4GGELOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Κάνεις δεν μας ψήφισε φέτος στην eurovision, δεν θα έρθετε διακοπές; 30€ η ξαπλώστρα μ***οπανα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 -Κρεοπωλείο εκεί; -Ναι, πείτε μου. -Έχετε κότσια; -Έχουμε, τι θα θέλατε; -Να μας πιάσετε μια μπάλα που έπεσε στην αυλή με το πιτ μπουλ. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C.Steve Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 -Γιατί μυρίζει μπαφο η εκκλησία ? -Η νυφη το σκασε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 -Έστειλα sms στην Eurovision για ψήφο στην Ρουμανία. Μου'ρθε απάντηση: -Κεράσει ποτό γκ@βλ@? 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πάει ένας μπρατσαράς στο μπαρ και λέει με άγρια φωνή στο μπάρμαν Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς Εντάξει, εντάξει ρε φίλε Θα στο δώσω. Μην αρπάζεσαιΞαναπάει ο ίδιος την επόμενη μέρα. Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς Εντάξει, εντάξει ρε φίλε Θα στο δώσω. Μην αρπάζεσαιΞαναπάει και πάλι την επόμενη μέρα. Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώs Θα στο δώσω, χαλάρωσεΤην τέταρτη μέρα ξαναπάει ο ίδιοs Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς Ε και αλλιώς τί; λέει αγανακτισμένος ο μπάρμαν.Αλλιώς δως μου μία τεκίλα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 - Καλησπέρα σας, πουλάτε ταυτότητες;- Ναι, τι θα θέλατε;- Θέλω την (α+β)². - Φυσικά. Ορίστε και η απόδειξη: (α+β)(α+β)=α²+αβ+βα+β²=α²+2αβ+β² 43 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Χαλάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 - Καλησπέρα σας, πουλάτε ταυτότητες; - Ναι, τι θα θέλατε; - Θέλω την (α+β)². - Φυσικά. Ορίστε και η απόδειξη: (α+β)(α+β)=α²+αβ+βα+β²=α²+2αβ+β² τα likes σε αυτο το ανεκδοτο, προκαλουν μια ανησυχια για την αισθηση του χιουμορ του κομιουνιτι του insomnia γενικοτερα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 - Καλησπέρα σας, πουλάτε ταυτότητες; - Ναι, τι θα θέλατε; - Θέλω την (α+β)². - Φυσικά. Ορίστε και η απόδειξη: (α+β)(α+β)=α²+αβ+βα+β²=α²+2αβ+β² Δεν είναι ταυτότητα αυτό ... νοθευμένα πουλάει ο τύπος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ανεκδοτα... (εχει μερικα καλα) http://tinyurl.com/nmxwqfo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 - Καλησπέρα σας, πουλάτε ταυτότητες; - Ναι, τι θα θέλατε; - Θέλω την (α+β)². - Φυσικά. Ορίστε και η απόδειξη: (α+β)(α+β)=α²+αβ+βα+β²=α²+2αβ+β² τα likes σε αυτο το ανεκδοτο, προκαλουν μια ανησυχια για την αισθηση του χιουμορ του κομιουνιτι του insomnia γενικοτερα Έχει πει και καλύτερα χειρότερα με πιο πολλά likes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 -Με είπε αργόστροφο. -Και συ τι έκανες? -Πωωω θα την γαμήσω τώρα το κατάλαβα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Διάβασα κάπου πως μία στις πέντε Αγγλικές λέξεις, δεν προφέρονται όπως γράφονται! Φάσκινέιτινγκ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Διάβασα κάπου πως μία στις πέντε Αγγλικές λέξεις, δεν προφέρονται όπως γράφονται! Φάσκινέιτινγκ! Egw kapou diavasa oti yparxei mia synexos ayjanomeni tasi na grafoun se Greeklish h Engreek. Αι τρουλη κανοτ μπιλιβ χαου δεη γκοτ του δης κονκλουζιον. Άσαι που αφτές οι ψέφτηκες έρεβναις λαίνε οτι η μυσή Έλλινες ήναι ανωρθογραφτη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αδερφέ, μηπως εισαι και ΠΑΟΚ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις