tseleks Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι κοινο εχει μια ferrari με ενα δεκαχρονο αγορι?Δεν ξερω δεν εχω μπει σε φερραρι!---------------------------------------------Τι κοινο εχει ενα μαυρος και ενα ποδηλατο?Και τα δυο δουλευουν με αλυσιδα!--------------------------------------------Πως λεγεται ενας μαυρος με ενα σκατο στον ωμο?Δυπροσωπος! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι κοινο εχει μια ferrari με ενα δεκαχρονο αγορι? Δεν ξερω δεν εχω μπει σε φερραρι! --------------------------------------------- Τι κοινο εχει ενα μαυρος και ενα ποδηλατο? Και τα δυο δουλευουν με αλυσιδα! -------------------------------------------- Πως λεγεται ενας μαυρος με ενα σκατο στον ωμο? Δυπροσωπος! Σορρυ αλλα αυτό είναι ο ορισμός της καφρίλας 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenosfp1999 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι κοινο εχει μια ferrari με ενα δεκαχρονο αγορι? Δεν ξερω δεν εχω μπει σε φερραρι! --------------------------------------------- Τι κοινο εχει ενα μαυρος και ενα ποδηλατο? Και τα δυο δουλευουν με αλυσιδα! -------------------------------------------- Πως λεγεται ενας μαυρος με ενα σκατο στον ωμο? Δυπροσωπος! Από τα ομοφοβικα ανέκδοτα πήγαμε στα ομοφοβικα + ρατσιστικά. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από stevenosfp1999 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Προτείνω να μη σπαμάρετε το θρεντ με σχόλια για τα ανέκδοτα (ή τα "ανέκδοτα"). Γράψτε αν θέλετε κανένα καλύτερο, δεν νομίζω να μπαίνει κανείς εδώ να διαβάσει την κριτική σας. 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Συμφωνώ με τον από επάνω. Τα ανέκδοτα ανάμεσα σε όλα τα άλλα, είναι σεξιστικα, ομοφοφικα, ρατσιστικα. Όποιος δεν θέλει, να πάει να... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Συμφωνώ με τον από επάνω. Τα ανέκδοτα ανάμεσα σε όλα τα άλλα, είναι σεξιστικα, ομοφοφικα, ρατσιστικα. Όποιος δεν θέλει, να πάει να... ... να πάει να τον πηδήξει ένας βρωμοαράπης 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ποιος είναι ο καλύτερος Εβραίος; Αυτός που έχει pH 5.5. Τι κάνει ένας Εβραίος και ένας ΑΡΑΠΗΣ μαζί; Χρωμοσαμπουάν. Τι έχουν οι Γερμανικοί φούρνοι που δεν έχουν οι Αμερικάνικοι; Ηχομόνωση. Και τι διαφορά έχει ένας μαύρος με έναν κουβά με σκατά; Τον κουβά. - Point being, το χιούμορ όπως και ο εκφραστής του, κρίνεται και αξιολογείται, αλλά κρατήστε τις όποιες προτροπές για πάρτη σας, thx. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εμενα με πειραξε μονο οτι τα ηξερα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τί κοινό έχει ένας ξιφίας με ένα καναρίνι; Είναι και τα δύο κίτρινα, εκτός από τον ξιφία! ------- Πιάνει μια μύγα κουβέντα με έναν σκύλο.- Τί ράτσα είσαι εσύ;- Λυκόσκυλο.- Τί είναι αυτό;- Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι;- Αλογόμυγα.- Ρε, κόψε τις μαλακίες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ποιος είναι ο καλύτερος Εβραίος; Αυτός που έχει pH 5.5. Τι κάνει ένας Εβραίος και ένας ΑΡΑΠΗΣ μαζί; Χρωμοσαμπουάν. Τι έχουν οι Γερμανικοί φούρνοι που δεν έχουν οι Αμερικάνικοι; Ηχομόνωση. Και τι διαφορά έχει ένας μαύρος με έναν κουβά με σκατά; Τον κουβά. - Point being, το χιούμορ όπως και ο εκφραστής του, κρίνεται και αξιολογείται, αλλά κρατήστε τις όποιες προτροπές για πάρτη σας, thx. Ta saπούνια είναι βασικά, όχι όξινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 γιατι οι ναζι θαβουν τους Εβραιους με τον κωλο εξω; . . . ... . . . . . . . . . . . . . . . . . για να παρκαρουν τα ποδηλατα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ta saπούνια είναι βασικά, όχι όξινα Ο καλύτερος Εβραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μια φορά κι έναν καιρό, η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο. Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της, Γειά χαρά Κώστα! Τι κάνεις? Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει, Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο. Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το... συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει. Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει: - Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιο ποτό πίνεις συνήθως? - Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ - Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος. Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει: - Γειά σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει αγόραρε? Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτητζάδικο. Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Προτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει: - Κώστα ..........πολλη ζορικο το πουτανακι σημερα. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Λοιπόν είμαι 59 κιλά, ανεβαίνω στη ζυγαριά 63, κατεβαίνω 59....- Γεια σας! Θα ήθελα ένα black ice freddo cappuccino caramel brazil.- Τι να σας πω; Εγώ ένα lower έχω... να φτιάξω ένα φραπεδάκι; Παραγγέλνεις σκέτο καφέ, ανακατεύεις λίγο, πίνεις, είναι μέτριος. Τον πας πίσω. Σε φέρνουν άλλον καφέ, πίνεις, σκέτος με ροχάλα. Τώρα μάλιστα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 How do you tell the difference between a plumber and a chemist? Ask them to pronounce unionized... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις