redhotstef Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ο ΓΑΠ πηγαίνει από ΑΤΜ σε ΑΤΜ και όταν δει ότι κάποιο είναι γεμάτο φωνάζει Λεφτά Υπάρχουν! Ουρές στα ΑΤΜ κ ένας να πουλάει νερά δε βρέθηκε ρε μαλ.. κες...κ ο Ωνάσης έτσι ξεκίνησε, όλα εγώ πια; Βγήκα για καφέ και έχω αγχωθεί, μην με δει κανένας και πει ότι κάνω μεγάλη ζωή.- www.kalimera-arkadia.gr -Μωρό μου κανονισα με τα παιδια να βγω το βραδυ -Που θα πατε αγαπη μου ? -Ξερει ο Σακης ενα τελειο #ATM Μαζευει καλο κοσμο Οι ουρές στα ΑΤΜ φαίνονται απ'το διάστημα 11
Daemonos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κοπέλα ετοιμάζεται... - πάει κομμωτήριο - βάζει make up - βάζει κραγιόν - βάζει φόρεμα αξίας 400e - βάζει γόβες αξίας 350e - παίρνει την τσάντα Λουί βιττόν - Χρυσαφικά απο καθαρό χρυσάφι - Δαχτυλίδι διαμαντάτο - Ρόλεξ ρολογάκι Πάει στην συγκέντρωση: Μένουμε Ευρώπη 9
DrLo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κοπέλα ετοιμάζεται... - πάει κομμωτήριο - βάζει make up - βάζει κραγιόν - βάζει φόρεμα αξίας 400e - βάζει γόβες αξίας 350e - παίρνει την τσάντα Λουί βιττόν - Χρυσαφικά απο καθαρό χρυσάφι - Δαχτυλίδι διαμαντάτο - Ρόλεξ ρολογάκι Πάει στην συγκέντρωση: Μένουμε Ευρώπη Τον σοφέρ που την πήγε ξέχασες. Έτσι τουλάχιστον πήγε η ανεργη συγγενής μου με το αυτιστικό παιδί. 3
Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Κάποτε ένας χωρικός πήγε στον Ναστραντίν Χότζα και του παραπονέθηκε ότι το σπίτι του ήταν πολύ μικρό, μέσα ζούσε αυτός, η γυναίκα του, τα παιδιά τους καθώς και τα πεθερικά του και δεν χωρούσαν.- Σκύλο έχεις;τον ρώτησε ο Χότζας. και στην καταφατική τους απάντησε τον προέτρεψε να βάλει και τον σκύλο στο σπίτι και να επιστρέψει μετά από μια βδομάδα. Περνάει η βδομάδα και ξαναπάει ο χωρικός για να του παραπονεθεί πάλι ότι τώρα η κατάσταση έγινε χειρότερη.- Βάλε μέσα και την κατσίκα κι έλα σε μια βδομάδα να με δεις, του απαντάει ο Χότζας.Στη βδομάδα πάνω ξαναπάει ο χωρικός για να του πει ότι κοντεύουν να σκάσουν...- Βάλε μέσα και τις κότες κι έλα σε μια βδομάδα, του απαντά ο σοφός Χότζας.Ποια βδομάδα. Την άλλη μέρα πάει πάλι ο χωρικός σε κατάσταση απελπισίας...- Αμάν Χότζα μου, δεν χωράμε, ούτε να σταθούμε δεν μπορούμε, είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον είναι και οι κότες που όλο μέσα στα πόδια μας τριγυρνάνε, του λέει.- Καλά. Βγάλε έξω τις κότες κι έλα σε μια βδομάδα.Πάει στη βδομάδα πάνω ο χωρικός...- Λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά ακόμα πολύ στενάχωρα είμαστε...- Βγάλε έξω και την κατσίκα κι έλα σε μια βδομάδα, απαντά ο Χότζας.Φεύγει ο χωρικός, γυρνάει στη βδομάδα...- Καλύτερα είμαστε Χότζα μου, αλλά ο σκύλος το βράδυ, δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε. Μήπως γίνεται...- Εντάξει μωρέ, βγάλε έξω τον σκύλο , δεν πειράζει, τον προτρέπει ο Χότζας.Φεύγει ο χωρικός και χάνεται. Κάποια στιγμή τον βλέπει ο Χότζας στην αγορά.- Ε, τι γίνεται; Πώς τα πάτε; Είναι ποιο άνετα τώρα στο σπίτι;" τον ρωτάει.- Να είσαι καλά αφέντη μου, απαντά ο χωρικός. Χάρη στις σοφές συμβουλές σου τώρα ζούμε επιτέλους σαν άνθρωποι!!! Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. 12
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η διπλανη ή πηδιεται ή αποφασισε απο τωρα τι θα ψηφισει... 16
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πως θα πληρώσουμε το ΔΝΤ με κλειστές τράπεζες ; ΟΕΟ ;
tekas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 14 ημέρες τράβαγε ο άλλος λεφτά από το ATM για να πάει να αγοράσει το iphone 6, εδώ ο κόσμος περνάει δύσκολα και αυτός το χαβά του. Στάλθηκε από το Iphone μου. 11
ribo7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Κάτι ακούγεται ότι θα αλλάξει η εξεστέα ύλη για την Κυριακή, ξέρεις κανείς τίποτα?
stel106 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 - Ελα κλεισε!- Οχι, εσυ κλεισε!- Εεεελα, κλεισε!- Εσυ κλεισε... Μεταξυ τραπεζων 8
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Έκλεισε ο μαλακας!!! Αυτή ειναι η συνέχεια στο ανέκδοτο. 3
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 14 ημέρες τράβαγε ο άλλος λεφτά από το ATM για να πάει να αγοράσει το iphone 6, εδώ ο κόσμος περνάει δύσκολα και αυτός το χαβά του. Στάλθηκε από το Iphone μου. Αφού 2 μέρες έχουν περάσει που έχει μπει περιορισμός στην αναλήψεις.
johnpapoulias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 14 ημέρες τράβαγε ο άλλος λεφτά από το ATM για να πάει να αγοράσει το iphone 6, εδώ ο κόσμος περνάει δύσκολα και αυτός το χαβά του. Στάλθηκε από το Iphone μου. Αφού 2 μέρες έχουν περάσει που έχει μπει περιορισμός στην αναλήψεις. Είναι ανέκδοτο από το μέλλον! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις