Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

-Μ έκοψαν ρε φίλε στην οδήγηση για το δίπλωμα.....
-Γιατί ρε μ@λακα;
-Με ρώτησαν αν δω φίδι στο δρόμο τι κάνουμε.....
-Και; Τι τους απάντησες;
-ΚΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

-Που θα πας τριήμερο;
-Cavo Paradiso.Εσύ;
-Κάμπο να ραντίσω...

Ήταν μία οικογένεια Λαρισαίων, η μαμά, ο μπαμπάς και τα δύο παιδιά και πήγαν διακοπές στην Μύκονο.

Και λέει η μαμά στα παιδιά:

- Λοιπόν παιδιά, επειδή εδώ που ήρθαμε είναι ένα πολυσύχναστο νησί και για να μην καταλάβουν ότι είμαστε από χωριό, εμένα θα με λέτε mummy και τον μπαμπά σας daddy. Εντάξει;

- Εντάξει! λένε τα παιδιά.

Την επόμενη μέρα πάνε για μπάνιο και έτσι όπως κάναν μπάνιο τα παιδιά φωνάζουν στους γονείς τους:

- Mummy, Daddy, τηράτι πως πλατσαρνάμε …!

• Like 19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-Τα χαρτιά σας γρήγορα

-Έλληνας είμαι

-Πες σπανακοτυρόπιτα

-Τυρόπιτα με κορτάρι

Πο τον μλκα, έκλαψα :lol:

• Like 2

ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ 2015 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΘΕΜΑ Δ
Τεράστιο φίδι μάζας M=5kg το οποίο δε γνωρίζουμε αν έχει δηλητήριο ή όχι εμφανίζεται στην απέναντι αυλή μαζί με μια γάτα. Το φίδι παράγει τον χαρακτηριστικό ήχο 'ΚΣΣΣΣΣ' συχνότητας f=99.8 Hz. Ένας παρατηρητής τρομάζει και τρέχοντας πηδά την μάντρα ύψους h=1,2 m έχοντας οριζόντια ταχύτητα v=10 m/s, κατευθυνόμενος προς το φίδι.
Δ1. Θεωρώντας την κίνηση του παρατηρητή οριζόντια βολή να βρείτε την ταχύτητα με την οποία φτάνει στο έδαφος, όπως επίσης και τη συχνότητα του ήχου που αντιλαμβάνεται ο παρατηρητής τη στιγμή που φτάνει στο έδαφος..
Όταν φτάνει στο φίδι ο παρατηρητής τρομάζει και παίρνει ένα σκουπόξυλο το οποίο μπορούμε να το θεωρήσουμε ως ράβδο. Κρατώντας το από την ακρη και ασκόντας συνεχώς μια μέση δύναμη F=400 N, αφού έχει διανύσει απόσταση d = 0.7 m χτυπά το φίδι. Ο άξονας του σκουπόξυλου σχηματίζει με την κατακόρυφο γωνία φ=30 Δίνεται μάζα σκουπόξυλου m=1kg
Δ2. Να υπολογίσετε την ταχύτητα του άκρου του σκουπόξυλου λίγο πριν χτυπήσει το φίδι.
Θεωρούμε ότι η κρούση με το φίδι είναι πλαστική αλλά το φίδι δεν πεθαίνει.
Δ3. Αν η διάρκεια της σύκγρουσης είναι Δt=0,8 s α υπολογίσετε τη μέση δύναμη που δέχεται το δάπεδο από το φίδι και το σκουπόξυλο.
Αφού το φίδι δεν έχει πεθάνει και συνεχίζει να βγάζει έναν ήχο sound κάτσε καλά να 'ούμε ο άνθρωπος αρπάζει ένα τσεκούρι ή μάλλον έναν μπαλτά, του οποίου το μεταλλικό άκρο το θεωρούμε σημειακό μάζας m1=3kg και το ξύλο του ως ομογενή ράβδο μάζας m2=0,5 Kg και μήκους L = 0,6 m. Αφού ο μπαλντάς εκτελέσει στροφική κίνση με άξονα περιστροφής το πίσω άκρο του και διαγράψει ένα τεταρτοκύκλιο, χτυπά το φίδι και έχουμε πλαστική κρούση και τελικά το φίδι πεθαίνει.
Δ4. Να υπολογίσετε τη γωνιακή ταχύτητα του μπαλτά λίγο πριν την κρούση με το φίδι.
Δίνονται: Ροπή αδράνειας ράβδου-μπαλντα ως προς το κέντρο μάζας του Ιcm=(m2L^2)/12 και g=10 m/s^2

• Like 20

Ο γιατρός είπε πως ένα κατοικίδιο θα με βοηθούσε να ξεκινήσω περπάτημα. Πήρα χελώνα

Η άλλη 1.50 και μου λέει παίζω βόλεϊ. Σε τι γήπεδο μωρή; Του τένις??

Ο ρατσισμος ειναι κακο πραγμα

Εχεις ντικιο φιλε...
Εσυ ρε μαλακα πακιστανε τι πεταγεσαι τωρα;

• Like 8

Ο γιατρός είπε πως ένα κατοικίδιο θα με βοηθούσε να ξεκινήσω περπάτημα. Πήρα χελώνα

Η άλλη 1.50 και μου λέει παίζω βόλεϊ. Σε τι γήπεδο μωρή; Του τένις??

Ο ρατσισμος ειναι κακο πραγμα

Εχεις ντικιο φιλε...

Εσυ ρε μαλακα πακιστανε τι πεταγεσαι τωρα;

το χεις ξεφτυλησει..

-Τα χαρτιά σας γρήγορα

-Έλληνας είμαι

-Πες σπανακοτυρόπιτα

-Τυρόπιτα με κορτάρι

- Έχω λουκάνικα κορεάτικα

- Κορεάτικα;

- Ναι, απο το κωριό

• Like 13

- Έχω λουκάνικα κορεάτικα

- Κορεάτικα;

- Ναι, απο το κωριό

e-tic... διαβασε λιγο το forum ρε!!

οχι οτι μας κατεβει αντε το γραψαμε , βγηκαμε απο την υποχρεωση , ειμαστε και γαματοι πηραμε και 30 like!!!

το εχω ποσταρει μερες τωρα! και μου τρως πελατεια!

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/?p=54018985

e-tic... διαβασε λιγο το forum ρε!!

οχι οτι μας κατεβει αντε το γραψαμε , βγηκαμε απο την υποχρεωση , ειμαστε και γαματοι πηραμε και 30 like!!!

το εχω ποσταρει μερες τωρα! και μου τρως πελατεια!

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/?p=54018985

Παρεξηγήθηκες επειδή δεν είδα τις "περίεργες και ενδιαφέρουσες εικόνες" πριν γράψω στα ανέκδοτα;

Να το ξέρω την επόμενη φορά να κάνω ένα tour απο όλο το forum πριν δοκιμάσω να κάνω κάποιο post, ειδάλλως απο ότι φαίνεται κινδυνεύω να κατηγορηθώ οτι αντιγράφω όλους όσους πρωτοτυπούν εδώ μέσα...

Πάρε και τα likes που μάζεψα και κάντα μασούρι, εμένα ούτε με ενδιαφέρουν ούτε μου χρησιμεύουν σε κάτι.

• Like 6

Ροδόνερο: 
Το νερό που εκτοξεύουν οι ρόδες ενός αυτοκινήτου, 
όταν περνάνε με ταχύτητα από μια λακούβα στη βροχή.

«Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;» Ο κουρέας κοιτάξει την πελατεία του και απαντά.. «περίπου σε δυο ώρες»

Ο τύπος ευχαριστεί και φεύγει…

Την επομένη μέρα, ο ίδιος τύπος ξαναβάζει το κεφάλι μέσα στην πόρτα και ρωτάει τον κουρέα: «Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;»

Ο κουρέας κοιτά ξανά την πελατεία του και απαντά…

«Σε τρεις περίπου ώρες» Ο τύπος ευχαριστεί και φεύγει…

Το ίδιο γινόταν για τις επόμενες μέρες, ο τύπος ρώταγε τον κουρέα, ο κουρέας με γεμάτο πάντα το μαγαζί απαντούσε και ο τύπος έφευγε για να επιστρέψει την επομένη μέρα…

Μια μέρα, και ενώ ο τύπος φεύγει από το μαγαζί, ο κουρέας γεμάτος απορία λέει στο βοηθό του…

Ρε Βασίλη, ακολούθησε τον… πραγματικά έχω απορία που πηγαίνει…»

Μετά από λίγη ώρα, ο βοηθός επιστρέφει στο κουρείο δακρυσμένος από τα γέλια..

«Έμαθες τελικά που πηγαίνει αυτός ο τύπος;» ρωτάει ο κουρέας…

Και τότε ο Βασίλης του απαντά:

«Σπίτι σου….. »

-ποιο ειναι το αγαπημενο σου χρώμα;
-το κοκκινιστό

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...