Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δε σπάστηκα. Η θεωρία σου μου άρεσε απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 σε κανενα συμπαν δεν επαιρνες τοσα λικες αν δεν ησουν κοπελα Και γαρ μουναρος (insert sausage gif here) Άμα το έγραφα εγώ ακόμα θα με κράζανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 -Τρεις μπάλες παγωτό παρακαλώ.-Να βάλω κάτι από πάνω;-Είναι δωρεάν;-Βεβαίως.-Ωραία βάλε και μια τέταρτη μπάλα... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση star12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γιέ μου,σε έφερα σ αυτόν τον οίκο ανοχής για ένασυγκεκριμένο λόγο....Για να γ@μήσω ρε μπαμπά… ξερω... Όχι βρε πουτάν@ς γιέ… μη βιάζεσαι. 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αυτό ήταν πραγματικά καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δεν ειμαι ελληναρας απλα βρηκα το ανεκδοτο λιγο κρυο μη το παιρνεις προσωπικα. Και αλλοι οταν γραφουν κατι κρυο παιρνουν αναλογες απαντησεις. Ισα δικαιωματα σου δινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λέει ένας Αλβανός σε έναν Έλληνα... -Τι ναι αυτά ρε συ; Γέμισε η Ελλάδα Πακιστανούς. Αδελφε ειναι true story Το ειπε πριν 3-4 χρονια ο Ρουμανος που εχει ο θειος μου στο συνεργειο "Κυριο Τεμη, γκεμισαμε Πακιστανους" 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ξυπνησα με εμπνευση.. Αφιερωμενο σε οσους ζεστενονται και δεν εχουν κλιματιστικο ... Γιατι ο γκόμενος του Τρύφωνα Σαμαρά αποκαλεί τον γκόμενο του Λάκη Γαβαλά '' μπατζανάκη'' ; Επειδή τα έχουν με 2 αδερφές ... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μπαίνοντας μέσα τον βλέπει η «κοπέλα», και πιάνει να αλείψει ένα ολόκληρο κουτί βαζελίνη στο «γατάκι» της. Την ρωτάει ο νταλικέρης:– Καλά, τι κάνεις εκεί;– Α, λέει αυτή, η μάνα μου ήταν παλιά καραβάνα και μου είπε όταν πηγαίνω με νταλικέρη να βάζω πολύ βαζελίνη, να γλιστράει.Τότε ο νταλικέρης βγάζει μία αλυσίδα, και τυλίγει το μόριο του.– Καλά, τι κάνεις εκεί; ρωτάει η κοπέλα.– Α, λέει αυτός, ο πατέρας μου ήταν παλιός νταλικέρης και μου είπε όταν γλιστράει να βάζω αλυσίδες… κλεμμένο απο:kafeneio 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Και πες έρχονται εξωγήινοι αράζουν το διαστημόπλοιο χτυπάν την πόρτα και με βλέπουν που φοράω το κάτω της πιτζάμας πάνω από τον αφαλό... Τι τους λέω;;; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 (Καμμένο δικό μου) Με τι πληρώνουν στο Pentos; Με pentoshiλιαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (Καμμένο δικό μου) Με τι πληρώνουν στο Pentos; Με pentoshiλιαρα που να ταν και δικο μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 νταξυ και το δικο μου με τον παπυρο απο την ρωσια που τον λενε παπυρος larousse δεν ειναι καλητερο.. ειχα cdακια απο κατι τετοιο, εκει που ξεθαβα το βλεπω λεω χαχα, παπυρος απο ρωσια; χαχα.. πηγαινα πρωτη-δευτερα γυμνασιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 σορρυ μαγκεςΑνάβω θερμοσίφωναΚάνω μπάνιοΒγαίνω ραντεβούΤην ερωτεύομαιΠαντρεύομαιΚάνω παιδιάΒγαίνω σύνταξηΠεθαίνειΘυμάμαι θερμοσίφωναΤον κλείνω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις