blazexX23Xx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 -Γιατί οι πακιστανοί δεν έχουν εθνική ομάδα πόλο;-Γιατί όσοι ήξεραν κολύμπι έφυγαν στην Ιταλία... 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αχ... τον... μαλάαακαααααααααααα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Επειδη ειναι πλεον επίκαιρο, αν και λογικα εχει ξαναμπει: Πάω για μπάνιο κάπου στη Χαλκιδική και έχω χαθεί με το αμάξι. Σταματάω ένα περαστικό:- Φιλαράκι, έτσι όπως είμαι βγαίνω στη παραλία;- Δεν νομίζω, πρέπει να χάσεις κανα πέντε κιλά. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φαντάσου μια φάση να σε έχει πιάσει κόψιμο και να εχεις altzheimer..... Να τρέχεις πανικόβλητος αλλά να μην ξέρεις που.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Με είπε γαϊδούρι...Της είπα να μην υπερβάλλει,την έχω λίγο μικρότερη.... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σταματάει ένας τύπος έξω από ένα κουρείο, βάζει το κεφάλι μέσα και ρωτάει τον κουρέα:«Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;» Ο κουρέας κοιτάξει την πελατεία του και απαντά.. «περίπου σε δυο ώρες»Ο τύπος ευχαριστεί και φεύγει…Την επομένη μέρα, ο ίδιος τύπος ξαναβάζει το κεφάλι μέσα στην πόρτα και ρωτάει τον κουρέα: «Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;»Ο κουρέας κοιτά ξανά την πελατεία του και απαντά…«Σε τρεις περίπου ώρες» Ο τύπος ευχαριστεί και φεύγει…Το ίδιο γινόταν για τις επόμενες μέρες, ο τύπος ρώταγε τον κουρέα, ο κουρέας με γεμάτο πάντα το μαγαζί απαντούσε και ο τύπος έφευγε για να επιστρέψει την επομένη μέρα…Μια μέρα, και ενώ ο τύπος φεύγει από το μαγαζί, ο κουρέας γεμάτος απορία λέει στο βοηθό του…Ρε Βασίλη, ακολούθησε τον… πραγματικά έχω απορία που πηγαίνει…»Μετά από λίγη ώρα, ο βοηθός επιστρέφει στο κουρείο δακρυσμένος από τα γέλια..«Έμαθες τελικά που πηγαίνει αυτός ο τύπος;» ρωτάει ο κουρέας…Και τότε ο Βασίλης του απαντά:«Σπίτι σου….. » 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρώτησα τον μάστορα αν είναι μεγάλη η ζημιά στο αμάξι.. Ξεφύσηξε, σκούπισε τα χέρια του με ένα στουπί και τώρα ξύνει το αυτί του με ενα μολύβι. Νομίζω ότι την γάμησα Bonus: Κάπου στην Γερμανία.. -Μάνααα! Θα βγω -Που πας με σκέτο Σανδάλι; Κάλτσες να βάλεις.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 - Σήμερα παιδιά,θα σας μιλήσω για τη διαφορετικότητα. - Τι είναι αυτό κύριε? - Μην πετάγεσαι ρε χοντρέ όταν παραδίδω μάθημα...!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 "Αν θέλεις να δεις το πραγματικο πρόσωπο της αμηχανίας, χάιδεψε για λίγο το χέρι αυτού που σου δίνει ρέστα στα διόδια..." 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 - Μόνο μαυροδαφνη έχεις μάστορα; - Ναι... - Καλη;;; - Καλή.... - Από μπύρες παίζει τίποτα; - Ρε, θα κοινωνήσεις να τελειώνουμε;;; Ζητούνται άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε όργιο των 6 ατόμων, έχουμε 5 κενές θέσεις...!!! Έρχεται η σερβιτόρα πιάνει το ποτήρι με τον καφέ και με ρωτάει "Τον παίρνω;". Ξέρω γω ρε κοπελιά δεν ανακατεύομαι στα προσωπικά σου...!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 τι χρειαζεσαι οταν βλεπεις 6 δικηγορους θαμενους σε μια αμμο ως το λαιμο;;;; πιο πολυ αμμο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Και εκεί που είχες χαλάσει το τελευταίο καιρό καθώς γέλαγα με μερικά ο παλιός καλός star12,welcome back 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 star ειμαστε μαζι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Και βγήκα με μια τσούπρα χθες και χαχαχαχαχα και τι ωραία που τα λες και τι χιούμορ έχεις και τι καλό παιδί που είσαι και δε γάμησα. ξηγηστε ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ...και τι δε κατάλαβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις