giorgolavos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Όταν έρθει το τέλος του κόσμου, όλα θα μαυρίσουν και θα εμφανιστεί στον ουρανό: "Απόδοση διαλόγων: Νατάσσα Συρεγγέλα" 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Όταν έρθει το τέλος του κόσμου, όλα θα μαυρίσουν και θα εμφανιστεί στον ουρανό: "Απόδοση διαλόγων: Νατάσσα Συρεγγέλα" Νατάσσσσσσσσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 - Ποιόν ηθοποιό θαυμάζεις πολύ;– Τον Μπέζο– Καλά όταν τελειώσεις πες μου . . . – Γιάννης, χάρηκα. – Ελένη, επίσης.– Από που είσαι;– Γεννήθηκα Περιστέρι.– Πετάς; 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τα καλά νέα είναι ότι γάμησα.Τα κακά νέα είναι ότι χρειάζομαι δικηγόρο. ps: Better Call Saul 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Παιδιά, έφτιαξα κι άλλο ένα και για μία ακόμα φορά ο πήχης ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη. Τι πρέπει να έχει διαβάσει οποιοσδήποτε μένει στην Καλκούτα και θέλει να λέγεται σωστός χασάπης; Το ινδικό εγχοιρίδιο 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 μπλιαχ..... δεν μπορω να καταλαβω..λειτουργει κανα κρυφο συστημα (τιποτα affiliate) εδω μεσα με pay per like? φαινονται σαν να πληρονονται μερικοι για κατι κακογουστα αστεια που και καλα μας αρεσουν.. βαλτε ξανα το dislike..πλιζ (δεν θελω like στο σχολιο..ξερω οτι θα ναι πολλα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 μου θυμισε το i need a hero (χοιρο) δεν θυμαμε το υπόλοιπο ομως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πήγα να μπω στο ασανσέρ και έλεγε στο φωτάκι -1, κρύο λέω θα 'χει μέσα και πήγα από τις σκάλες. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ενα αγορακι ρωτα τη μητερα του Μαμα που ναι ο μπαμπας; Δεν ξερω αγορι μου.θα βουλωσε ο νεροχυτης της γειτονισσας και που το ξερεις μαμά; Ειπε οτι θα πηγαινε να της ανοιξει τη τρυπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έκτακτη είδηση στην ποντιακή τηλεόραση... Τραγικό!! Μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη σε ποντιακό νεκροταφείο!!!... Βρέθηκαν 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται........ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 η αξία του να διαβάζεις μετά από αρκετές σελίδες αστείο που είχες ακούσει στο δημοτικό, και να χαίρεσαι γιατί είναι καλύτερο από αυτά που βγάζουν άλλοι... χίπστερ αστειάτορες φίλε... γίναμε μόδα "το σκέφτηκα μόνος μου" -ΦΙΛΟΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ετσι, η επανάσταση ξεκινάει απο τα μικρά, τα ασήμαντα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 -Σου πετάνε κάτι τρίχες..-Ποιοι ρε;; 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ενα αγορακι ρωτα τη μητερα του Μαμα που ναι ο μπαμπας; Δεν ξερω αγορι μου.θα βουλωσε ο νεροχυτης της γειτονισσας και που το ξερεις μαμά; Ειπε οτι θα πηγαινε να της ανοιξει τη τρυπα πως να χαλασετε ενα ανεκδοτο -Κωστακη, που πηγε ο μπαμπας; -πηγε στη γειτονισσα να της ξεβουλωσει το νεροχυτη -και που το ξερεις -Της ειπε στο στο τηλ οτι θα την ανοιξει την τρυπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 η αξία του να διαβάζεις μετά από αρκετές σελίδες αστείο που είχες ακούσει στο δημοτικό, και να χαίρεσαι γιατί είναι καλύτερο από αυτά που βγάζουν άλλοι... χίπστερ αστειάτορες φίλε... γίναμε μόδα "το σκέφτηκα μόνος μου" -ΦΙΛΟΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... Καλησπιέρα Str, ίντα καμζ; 'γω είμ' ου λούσφερ, χάρκα. Προφορά γνωριμίας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις