Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω με τη σειρα μου την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. 1
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ποιος μένει στο κάστρο του Τακέσι; Ο Τακάνι Τακακάτου 5
kalogeros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 my bad! δεν το παρακολουθω συνεχεια το θρεντ! Τυχερέ... 4
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γιατί ο Καίσαρας φόραγε σανδάλια????..... Γιατί ήτανε Ιούλιος!!!!!...... 1
ribo7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ξυπνάει ένας τύπος το πρωί. Κοιτάει το ρολόι 7:07.Δε δίνει σημασία. Κατεβαίνει να φτιάξει πρωινό βλέπει 7 φέτες ψωμί 7 φέτες ζαμπόν 7 φέτες κασέρι. «Περίεργο». Σκέφτεται. Πάει να φύγει για το γραφείο το αμάξι παίρνει μπρος με την 7η! Σταματάει σε 7 φανάρια. Παρκάρει στην 7η θέση παρκινγκ, καλεί το ασανσέρ που είναι στον 7ο, μέσα υπάρχουν 7 άνθρωποι, μέσα στο γραφείο του βλέπει πάνω στο γραφείο 7 φακέλους από 7 υποθέσεις. Κοιτάει το ημερολόγιο 7 του μήνα. «Πολύ 7»,σκέφτεται.Σχολάει στις 7 το απόγευμα, παράκαμψη λόγω έργων από την 7η οδό.7 στενά πιο κάτω βλέπει μπροστά του τον ιππόδρομο. Κοιτάει και βλέπει σε μια τεραστία επιγραφή: 7η ΗΜΕΡΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 7ος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ: Όνομα αλόγου: ΕΦΤΑΡΗΣ Το βλέπει ο τύπος τρελαίνεται. Λέει «Αυτό είναι όλη μέρα με το 7 σημαδιακό είναι να παίξω». Πάει παίζει ότι έχει και δεν έχει στον ΕΦΤΑΡΗ. Ε και βγήκε 7ος... Site: Μηχανή του Χρόνου: Το μυστήριο με τον αριθμό 7
discoboyminimal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κ εγώ με την σειρά μου, στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. 6
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αν η σπονδυλική στήλη είχε στόμα θα μας είχε σκυλοβρίσει.
Hellaslover Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ενα δικο μου ανεκδοτο που το σκεφτηκα καθος οδηγουσα πριν κατι μερες. Το ειπα σε 2 ατομα μεχρι στιγμης και δε το πιασαν μεχρι που εκατσα και τους το εξηγησα για πεντε λεπτα, μετα γελασαν λιγο καθος τους επεισα οτι ειναι αστειο- και ειναι, αν ξερετε σχετικα καλα αγγλικα. What can we say about obese terrorists? They 're blown out of proportion 1
Basiliseven Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλό το πρωινό σεξ, αλλά ζαμπονοτυρόπιτα με μίλκο δεν είναι μη λέμε και μαλακίες Ωραία θα κάνω τουλάχιστον το δεύτερο(ή το τρίτο μαλακίες ) 1
xrist0s4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κ εγώ με την σειρά μου, στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. Να το πω κ εγω αλλη μια μην με παρεξηγησει η δικη μου στηλη μιας κ το εχουν πει ολοι σ αυτο το τοπικ... 1
mathsrule Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κι εγώ με τη σειρά μου στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολύ καλή, σταθερή, στιβαρή και ωραία σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. Σε ευχαριστώ πολύ!
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κι εγώ με τη σειρά μου στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολύ καλή, σταθερή, στιβαρή και ωραία σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. Σε ευχαριστώ πολύ! Κ εγώ με την σειρά μου, στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. Να το πω κ εγω αλλη μια μην με παρεξηγησει η δικη μου στηλη μιας κ το εχουν πει ολοι σ αυτο το τοπικ... Κ εγώ με την σειρά μου, στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω με τη σειρα μου την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. 1
vsl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγώ με τη σειρά μου θα κάνω τη διαφορά και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καφέ που μου άνοιξε τα μάτια και έπειτα την μπύρα που με έκανε να δω τα άσχημα και μέτρια "πράγματα", τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις