daPro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Έχετε βιβλία.. Πάλι εσύ εδώ???μας έχεις πριξει τα αρχδια.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 - Έχετε βιβλία; - Εδώ είναι χασάπικο, το βιβλιοπωλείο είναι απέναντι... - Έχετε βιβλία; - Βεβαίως και έχουμε! - Να σε δω τι θα τα κάνεις τώρα που όλοι έχουν tablet και κατεβάζουν PDF...!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μου βγάζει ο άλλος όπλο στο δρόμο και μου λέει: - Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου!- Ούτε λεφτά έχω ούτε ζωή! Μου τα 'φαγε όλα η καριόλα! Με έβγαλε έξω το παλικάρι με κέρασε ποτό και τώρα κλαίμε αγκαλιά και τραγουδάμε... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Έχετε βιβλία για τον Αλκαίο; -Τι; -Τι τι; -Τι τι τι; -Ε; -Τι τι. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ειναι ο Οιδιποδας μικρος και παιζει κρυφτο με το φιλο του τον Ιασσωνα.Σε μια στιγμη και ενω κρυβεται καλα ο Οιδιποδας, περναει ενα σπουργιτι διπλα και κανει κουυυυυ . και ο Ιασσωνας παει σε κεινη τη κατευθυνση και βλεπει τον Οιδιποδα στο μερος και τρεχει στο δεντρο να κανει φτου σε βλεπω. και τοτε ο Οιδιποδας του δινει μια με το ποδι του και ο Ιασσωνας πεφτει κατω στο εδαφος, και αρχιζει να ποναει. Τοτε ο Ιασωνας λεει στον Οιδιποδα. Αυτο ηταν Οιδιποδα θα το πω στη μαμα σου τι με εκανες οχι λεει ο Οιδιποδας μη της το πεις οχι θα της το πω Οχι μη της το πεις Οχι θα το πω σε παρακαλω σε ικετευω μη της το πεις οτι σε εσπρωξα..... θα με γαμησει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 -Παρακαλω εναν καφε. -Τι καφε θελετε; -Νες. -Θελετε απο πανω κανελλα η σοκολατα; -Οχι θελω να βαλεις λιγα φυλαρακια απο εκεινο το φυτο που βαζουμε τα Χριστουγεννα για στολιδι. -Ποιο φυτο λετε ,το γκι; -Ναι ναι το γκι. -Μα καλα, τι καφες θα ειναι αυτος;; -Γκινες... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μπαινει ενας μαυρος σε ενα μπαρ.Καποια στιγμη σβηνουν τα φωτα..-Black out, φωναζει ο ιδιοκτητης.-Why? Λεει ο μαυρος... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση ougxar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Και τι αμάξι είπαμε έχεις..;- Ρε κυρα-Βαγγελιώ στο έχω πει τόσες φορές.- Μα δε θυμάμαι.- Ένα Renault κυρα-Βαγγελιώ, ένα Renault clio Renault.. 48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μου αρεσε. Ντρεπομαι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μπορώ να πω πως ενθουσιαστικα με το renault 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ο ανιψιος μου ειναι του 2008, του οκτω ρε φιλε! Λες και ειναι τιποτα windows... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μπαινει ενας μαυρος σε ενα μπαρ. Καποια στιγμη σβηνουν τα φωτα.. -Black out, φωναζει ο ιδιοκτητης. -Why? Λεει ο μαυρος... yolo yοlο yοlο yοlο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 - Μα κοτζάμ ντετεκτιβ με καραμέλα στο στόμα ;- Σας ενοχλεί ; Συγνώμη . Επιτρέψτε μου να συστηθώ , Σέρλοκ Χολς ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μας έχετε στήσει τρεις ώρες κύριε ντετεκτιβ , απαράδεκτο .- Έχετε δίκιο κύριε , συγνώμη . Επιτρέψτε μου να συστηθώ , Ηρακλής Πουαργώ ... 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 - Είμαι και γαμώ τα παιδιά!- What?? English please!- I am and i fuck the kids 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γραμμη στηριξης για θυματα Γαστρεντεριτιδας -Γεια.Με ποιον μιλαω? -Γεια.Ειμαι η Ντινα -Απ'το Κωνσταντινα? -Οχι.Απ'το σε πηγε Σερπαντινα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Έβαλε η άλλη κολώνια μέσα στο λεωφορειο και μύρισε σαν να εκλασε το hondos center. Δικό μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις