vsl Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Και βγήκα με μια τσούπρα χθες και χαχαχαχαχα και τι ωραία που τα λες και τι χιούμορ έχεις και τι καλό παιδί που είσαι και δε γάμησα. 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Nice guys finish last λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μπορει να εχεις ολα τα λεφτα του κοσμου , αλλα εναπραγμα δν θα μπορεσεις να το αγορασεις ποτε ...Εναν δεινοσαυρο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 -Πες της το-πες το εσύ-δικιά σου είναι-είσαι φίλος τώρα εσύ?-πες το ρε κότα-φφφ καλά... Μωράκι μου θα βάλεις να δούμε λίγο μπάλα μετά? ( ενταξει..σε καποια αλλη ζωη ισως να συνεβαινε αυτο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 -Πες της το -πες το εσύ -δικιά σου είναι -είσαι φίλος τώρα εσύ? -πες το ρε κότα -φφφ καλά... Μωράκι μου θα βάλεις να δούμε λίγο μπάλα μετά? ( ενταξει..σε καποια αλλη ζωη ισως να συνεβαινε αυτο) Σιγα μην πεσουμε στα ποδια της κιολα..2 σφαλιαρες να συνελθει.(φεμινιστριες ολου του insomnia ενωθειτε τωρα,το καθηκον σας καλει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σιγα μην πεσουμε στα ποδια της κιολα.. 2 σφαλιαρες να συνελθει.(φεμινιστριες ολου του insomnia ενωθειτε τωρα,το καθηκον σας καλει) Εμ γι'αυτο ειναι ανεκδοτο!! Κατα τα αλλα δεν ειμαι φεμινιστρια , εσυ αν μιλας σοβαρα με τις σφαλιαρες εισαι μισογυνης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μου λέει η άλλη ότι θελει να κάνουμεφάση...Εντάξει της λέω,πήγαινε στημεγάλη περιοχή να πάρεις την κεφαλιάόταν σου βγάλω σέντρα.. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μπορει να εχεις ολα τα λεφτα του κοσμου , αλλα ενα πραγμα δν θα μπορεσεις να το αγορασεις ποτε ... Εναν δεινοσαυρο. Aγοραζεις μια σαυρα και την φωναζεις ντινο so simple Είναι πολύ δύσκολο να είσαι πέος, η οικογένεια του είναι @ίδια, ο καλύτερος του φίλος είναι μ@νί, πολλές φορες βάζει το κεφάλι του σε τρύπα με σκατά και αρκετές φορές την εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του το δέρνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Άντρας ψωνίζει: -Έχεις γκρι σαλβαρι που να με χωράει; -Ναι -Πόσο; -20 ευρώ -Φέρ' το Άντρας τελείωσε να ψωνίζει. Τι διάλο είναι το σαλβάρι ρε παιδιά; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Η φορμα που ειναι σαν βρακα στον καβαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 -Μου αρέσει το BDSM.-Και μεις έχουμε στο σπίτι αλλά βγάλαμε τα λεπτά για τα υπεραστικά.-Καλό σου βράδυ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 -Τελικα λεει απο τη μια κανει καλο το καπνισμα,απο την αλλη οχι. -Γιατι ρε; -Γιατι απο την αλλη δεν εχει φιλτρακι..... :ph34r: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 - Πήγα στη Μαρία σήμερα και μου έκανε μακαρόνια, πως τα είπε να δεις... - Πέστο. - Κάτσε να θυμηθώ ρε. - Πέστο ρε μαλάκα. - ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γιαγιά με Αλτσχάιμερ: Τίνος είμαι εγώ; 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tseleks Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εφτασε στο peak του ξεπέρασε και το σημείο που πίστευα δε μπορεί χειρότερα. ειναι ανεκδοτο peak-to-peak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις