Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Και ένα τελευταίο, πού φιλιούνται οι νεκροί μετανάστες τα Χριστούγεννα; Κάτω απ' το γκη. Αυτο, σε αυτούς που δεν ξέρεις, θα λέω ότι ειναι δικό μου. Σε αυτους που ξέρουμε και οι δυο θα λεω οτι το ειπα εγω και ''ότι το αλλο το μουνι λέει ότι είναι δικό του''. 5
Antwni Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το ποστ πάνω από αυτό διαγράφτηκε παιδιά οπότε δεν έχει νόημα αυτό το gif (για τους τελευταίους που έκαναν like)
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πως λεγανε τον δευτερο απο τους 7 νανους της Χιονατης; Nanosecond. 29
ougxar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) 2 Λαρισαίοι ροκάδες περπατούσαν έξω από μια οικοδομή που τη βάφανε μωβ… Ξαφνικά ο ένας σκοντάφτει και πέφτει μέσα στη μπογιά! Βγαίνοντας ρωτάει: -Πώς είμι ρε? Βάφκα πουλύ? -Αααα ρε πούστιμ … ντιπ Purple είσι Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από ougxar 15
bnvdarklord Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μετά τις τελευταίες σελίδες πήρα θάρρος να γράψω μια κρυάδα δικής μου επινόησης: Daffy Duck: Πάρε με όταν φτάσεις, οκ Bugs; Bugs Bunny: Δεν έχω κάρτα... Μήπως έχεις... ...εεεεε what's up, doc? 9
star12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γιατί τέτοια μούτρα; Πέρασα τα σήματα Και δε χαίρεσαι; Ήταν και τα τρία STOP Τι πειραμα κανετε σημερα στο σχολείο, παιδι μου? Φτιαξαμε δυναμιτη! Και τι πειραμα θα κανετε αυριο στο σχολείο?Ποιο σχολείο?? 11
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Συναντάει ο Μπετόβεν τον Μότσαρτ - Επ, τι λέει ρε τρελέ; - Εδώ , κλασσικά. 23
ougxar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 -Γιωργακη γιατι εφαγες τον θειο σου και την ξαδερφη σου μεγαλοβδομαδιατικα? -Νηστευω ρε μανα,Αφου ειναι σογια 11
vsl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Με πιάνει μπάτσος να πατάω το γκαζόν στο Εθνικό Πάρκο - Την πινακίδα δεν την είδες; 5€ πρόστιμο- Μόνο 5; - Το είχαμε 20 αλλά δεν πάταγε κανένας... 12
Δημοφιλής ανάρτηση Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 - Πωπω χάλια είσαι- Άσε ναι ειμαι κρυωμένη- Τι, είσαι και κρυωμένη; 30
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ένας τύπος τον είχε πενήντα πόντους αλλά δεν μπορούσενα τον βολέψειπουθενά !Τέτοια πίκρα. Πάει λοιπόν σε ένα γιατρό και του λέει... τοκαι το!Ο γιατρός του λέει:- Kοίτα η επιστήμη δε μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή τηνπερίπτωση,δεν πας στην τάδε μάγισσα; Τι να κάνει το παλικάρι μεςστην απελπισίατου δοκιμάζει και από αυτό. Πάει λοιπόν στη μάγισσα καιαυτή του λέει:- Θα πας στο δάσος και θα βρεις μια λίμνη που ζει έναςβάτραχος. Θατου ζητήσεις να σε παντρευτεί και αυτός θα σου πει ...όχι!Κάθε φοράπου θα σου λέει το όχι θα σου μικραίνει δέκα πόντους!Tρελάθηκε οτύπος πάει λοιπόν στην λίμνη και βρίσκει τον βάτραχο.- Βατραχάκι θα με παντρευτείς;- Όχι, λέει το βατραχάκι. Tη χουφτώνει και πράγματι είχεμικρύνει δέκα πόντους.Ξαναδοκιμάζει:- Βατραχάκι θα με παντρευτείς;- Όχι, λέει το βατραχάκι. Tη χουφτώνει και πράγματι είχεμικρύνει άλλους δέκα πόντους.Ωραία, σκέφτεται, τώρα είναι τριάντα πόντους, αν τηνκάνω είκοσι θα είναι πολύ καλά, θα είμαι περιζήτητος στιςγυναίκες! Ξαναδοκιμάζει τελευταία φορά:- Βάτραχε θα με παντρευτείς;- Μα τι μαλάκας είσαι εσύ, πόσες φορές θα στο πω; Όχι,όχι, όχι!! 7
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γιατι το γραψες σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο? 15
Sproctor Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Λίγα ακόμα με βιβλία. Μερικά είναι δικής μου έμπνευσης και άλλα παραλλαγές. -Έχετε βιβλία για μαθηματικούς;-Έστω χ οτι έχουμε. Άν χ > 0 έχουμε. Για κάθε άλλη περίπτωση όχι. -Έχετε βιβλία για φυσικούς;-Τα βιβλία που ζητάτε υπάρχουν αν και μόνο αν η μόνη δύναμη που ασκείται πάνω στο ράφι απο τα βιβλία είναιτο βάρος τους και είναι επίσης μεγαλύτερη του 0. -Βιβλία για προγραμματισμό υπολογιστών έχετε;- #include <stdio.h> int findbooks(char * category) {/* ... */}; /* Έλεγξε αν υπάρχουν τα ζητούμενα βιβλία στα ράφια. */ int main() { int vivlia; vivlia = findbooks("προγραμματισμός υπολογιστών"); /*Βρές τον αριθμό των βιβλίων της κατηγορίας "προγραμματισμός υπολογιστών". */ if (vivlia > 0) { /* Άν υπάρχουν, πες ναι. Αλλιώς πες όχι. */ printf("Ναι.\n"); } else { printf("Όχι.\n"); } return 0; } -Βιβλία για σκουλήκια έχετε;-Μάλιστα κύριε (Σεφερλή) Θεοχάρη.(Παραλλαγή του προηγούμενου)-Βιβλία για τομάρια έχετε;-Μάλιστα κύριε (Βασιλείου) Θεοχάρη.-Βεβλήα αγράματους έχεται γηα;-Όχη κίριε, μασ εκσαντλίθικαν. -Βιβλία για το πώς να κερδίσω το Τζόκερ έχετε; -Έχουμε. Κι άν σας κάτσουν; -Βιβλία για γκαντέμηδες έχετε; -Ναι. Στο 13ο ράφι, κάτω απο τη σκάλα και δίπλα στη μάυρη γάτα και τον σπασμένο καθρέφτη. Επίσης, στις 13:13 πέρασε απο εδώ ο κύριος Μητσοτάκης και πήρε ένα βιβλίο απο το συγκεκριμένο ράφι. -Βιβλία για ενοχλητικούς ανθρώπους έχετε; -Ναι, έχουμε. -Δηλαδή έχετε; -Έχουμε. -Θέλετε να μου πείτε οτι έχετε; -Βέβαια. -Εννοείτε ότι... -ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ******, ΕΧΟΥΜΕ! -Βιβλία για... -ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ! Καληνύχτα σε όλους! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις