Superuser Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σε ένα ζευγάρι το καλύτερο πράγμα είναι να υπάρχει συνεόν... συενόη... συννόη... Καλά...Δεν γαμιέται.. Ας χωρίσουν 5
Hellaslover Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 απο τι πεθανε ο τελευταιος ποντιος αδερφος του πιλοτου; πεταξε απ τα συνεφφα και ο αδερφος του βρεθηκε νεκρος μεσα στο κοιμητηριο του αεροπλανου
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τράκαραν 2 χελώνες και μοναδικός μάρτυρας ένα σαλιγκάρι. Έρχεται η αστυνομία και ρωτά το σαλιγκάρι τι είδατε? Τι να σας πω έγιναν όλα τόσο γρήγορα 12
star12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 πως πεθανε ο τελευταιοs ποντιος τερματοφυλακας;;; εφαγε μπαλα πως απολυθηκε ο τελευταιος ποντιος ποδοσφαριστης;; εχασε τη μπαλα 2
vsl Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 πως πεθανε ο τελευταιοs ποντιος τερματοφυλακας;;; εφαγε μπαλα πως απολυθηκε ο τελευταιος ποντιος ποδοσφαριστης;; εχασε τη μπαλα 3
hackerW32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 μου το εκανε ενας τυπος με μπύρα (κανοντας την αφρο πριν στο στομα του) γελαγα για μήνες θυμηθηκα ποιος μου το ειχε πει, ο τσαλου 1
Linus_Lost Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 -Με τι ισουνται 1000 οπαδοι του μ-λ ΚΚΕ? - Με 1 λιτρο :-) 9
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 -Με τι ισουνται 1000 οπαδοι του μ-λ ΚΚΕ? - Με 1 λιτρο :-) Το σωστό είναι 1000i οπαδοί του μ-λ ΚΚΕ ... πάντα βάζουμε το "i" όταν μιλάμε για φανταστικούς αριθμούς. 8
liakjim Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό μου θύμησε ένα που λέγαμε στο δημοτικό : Πώς πέθανε ο τελευταίος Πόντιος τερματοφύλακας ; Τον "κρέμασε" ο Σαραβάκος!!! ναι τόσο παλιό και πώς πέθανε ο τελευταίος Πόντιος νταλικιέρης; Του είπανε πως έχει ωραία νταλίκα και την "πήρε" πάνω του!!! 1
Alex-V Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ο μικρός και ο τρελός, λένε πάντα την αλήθεια...και τα λευκά κολάν. 12
star12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ειναι ο οδιποδας που λετε παλι αχ< αυτος ο οιδιποδας> και περπατα στο δρομο κουρασμενος, εξαντλημενος,και ταλαιπωρημενος.και τοτε περναει διπλα του μια χελωνα και λεει αχ καλη μου χελωνιτσα ποσο αργα περπατας αραγε και η χελωνα του λεει παω πιο αργα και απ τη μανα σου 3
_hopelesscase_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ειναι ο οδιποδας που λετε παλι αχ< αυτος ο οιδιποδας> και περπατα στο δρομο κουρασμενος, εξαντλημενος,και ταλαιπωρημενος.και τοτε περναει διπλα του μια χελωνα και λεει αχ καλη μου χελωνιτσα ποσο αργα περπατας αραγε και η χελωνα του λεει παω πιο αργα και απ τη μανα σου 1
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έμεινε το αμάξι μες τη μέση του δρόμου και βγάζει καπνούς. Σταματάει o άλλος και με ρωτάει: - "Χάλασε" ;;; - Όχι ρε φίλε, κουράστηκε και σταμάτησε να κάνει ένα τσιγάρο. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις