Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 -Γιατρέ τρέμουν τα χέρια μου συνέχεια. -Καφέ πίνεις; -Ένα φραπέ μέτριο,ευχαριστώ! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γιατί οι πόντιοι έξω από τα σπίτια τους φτιάχνουν πισίνες;Για να αράζουν τα παπάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δεν το έπιασα. btw πολύ ησυχία σε αυτό το νήμα τώρα τελευταία. τι παίζει; ειναι γιατι ο hackerW32 δε γραφει πια πολυ. Άαααλλος έχει παρει τα πρωτεία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γιατι εδω και μήνες δε γραφονται ανεκδοτα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 κακουλη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 star12 το χεις βάλει στόχο να μας ξεκάνεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) star12 Αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι bot. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από Alex-V 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όταν η γκόμενα του κάγκουρα τον χωρίζει, του λέει: "Καλά να προσπερνάς". 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Mια πολύ ζεστή νύχτα τρεις φίλοι πίνουν τις μπίρες τους σε ένα χλιδάτο μπαρ στη θάλασσα. Η θέα εξαιρετική, η μπίρα φανταστική, η θάλασσα πανέμορφη. Λέει ο ένας: - Ωραία είναι, ρε παιδιά, αλλά πάντα προτιμώ τα μπαρ στην πατρίδα. Ξέρω ένα πολύ καλό που όταν σε ξέρει ο μπάρμαν και πάρεις 4 ποτά σε κερνάει το 5ο. Απαντάει ο δεύτερος: - Σιγά τα αυγά, σε ένα μπαράκι που έχει ένας κολλητός στη γειτονιά μου σε κερνάνε το 3ο ποτό αν αγοράσεις 2 ποτά. Λέει και ο Πόντιος της παρέας: - Ααα... Αυτά δεν είναι τίποτα! Στην γειτονιά μου είναι ένα μπαρ όπου με το που θα μπεις μέσα σε κερνάνε ένα ποτό, μετά κι άλλο ένα και όσα θέλεις ακόμα. Μετά, όταν πιεις αρκετά, σε ανεβάζουν στα πάνω δωμάτια και φροντίζουν να κάνεις σεξ. Και όλα είναι δωρεάν. Πετιούνται οι άλλοι δύο: - Aσε, ρε μαλάκα! Ο Πόντιος να ορκίζεται και να ξαναορκίζεται ότι όλα όσα είπε είναι αληθινά. Ρωτά ο ένας: - Μα καλά, ρε συ, και συνέβη αυτό σ'εσένα; Απαντά ο Πόντιος: - Κοίτα, όχι σ' εμένα προσωπικά, αλλά συνέβη στην αδελφή μου! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ήταν ένας πελαργός και τον προσπέρασε ένας πελαγρήγορος. . . -Συγνώμη, αλλά δυστυχώς δε σερβίρουμε χρονομηχανές σε αυτό το μπαρ.Μια χρονομηχανή μπαίνει σε ένα μπαρ. . . -Καλά αυτή φιλέ είναι το απόλυτο θηλυκό! -Δηλαδή; -|θηλυκό| !!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σκεφτόμουν τώρα στις γιορτές να κάνω μια καλή πράξη Τελικά αγόρασα το Winrar 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 -Με ποια θα βγεις σήμερα; -Με την ελπίδα. -Ποια ελπίδα; - Με την ελπίδα να βρω γκόμενα. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σκεφτόμουν τώρα στις γιορτές να κάνω μια καλή πράξη Τελικά αγόρασα το Winrar 7zip master race! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πήγα στο live ήπια 10 μπύρες γνώρισα ένα γκομενάκιτης λέω πως σε λένε; Σονια μου λέει.Απ' το μορταλ κομπατ της λέω; και γυρισα μονος σπιτι 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Άμα δουλεύεις σεκιουριτάς στη Samsung, γίνεσαι αυτόματα Guardian of the Galaxy; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις