Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπιέρα Str, ίντα καμζ; 'γω είμ' ου λούσφερ, χάρκα. Προφορά γνωριμίας.
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 η αξία του να διαβάζεις μετά από αρκετές σελίδες αστείο που είχες ακούσει στο δημοτικό, και να χαίρεσαι γιατί είναι καλύτερο από αυτά που βγάζουν άλλοι... χίπστερ αστειάτορες φίλε... γίναμε μόδα "το σκέφτηκα μόνος μου" -ΦΙΛΟΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... haters gona hate hate hate hate..
mary Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 -Σου πετάνε κάτι τρίχες.. -Ποιοι ρε;; Μου θυμισε το - Εχεις μια τριχα στα μαλλιά σου. - Που ρε;; 4
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα τελευταία λόγια του παππού μου ... " Την κρατάς γερά την σκάλα ρε ζαγάρι ; " 30
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μου θυμισε το - Εχεις μια τριχα στα μαλλιά σου. - Που ρε;; Όλοι οι καραφλοί σε μισούν αυτή τη στιγμή... 1
koulislefkada Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 -Ειδος πιθηκου με μεταλλικο τριχωμα??-Μπαμπουινοξ (ΙΝΟΧ) 11
vsl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 - Μωρό μου είμαι μούσκεμα... - Θέλεις χαρτί; - Όχι μωρό μου. Κάτι παραπάνω... - Θέλεις δύο φύλλα χαρτί; - Όχι μωρό μου... Κάτι παραπάνω λέω. - Θες τρία φύλλα χαρτί; - Μωρό μου όχι. Κάτι κυλινδρικό και μακρύ θέλω. Είμαι μούσκεμα σου λέω. - Μωρή όλο το ρολό θες; 24
Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την σπονδυλική μου στήλη που με στηρίζει τόσα χρόνια. 26
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 - Πωωω ρε συ, αύριο στο σχολείο 5 ώρες μαθηματικά.- Πως γίνεται αυτό?- Είμαι ο μαθηματικός... 16
Δημοφιλής ανάρτηση Unabomber Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ένας άνεργος μηχανικός σκέφθηκε να ανοίξει μια κλινική για να βγάζει λεφτά. Μια ταμπέλα απέξω έγραφε: Θεραπευθείτε για τα πάντα με €50.Αν δεν θεραπευθείτε σας επιστρέφουμε εμείς €100.Ένας γιατρός νομίζοντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει ένα 100ρικο πάει επίσκεψη.Γιατρός (ως ασθενής): -«Γιατρέ έχω χάσει τη αίσθηση της γεύσης.»Μηχανικός (ως γιατρός): -«Αδελφή φέρτε παρακαλώ το φάρμακο Νο 22 και ρίξτε 3 σταγόνες στο στόμα του ασθενούς.»Ο γιατρός-ασθενής φτύνει το φάρμακο και λέει: -«Μα αυτό δεν είναι φάρμακο. Είναι πετρέλαιο.»Ο μηχανικός-γιατρός: -«Συγχαρητήρια. Η γεύση σας επέστρεψε. 50 ευρώ παρακαλώ.»Ο δήθεν ασθενής γιατρός φεύγει τσατισμένος αλλά δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει σε μερικές μέρες αποφασισμένος να πάρει πίσω τα χρήματά του.Ο ασθενής-γιατρός: -«Γιατρέ έχασα τη μνήμη μου και δεν θυμάμαι πια τίποτα.»Μηχανικός-γιατρός: -«Αδελφή φέρτε παρακαλώ το φάρμακο Νο 22 και ρίξτε 3 σταγόνες στο στόμα του ασθενούς.»Ο γιατρός-ασθενής πανικόβλητος: -«Μα αυτό το φάρμακο είναι για τη θεραπεία της γεύσης.»Μηχανικός: -«Συγχαρητήρια. Η μνήμη σας επανήλθε. 50 ευρώ παρακαλώ.»Ο γιατρός φεύγει εξαγριωμένος με τον εαυτό του.Αμετανόητος μετά μερικές μέρες επιστρέφει.-«Γιατρέ η όρασή μου έχει αδυνατίσει πολύ. Μπορείτε να κάνετε κάτι?»Μηχανικός: -«Δυστυχώς κύριε δεν έχουμε φάρμακο γι αυτό. Παρακαλώ πάρτε αυτό το 100ρικο.»-«Μα αυτό είναι 50ρικο.»-«Συγχαρητήρια. Η όρασή σας επανήλθε. 50 ευρώ παρακαλώ.» 45
HERTHAN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ένας τύπος σκάλιζε το κήπο του, όταν πέρασε από κει ο μικρός γιος του γείτονα: -Κύριε Γιώργο, τι είναι αυτό; Τον ρώτησε ο μικρός. -Σκαλιστήρι. -Εμένα ο μπαμπάς μου έχει 2 τέτοια.... Ο άνθρωπος δεν έχασε τη ψυχραιμία του και δεν είπε τίποτα καθώς ο μικρός απομακρινότανε φανερά ευχαριστημένος... Την επόμενη νάτονε πάλι το πιτσιρικά να περνά από κει. Αυτή τη φορά ο τύπος πότιζε το κήπο του. -Κύριε Γιώργο, τι είναι αυτό; -Ποτιστήρι. Απαντά αυτός λίγο θυμωμένα. -Εμένα ο μπαμπάς μου έχει 2 τέτοια...λέει κοροϊδευτικά ο μικρός κι απομακρίνεται... Την επομένη που ξαναπέρασε ο μικρός από κει βρήκε τον άνθρωπο να κατουράει (με το συμπάθιο δηλαδή) -Κύριε Γιώργο, τι είναι αυτό; τον ρωτάει... -Τσουτσούνι είναι...Μη μου πεις πώς ο μπαμπάς σου έχει 2 τέτοια...γιατί δε ξέρω και γω τι θα γίνει.... -Όχι κύριε Γιώργο, τσουτσούνι ένα έχει αλλά 2 φορές σαν το δικό σου... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τον Μήτσο τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Τρέχει η γυναίκα του στο νοσοκομείο και ρωτά το γιατρό:– Γιατρέ, πέθανε;– Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, αλλά δε μπορέσαμε να το γλυτώσουμε. Δυστυχώς πέθανε.Τότε ξαφνικά ο Μήτσος ανοίγει τα μάτια του και φωνάζει:– Ζω, δεν πέθανα!Και η γυναίκα του:- Σκάσε ρε ! Ξέρεις εσύ καλύτερα από το γιατρό; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δυο εργαζόμενοι σε μια μεγάλη εταιρία συναντιούνται στο ανσασέρ:– Τα `μαθες τα νέα; ρωτάει ο ένας.– Ποια νέα;– Σήμερα το πρωί πέθανε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας!– Σοβαρά; Μα καλά πως;– Έπαθε καρδιακή προσβολή. Κοντά του ήταν μονάχα η γραμματέας του, ξέρεις, εκείνη η ξανθιά…– Πως δεν την ξέρω…– Δυστυχώς όμως τον έκαψε τον άνθρωπο…– Τι εννοείς;– Να, εκείνος της έλεγε να τηλεφωνήσει στο 166 κι εκείνη περίμενε να της πει και τα υπόλοιπα εφτά νούμερα… -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μια γάτα θηλυκού γένους παίρνει τηλέφωνο έναν γάτο και του ζητάει να πάει στο σπίτι της για σεξ. Στη συνέχεια ο γάτος παίρνει άλλους δέκα τηλέφωνο για να πάνε να κάνουν σεξ ομαδικώς. Στο δρόμο λοιπόν συναντάνε έναν μικρό γάτο και του λένε:– Έλα μαζί μας ρε πάμε να γ@μ@σουμε..– Τι είναι αυτό; ρωτάει ο μικρός.– Θα κάνεις ότι κάνουμε εμείς, του λένε.Η γάτα που περίμενε τον γάτο, τους βλέπει όλους να έρχονται από μακριά. Τρομάζει και αρχίζει να τρέχει. Την παίρνουν στο κυνήγι για κανένα τέταρτο οπότε μετά το τέταρτο λέει το μικρό γατί:– Ρε παιδιά εγώ λίγο ακόμα θα γ@μ@σω και θα φύγω γιατί κουράστηκα!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Έχετε βιβλία για το κόψιμο;- Βεβαίως, θέλετε κάποιο συγκεκριμένο;- Φέρε ρε ένα γρήγορα! 13
pirate79 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Tα ζώα που δεν κρυώνουν ποτέ..ο πιγκουίνος, η φώκια, και η γκόμενα του κάγκουρα που φοράει σορτσάκι πάνω στο παπάκι με -10°c
ougxar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) -Ποια είναι αυτή η πατσαβούρα που μας το παιζει και μοντελο; -Η Κλόντια Σουίφερ.. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2015 από ougxar 5
pirate79 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 -μπαμπά θα μου πάρεις το iPhone 6?-πες την μαγική λέξη-Μαρία-τι Μαρια ?-η γκομενα σου- θες και θήκη? 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις