discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 συγγνώμη..δεν θα επαναληφθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 συγγνώμη..δεν θα επαναληφθεί.. Καλά ρε 'συ, μην τρελαίνεσαι! Δεν παρεξηγήθηκα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλά ρε 'συ, μην τρελαίνεσαι! Δεν παρεξηγήθηκα... Tι ανωτεροτητα, τι ηθος....... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Tι ανωτεροτητα, τι ηθος....... Εκπλήσσεσαι, βλέπω και με στεναχωρείς! Προερχόμεθα και από μια δυναστεία, κύριε! Δεν είμεθα τίποτις τυχαίοι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.Andrew Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θέλω να πεθάνω ειρηνικά στον ύπνο μου, σαν τον παππού μου… όχι φωνάζοντας και ουρλιάζοντας, σαν τους επιβάτες στο αυτοκίνητο του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 - Μωρό μου είμαι ξαναμμένος... δεν πέφτεις στα 4;- Έχω περίοδο, κανε γιόγκα να χαλαρώσεις- ΟΚοοομμμμμμμμπαωνατηνπαιξωμμμμμμμμ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εκπλήσσεσαι, βλέπω και με στεναχωρείς! Προερχόμεθα και από μια δυναστεία, κύριε! Δεν είμεθα τίποτις τυχαίοι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλά, το ξέρω ότι είσαι κι εσύ παλιός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ή μηπως εισαι εγχωριας δυναστειας ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Γατάκια Ινδιάνοι ...........!!!!!!!!!!!!!!χορεύετε το χορό της βροχήςενώ εμείς απλώς πλένουμε το αυτοκίνητο για να βρέξει..!!!!!!!!!!!!!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η αλλη πηρε χαμπαρι οτι αντεγραφα απο αυτην και εβαλε αγκωνα. Κλωτσια στο μουνοκοκκαλο. (Σχολή Θετικών Επιστημών) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η αλλη πηρε χαμπαρι οτι αντεγραφα απο αυτην και εβαλε αγκωνα. Κλωτσια στο μουνοκοκκαλο. (Σχολή Θετικών Επιστημών) https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=P5BIVdDxEIac7gbVgoHQBg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foivos24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δύο πληροφορικάριοι συζητούν:-Ρε μου χρωστάς 250 ευρώ.-Πω ρε φίλε το 'χα ξεχάσει. Να τα στρογγυλέψουμε στα 256; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=P5BIVdDxEIac7gbVgoHQBg https://www.google.gr/search?q=%CE%B7%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QctIVa2DDMSY7gaXgYGwBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=952 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 -Ειναι αναισθητος-Σε λιγο θα γινει και ακαρδος-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ-ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ-Ελα μην γελαμε. Νυστερι παρακαλω -Ειναι αναισθητος -Σε λιγο θα γινει και ακαρδος -ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -Ελα μην γελαμε.Νυστερι παρακαλω. (η επικολληση δεν μου βγηκε παραπανω) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις