο. Μου'χεις λήψη. Έλα, γιατί χωρίσατε? Εδώ και δύο μήνες μου κλαιγόταν ότι δεν την αγαπάω. Και?! Με έπεισε. 15
linuslost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πεθαίνει η γυναίκα και συναντάει τον άντρα της στον παράδεισο. - Αγάπη μου! Τι όμορφα θα είμαστε και πάλι μαζί! -΄Ελα, κόψε τις μαλ@κίες! Η συμφωνία ήταν "Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος!" Ειναι ο Χριστός και ανεβαίνει πάνω σε μια πέτρα για να κάνει το κύρηγμα του. Κόσμος πολύς περιμένει κρεμασμένος απο τα χείλη του Μεσσία! - y=x^2 (ψι ισον χι τετράγωνο) λεει ο Χριστός και κατεβαίνει απο την πέτρα... Ο κοσμος μένει άγαλμα, ολοι κοιτάζονται μεταξύ τους μέχρι που ένας τον ρωτάει - Δάσκαλε... τι είναι αυτό που είπες; - Παραβολή τέκνον μου! 1
andreapaog328 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ειναι ο Χριστός και ανεβαίνει πάνω σε μια πέτρα για να κάνει το κύρηγμα του. Κόσμος πολύς περιμένει κρεμασμένος απο τα χείλη του Μεσσία! - y=x^2 (ψι ισον χι τετράγωνο) λεει ο Χριστός και κατεβαίνει απο την πέτρα... Ο κοσμος μένει άγαλμα, ολοι κοιτάζονται μεταξύ τους μέχρι που ένας τον ρωτάει - Δάσκαλε... τι είναι αυτό που είπες; - Παραβολή τέκνον μου! ΠΑΛΙ? 3
pournaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τι παλι; Εδω και 2 χιλιαδες χρονια, λενε τα ιδια καθε κυριακη και καθε γιορτη 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 είναι και το 1ο του topic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις