FarCry Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ένας τύπος μέσα σε ένα αερόστατο συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί... Μειώνει ύψος και βλέπει έναν άντρα στο έδαφος. Κατεβαίνει κι άλλο και φωνάζει: «Συγγνώμη, μπορείτε να με βοηθήσετε; Υποσχέθηκα σε έναν φίλο ότι θα τον συναντούσα εδώ και μια ώρα, αλλά δεν ξέρω πού βρίσκομαι»... Ο άντρας από κάτω του απαντάει: «Είσαι σε ένα αερόστατο ζεστού αέρα σε ύψος περίπου δεκαπέντε μέτρων. Βρίσκεσαι στις 38 μοίρες ανατολικά γεωγραφικό μήκος και στις 23 μοίρες βόρεια γεωγραφικό πλάτος»... «Μήπως είσαι κομπιουτεράς»; ρωτάει ο αιωρούμενος... «Ναι, είμαι» λέει εκείνος στο έδαφος... «Πώς το κατάλαβες;» «Κοίτα, ό,τι μου είπες είναι τεχνικά σωστό αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω με την πληροφορία που μου έδωσες. Κι απ' ό,τι βλέπεις, είμαι ακόμα χαμένος... Ειλικρινά, δεν με βοήθησες και πολύ ως τώρα». Ο από κάτω λέει: «Εσύ πρέπει να είσαι manager!» «Πράγματι. Εσύ πώς το κατάλαβες;» «Κοίτα, δεν ξέρεις πού είσαι, ούτε πού πας. Έχεις ανέλθει στο ύψος σου χάρη σε μια μεγάλη φούσκα. Έδωσες μια υπόσχεση που δεν γνωρίζεις πώς να την κρατήσεις και περιμένεις από τους από κάτω να λύσουν τα προβλήματά σου. Το θέμα είναι ότι βρίσκεσαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση όπου βρισκόσουν πριν με ρωτήσεις, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, τώρα είμαι συνυπεύθυνος κι εγώ»... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Σε μία από τις αχανείς εκτάσεις καλλιέργειας βαμβακιού του μεγαλύτερου βαμβακοπαραγωγού της χώρας, ο ιδιοκτήτης που έτυχε να βρίσκεται εκεί, βλέπει να σταματά ένα αυτοκίνητο που τραβά ένα τροχοφόρο, τεραστίων διαστάσεων μηχάνημα. Ο κουστουμάτος οδηγός, κατεβαίνει απ' το αμάξι και ζητά να μιλήσει στον υπεύθυνο. «Είμαι ο ιδιοκτήτης. Τι θέλετε;» - "Να σας παρουσιάσω το μηχάνημα που θα σας λύσει τα χέρια και θα τριπλασιάσει την παραγωγικότητά σας" του λέει, δείχνοντάς του το ρυμουλκούμενο τέρας. «Τι κάνει δηλαδή αυτό, ρε φίλε;» - "Τα πάντα! Το αφήνεις μέσα στο χώρο της καλλιέργειας και αυτό, μόνο του, μαζεύει το βαμβάκι, ξεχωρίζει τα σκάρτα από τα καθαρά, πακετάρει σε μικρά, μεσαία και μεγάλα δεμάτια και τα φορτώνει και στο φορτηγό!" «...μμμ! Ενδιαφέρον, δε μπορώ να πω...δε μου λές! Τούρκικο καφέ φτιάχνει;» - "Αστειεύεστε κύριε; Φυσικά! Απλώς του προσαρμόζεις αυτό το εξάρτημα και φτιάχνει ένα καϊμακλίδικο καφέ, μούρλια!" «Γουστάρω και ψήνομαι, λέμε! Πες μου ότι φτιάχνει και φραπέ, να με τρελάνεις!» - "Ε, παίζουμε τώρα; Ξεκοτσάρεις μόνο το εξάρτημα του τούρκικου και βάζεις αυτό του φραπέ. Σε δύο δευτερόλεπτα, σου τον έχει έτοιμο, με τον αφρό του τον κυριλάτο, με τα παγάκια του, με το σπαστό του το καλαμάκι...μπερκέτι!" «Μ' έφτιαξες! Ένα τελευταίο που με καίει και το έκλεισα! 'σου πω: καμιά πιπούλα 'ξηγιέται;» - "Για όνομα του Θεού κύριε! Αγροτικό μηχάνημα είναι! Τον καφέ, εντάξει, τον προβλέψαμε, αλλά είναι δυνατόν να θέλετε να σας κάνει πίπες;;;" «Παπάρια! Μισές δουλειές! Άμα ειν' έτσι, κρατάω τις εργάτριες...» 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι, γεια σας! θα ήθελα να ακούσω ένα τραγουδάκι.... -ποιο;;; -Το "broadcast yourself" των "Υoutube"... --------------- Μην τυχόν και κάνει το σταυρό της μια γριά μέσα στο λεωφορείο... Αμέσως να τον κάνουν όλες !!! Το γνωστό σταυροcopy.. ------------------ για παμε, μην κοπιαζετε ορε 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 -Και πως το εβγαλες τελικα το φιδι απο την τρυπα; -Παναγιωτη. ------------------------------ -Πιάσε 10 χανζαπλάστ,μια γαζα,λίγο μπενταντιν και τρία πιτόγυρα. -Γιατί ρε φίλε?? -Μ'έκοψε η λόρδα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e_lena Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ένας φούστης μπαίνει στην θάλασσα και βλέπει έναν καρχαρία. Αρχίζει να τρέχει φωνάζοντας: - Βοήθεια, καρχαρίας, καρχαρίας! Κι ο καρχαρίας: - Μην φοβάσαι καλέ, κι εγώ γοργόνα είμαι... Ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο γυμνός: - Κοίτα σώμα γυναίκα, 80 κιλά, σκέτος δυναμίτης! Αυτή του λέει: Κρίμα που έχει τόσο μικρό φιτίλι! Η Κάτια διαφημίζει τα κουάκερ, ο Σάκης τα γιαούρτια..για αυτό δεν κοιμάται το παιδι. Ακούει όλη την ώρα το καζανάκι.. έγραψα στο google: "συνταγές για μουσακά" και μου έβγαλε: γτ με κουράζεις ρεεεε αφού σουβλάκια θα παραγγείλεις.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο γυμνός: - Κοίτα σώμα γυναίκα, 80 κιλά, σκέτος δυναμίτης! Αυτή του λέει: Κρίμα που έχει τόσο μικρό φιτίλι! like για τη προσπάθεια αλλά αυτό είναι λίγο παλιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πάει ένας δημοσιογράφος σε ένα βοσκό και τον ρωτάει: -Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για ένα ρεπορτάζ .-Πολύ ευχαρίστως.Πείτε μου .-Πόση χλόη τρώνε ημερησίως τα πρόβατά σας; -Τα άσπρα ή τα μαύρα; -Τα άσπρα .-Τα άσπρα τρώνε περίπου 20 κιλά χλόη .-Και τα μαύρα ;-Και τα μαύρα περίπου 20 κιλά τρώνε. -Να ρωτήσω κάτι άλλο.Πόσο νερό πίνουν; -Τα άσπρα ή τα μαύρα; -Τα άσπρα! -Aυτές τις μέρες τα άσπρα λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα. -Και τα μαύρα; -Και αυτά λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα και αυτά. Ο δημοσιογράφος τσαντίζεται και τον ρωτάει: -Το καλοκαίρι όταν τα κουρεύετε,πόσα κιλά μαλλί βγάζουν; -Τα άσπρα ή τα μαύρα; -Τα άσπρα ρε! -Τα άσπρα βγάζουν περίπου 200 κιλά. -Και τα μαύρα; -Και τα μαύρα περίπου 200 κιλά. -Γιατί το κάνεις αυτό; Aφού και τα μαύρα και τα άσπρα τα ίδια κάνουν! -Γιατι τα άσπρα είναι δικά μου! -Και τα μαύρα; -Και τα μαύρα δικά μου είναι! Παει ενας γαιδαρος στον φουρνο, και λεει στον φουρναρη -1 κιλο ψωμι. (ο φουρναρης εχει χαζεψει και δεν κανει τιποτα, γαιδαρος και να ζηταει ψωμι?) ο γαιδαρος του ξαναλει. -1 κιλο ψωμι. ο φουρναρης του το δινει... -ποσο κανει? -τιποτα, κερασμενο. -ευχαριστω. ο φουρναρης αφου εφυγε ο γαιδαρος, καθεται και μονολογει. (ενας γαιδαρος ηρθε και μου ζητησε ψωμι. τι αλλο θα δουμε σημερα?) εκεινη την στιγμη μπενει ξανα μεσα ο γαιδαρος και του λεει. -μηπως εχεις και μια σακουλα γιατι ειμαι με το μηχανακι!! 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 -Αμάρτησα πάτερ... -Μπράβο ρε μαν, και σε είχα για τελείως μπούλη.... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και σκέφτομαι τα λάθη που έκανα στη ζωή, τους ανθρώπους που πλήγωσα, κι αναρωτιέμαι.. που θα παμε για ποτο αποψε; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έρωτας είναι να της λες... " Ε ρε, κάτι χαστούκια που θα φας"...κι αυτή να σου χαμογελάει με νόημα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εγώ: Καμιά φορά μιλάω με τον εαυτό μου .... Εγώ: Ωχ, και γωωωω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πάει ένας δημοσιογράφος σε ένα βοσκό και τον ρωτάει: -Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για ένα ρεπορτάζ .-Πολύ ευχαρίστως.Πείτε μου .-Πόση χλόη τρώνε ημερησίως τα πρόβατά σας; -Τα άσπρα ή τα μαύρα; -Τα άσπρα .-Τα άσπρα τρώνε περίπου 20 κιλά χλόη .-Και τα μαύρα ;-Και τα μαύρα περίπου 20 κιλά τρώνε. -Να ρωτήσω κάτι άλλο.Πόσο νερό πίνουν; -Τα άσπρα ή τα μαύρα; -Τα άσπρα! -Aυτές τις μέρες τα άσπρα λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα. -Και τα μαύρα; -Και αυτά λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα και αυτά. Ο δημοσιογράφος τσαντίζεται και τον ρωτάει: -Το καλοκαίρι όταν τα κουρεύετε,πόσα κιλά μαλλί βγάζουν; -Τα άσπρα ή τα μαύρα; -Τα άσπρα ρε! -Τα άσπρα βγάζουν περίπου 200 κιλά. -Και τα μαύρα; -Και τα μαύρα περίπου 200 κιλά. -Γιατί το κάνεις αυτό; Aφού και τα μαύρα και τα άσπρα τα ίδια κάνουν! -Γιατι τα άσπρα είναι δικά μου! -Και τα μαύρα; -Και τα μαύρα δικά μου είναι! Το φαντάζομαι με τη φωνή του τραμπάκουλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ... φήμες λένε πως το συγκεκριμένο βρέθηκε γραμμένο στο σπήλαιο των Πετραλώνων like για τη προσπάθεια αλλά αυτό είναι λίγο παλιό. Τελικά δεν μας βολεύει αυτό το nickname. .Άλλαξέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Περπατούσε ο Σαμαράς πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω; του λέει ο κ. Σαμαράς. - Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland, λέει το πρώτο παιδάκι. - Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες, λέει το δεύτερο παιδάκι. - Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό, λέει το τρίτο παιδάκι. - Μα δεν είσαι ανάπηρος, απαντά ο Σαμαράς. - Θα γίνω!!! αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι...!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πως θα λεγοταν ο Σόιμπλε αν το σοι του ηταν απο μαυρους Σόιμαυρε! (το ανεκδοτο δεν το εγραψα για ρατσιστικη επιθεση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις