dimitrisOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Καταλήγουν στη φυλακή ένας λεπρός και ένας μπαφιάρης. Όπως μπαίνουν λοιπόν, βγάζει ο μπαφιάρης μια τζιβάνα μισό μέτρο, την ανάβει και μπαίνει σε νιρβάνες και όνειρα.. Πάει ο λεπρός να ξύσει λίγο τη μύτη του, πέφτει αυτή κάτω και κυλάει έξω απο το κελί.. Ο μπαφιάρης, μέσα σε ζάλη και παραζάλη, παρακολουθεί τη μύτη να βγαίνει έξω, δίνει και μια βαθιά ρουφηξιά και ¨χάνεται¨... Πάει ο λεπρός να ξύσει το αφτί του, πέφτει και αυτό κάτω, κυλάει και βγαίνω έξω απο το κελί. Ο μπαφιάρης σε έναν άλλο κόσμο, παρακολουθεί το αφτί να κυλάει, να βγαίνει έξω, δίνει μια βαθιά ρουφηξιά και ¨χάνεται¨ πάλι.. Ο κακομοίρης ο λεπρός όμως πάει να ξύσει και τον ώμο του, κόβεται όλο το χέρι του, πέφτει κάτω και κυλάει έξω απο το κελί. Οπότε ο μπαφιάρης, όπως είναι στο έβδομο ουρανό, δίνει μια ακόμη βαθιά ρουφηξιά, παρακολουθεί το χέρι να κυλάει έξω απο το κελί, εκπνέει τον καπνό και λέει στον λεπρό : ¨Ρε man;Την κάνουμε σιγά-σιγά;¨ 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δε ξέρω για σένα, αλλά για μένα όσο πιο σύντομα είναι τα ανέκδοτα αυτού του στυλ τόσο πιο ωραία και αστεία που φαίνονται. μου φάνηκε αστείο πριν το 2000 ναι
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γιατί ο Πάρης πήγε στην Τροία; Γιατί δεν βρήκε εισητήριο για την 4 Fixed ... Μπάοκ κι έτσι 1
hackerW32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) πια λεξη εχει 3 ναι; θα σας αφήσω λιγο χρονο να το σκεφτείτε ---> συ-ντα-γές Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από hackerW32
kostask91 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 πια λεξη εχει 3 ναι; θα σας αφήσω λιγο χρονο να το σκεφτείτε ---> συ-ντα-γές Ωωωωχχχχχχ
Nikosgiann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 πια λεξη εχει 3 ναι; θα σας αφήσω λιγο χρονο να το σκεφτείτε ---> συ-ντα-γές συνταγες (si da yes) παλιο 2
MaXmaD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δυο γυναικολόγοι συζητούν: -Μ@λ@κ@ θα βγούμε το βράδυ για ποτο να δούμε καμία φάτσα; 8
Nikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δυο γυναικολόγοι συζητούν: -Μ@λ@κ@ θα βγούμε το βράδυ για ποτο να δούμε καμία φάτσα; Και έστι καταλήγουμε στο αρκετά παλιό: Τι κοινό έχει ο DJ με τον γυναικολόγο; Και οι δύο δουλεύουν εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το συνειδητοποιείτε ότι το 99% των ανεκδότων είναι παλιά (ή πατέντες) και απλά κάποιοι κάποια τα έχουν ακούσει και κάποιοι κάποια όχι, έτσι; Προσωπικά με κουράσατε. Πάρτε το πιο παλιό ανέκδοτο που ξέρω, ίσως το πρώτο που έμαθα ποτέ στη ζωή μου: Μια φορά ήταν η πορτοκαλάδα και το παγάκι. Και λέει το παγάκι στην πορτοκαλάδα: -Θες να παντρευτούμε; (με ύφος πλούσιας σνομπ κυρίας) -Άσε μας ρε κρύε...
e-tic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μια φορά ήταν η πορτοκαλάδα και το παγάκι. Και λέει το παγάκι στην πορτοκαλάδα: -Θες να παντρευτούμε; (με ύφος πλούσιας σνομπ κυρίας) -Άσε μας ρε κρύε... Πριν όμως της την πέσει έτσι χυδαία το παγάκι, της είπε με υπονοούμενο: - Λιώνω για σένα!
LRoi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οι υπάλληλοι στο ΙΚΕΑ φεύγουν κομμάτια κάθε βράδυ. 12
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 -Οιδίποδα, ζακέτα πάρε... -Γάμησε μας ρε μάνα... 31
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Η κοκκινοσκουφίτσα στη γιαγιά της: -Γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια; - Χέζω παιδί μου 14
DrLo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Το συνειδητοποιείτε ότι το 99% των ανεκδότων είναι παλιά (ή πατέντες) και απλά κάποιοι κάποια τα έχουν ακούσει και κάποιοι κάποια όχι, έτσι; Προσωπικά με κουράσατε. Πάρτε το πιο παλιό ανέκδοτο που ξέρω, ίσως το πρώτο που έμαθα ποτέ στη ζωή μου: Μια φορά ήταν η πορτοκαλάδα και το παγάκι. Και λέει το παγάκι στην πορτοκαλάδα: -Θες να παντρευτούμε; (με ύφος πλούσιας σνομπ κυρίας) -Άσε μας ρε κρύε... Παλιό.
yannis27gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Η πρώτη μου γυναίκα ήταν πολύ ανώριμη. Έμπαινε στο μπάνιο και βύθιζε τα καραβάκια μου. (το είπε ο Woody Allen, σωστά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις