Δημοφιλής ανάρτηση cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ό,τι αξίζει, μένει. Γιώργος 25 ετών.Δευτέρα Γυμνασίου 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 -μαντεψε δελφε μου -οχι μαντεψε εσυ -Το μαντειο των δελφων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 -μαντεψε δελφε μου -οχι μαντεψε εσυ -Το μαντειο των δελφων.. -Καλε μαντεψε τι σου πηρα??? -Οχι βρε μαντεψε εσυ πρωτα -Οχι εσυ! -Εσυ! Το μαντειο των αδερφων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σήμερα γιορτάζουμε τη μέρα της γυναίκας !!!Βασικά προχτές ήτανε αλλά σήμερα ετοιμάστηκαν ... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Clopy paste αλλά μου άρεσε. Γράφει η άλλη στο facebook: - ληπαμε μα αιχης θαιματα ψυχωλογυκα να λισης Της απαντάω: - Λυπάμαι μα έχεις θέματα ορθογραφικά να λύσεις! Και εκεί που περιμένω ειρωνικό υφάκι, βρίσιμο και λοιπά μου γράφει: - Δε λεη αιτση το τραγοδη ρε ασχαιτε... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 -μαντεψε δελφε μου -οχι μαντεψε εσυ -Το μαντειο των δελφων.. αφήστε όλοι το ποστ μου ήσυχο...είναι δικό μουυυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) - Τι έφαγες για μεσημέρι? - Σωλωμώ! - Σολωμός γράφεται ρε... - Έχει ωμέγα 3. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από ougxar 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Λέει το ένα ρουθούνι στο άλλο: - Κλείσε... έχω γραμμή 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 " Όλα τα μωρά στην λίστα." Ηρώδης, 0 π.Χ bonus δροσιας -Πιάσε απ'το ντουλάπι τον καφέ.-Αυτός είναι;-Αυτό είναι ζάχαρη.-Αυτό;-Αυτό κακάο.-Αυτό τότε;-Αλάτι.-Μήπως αυτό;-Bravo! Αυτός είναι καφές. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δικιά μου βραδυνή έμπνευση : Γιατί το κογιότ δεν μπορεί να πιασει τον road runner με τα προϊόντα της acme? Επειδή είναι μάρκα turbo-x :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μην δείτε γυναίκα να παρκάρει...εκεί σαν μαλάκες και τις 4 ώρες να την κοροϊδεύετε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δικιά μου βραδυνή έμπνευση : Γιατί το κογιότ δεν μπορεί να πιασει τον road runner με τα προϊόντα της acme? Επειδή είναι μάρκα turbo-x :-P 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ο πρώτος Χρυσός Οδηγός ήταν ο σωφέρ του Μίδα ... 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ειναι ο νικος και περπαταει στο δρομο.σε καπια στιγμη βλεπει το φιλο του τον σακη να ναι καθισμενος σε ενα παγακι και να οδυρεται ελα ρε σακη τι επαθες ρε; αστα λεει ο σακης.Η γυναικα μου η μαιρη με απατησε πηγε με αλλον σοβαρα; ναι μου πε χτες οτι με απατουσε για 3 μηνες α την ατιμη ναι και μου πε πως κοιμοταν με ενα απ τη δουλια α τη καριολα ναι και μου πε πως θελει διαζυγιο α τη πουτανα ναι και μου πε πως θα παει να μηνει μαζι του α τη μαλακο ναι και μου πε πως ειναι ΕΓΓΥΟΣ απ αυτον Α το τσολι ναι και μου πε πως περιμενει αγορι πωπο ναι και μου πε πως θα το ονομασουν Μπαμπη πωρε τι λες τωρα σοβαρα;; πωπο πρεπει να σαι πολυ χαλια μιλαμε Ναι αστα.Δεν με ακουσε εμμ τι ενοεις λεει ο νικος απορημενoς ΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; εγω την ειπα.. Να το Βγαλουν Ιγνατιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις