sargio01 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 σε κανενα συμπαν δεν επαιρνες τοσα λικες αν δεν ησουν κοπελα Έχεις δίκιο, δεν ξέρεις τι λες!!!
Stavmitsos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εκανε κ e-shop το Ικεα. Σκαβεις μονος σου περνας οπτικη ινα στηνεις τον σερβερ κ μετα ψωνιζεις. 11
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 σε κανενα συμπαν δεν επαιρνες τοσα λικες αν δεν ησουν κοπελα Για να το λέει ο Ελληναράς, έτσι θα 'ναι.
Alex-V Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ^ Na baby for you I kiss my ball hamuna baby wa chick na stor Bikule, aaaaaaah Chick baby bikule aaaaah, chick my baby aukmule aaaah, chick baby merde istaaaaanbul ZIGEBIGULE *whistle* Migabugule *whistle* Anabigule (trying to poop) ZiguZugule (again the poop thing) Bikule AAAAH, Chuck baby, Bikule AAAAH Ham baby bikule AAAAAAAH Sik ma bejbi sak my baby instaanbul, ZIGUZUGULE *whistle* Bigubugule *whistle* Zigubugule *whistle* Bigubugule *whistle* My baby instaaanbul zuguzugule. δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τα lyrics χαχαχα
theoritikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σαν πολύ ζέστη κάνει σήμερα... Ήταν μια γάτα που είχε 16 ζωές.Πάει να περάσει έναν δρόμο, την πατάει ένα 4*4 και πεθαίνει 8
Par1s* Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Λέει ένας Αλβανός σε έναν Έλληνα... -Τι ναι αυτά ρε συ; Γέμισε η Ελλάδα Πακιστανούς. 1
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 τα πιο αθλεια του star12 , ειναι τα καλυτερα ολων μας.φαντασου ..
Basiliseven Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και εμένα δεν με χαλάνε του star12 μάλιστα ώρες ώρες γράφει κάτι μαμάτα ας ρίξω και εγώ μερικά άκυρα να δροσιστούμε Στην αρχαία αίγυπτο για να διατηρηθεί το σώμα των ταξιτζίδων όταν πέθαιναν τους ταριφεύανε Καθόμασταν με έναν φίλο μου και σε κάποια στιγμή βγάζει ενα δίευρω απο την τσέπη του και ξεκινάει να το κοιτάει επίμονα,τον ρώτησα γιατι το κάνει και μου απαντά -Για να διευρύνω τις γνώσεις μου.... 6
Basiliseven Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το αβαταρ σου. I know Edit: 2 τα ξημερώματα το ανέβασα το έχω κάψει μην περιμένεις πολλά 1
Anorymous Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γαμημενοι υπότιτλοι. Σκέπασαν τα βυζια της πρωταγωνίστριας. Και μου λεγε η μανα μου, μάθε αγγλικα, αλλα που μυαλο τοτε για διάβασμα. - Πόσο χρονών είναι κάπoιος που γεννήθηκε το 1975 ? - Άντρας ή γυναίκα ? γιαγια, γιατι εχεις τοσο μεγαλο στομα; Η Μαρινελλα ειμαι 9
Hellaslover Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Για να το λέει ο Ελληναράς, έτσι θα 'ναι. δεν ειμαι ελληναρας απλα βρηκα το ανεκδοτο λιγο κρυο μη το παιρνεις προσωπικα. Και αλλοι οταν γραφουν κατι κρυο παιρνουν αναλογες απαντησεις. Ισα δικαιωματα σου δινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις