discoboyminimal Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 απο δω και περα τα double post θα γινονται report για ban. εχει παραγινει το κακο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 -Το ξέρεις οτι το μαύρο αδυνατίζει; -Τι λές τώρα;!Τόσα χρόνια καπνίζω δεν έχω δεί διαφορά... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 εαν πατήσεις διπλό κλικ στην απάντηση κανει double post ---------- Είναι λοιπόν αυτή η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο με κρίσεις...Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται καλύτερα, κ.ο.κ. Παρόλα αυτά, αυτή ήταν στο πλευρό του κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Σε μια στιγμή, και εκεί που καθόταν και τον κοίταζε που ξάπλωνε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αυτός ανοίγει λίγο τα μάτια του και της ψιθυρίζει με βαρύ τόνο : Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές… Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί να με παρηγορήσεις, όταν η επιχείρησή μου απέτυχε, ήσουν εκεί να με υποστηρίξεις, όταν με πυροβόλησαν στο δάσος, ήσουν εκεί, όταν χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάντα μαζί μου… Τώρα που η υγεία μου κλονίστηκε, είσαισυνεχώς στο πλευρό μου… Λοιπόν ξέρεις κάτι; Τι αγάπη μου;» τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του. Τελικά είσαι και πολύ γρουσούζα!» 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται καλύτερα, κ.ο.κ. Κ.ο.κ.; κωδικας οδικης κυκλοφοριας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 -Μου λέει ο άλλος, "εγώ γαμάω 10 φορές περισσότερο από σένα!"-Του λέω "10x0=0"-Έμεινε μαλάκας. (Σχολή Οικονομικών Επιστημών) 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 -Μου λέει ο άλλος, "εγώ γαμάω 10 φορές περισσότερο από σένα!" -Του λέω "10x0=0" -Έμεινε μαλάκας. (Σχολή Οικονομικών Επιστημών) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ο δάσκαλος μαθαίνει τους μήνες στα αγγλικά, στα παιδιά ενός επαρχιακού σχολείου January - Γενάρς February - Φλεβάρς March - Μάρτς όπως τακούτ παιδιαμ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπαινει ενας τυπος σε μια τραπεζα και παει στον υπαλληλο και λεει Ναι για σας θα θελα να σας κανω μια ερωτηση σαφως οτι θελετε Να αν σας φερω 50 εκ ευρω τι γινεται μετα; ο υπαλληλος μεσα του< ωπα επιασα λαβρακι> να θα τα καταθεσετε στη τραπεζα φυσικα A και μετα και μετα;;;;; να θα μπορειτε να τραβατε οσα χρηματα θελετε ω σοβαρα;;;; και μετα τι κανω; μα τι κανετε θα τα ξοδεψετε οπως θελετε δηλ εννοειτε πως μπορω αν θελω με τα λεφτα να παω ταξιδι στο Miami πχ; μα ναι φυσικα ΓΟΥΑΩ παντα ηθελα να παω στο miami και εμμ τι αλλο? α θα μπορω να αγορασω αμαξι;; ναι φυσικα θα μπορειτε απο μεσα του ο υπαλληλος ωχ σε ηλιθιο επεσα και να θα μπορω να αγορασω και ακριβα ρουχα;; ΩΤΙ ΘΕΛΕΤΕ λεει ο υπαλληλος και θα μπορω να παρω και ενα καινουριο σπιτι με θεα;;; Ναι δωστε μας εσεις τα λεφτα και θα γινει το ονειρο σας πραγματικοτητα και θα μπορω να γνωρισω και γυναικες;; ε φυσικα αφου τα χετε θα τα ΕΧΕΤΕ επισης με οποια θελετε δηλ με μια που μιαζει με τη μονικα μπελουτσι;;; μονο τη μονικα θα χετε 10 μονικες α ωραια ωραια Τελεια γουσταρω οκ χαιρετε ο υπαλληλος απορημενος μα κυριε που πατε;;; α να φερετε τα λεφτα σωστα;; Οχι παω να παιξω λοττο Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από star12 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αυτο γραμμένο χάνει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αυτο γραμμένο από τον star12 χάνει πολύ. Φιξντ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δυο αντρες, χρονια παντρεμενοι συζητανε. Πως κανεις σεξ με την γυναικα σου; Κανουμε διαδροματο. Τι ειναι αυτο; Οποτε συναντιομαστε στο διαδρομο λεμε ο ενας στον αλλο, «αει γαμησου». 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 -Παλικάρι να σε πληρώσουμε? Πόσο είναι το δικό μου? -7 ευρώ το δικό σας κύριε. Της κοπέλας κερασμένο από μένα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Το περισσοτερο κερατο λεει το τρωνε οι γιατροι,οι στρατιωτικοι και οι ναυτικοι...Φιλε που εισαι γιατρος στο Πολεμικο Ναυτικο, τι να σου πω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Έχω την αίσθηση ότι έχει ξαναμπεί. - Τι έφαγες για μεσημέρι; - Σωλωμώ - Σολωμός γράφεται ρε! - Όχι ρε, έχει ωμέγα 3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πώς λέγεται ένα γιαούρτι με χέρια και πόδια; Γιαούρτι με μέλη. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις