vsl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 - Ευχαριστώ.- Βεβαίως, ελάτε μαζί μου.- Έχετε βιβλία για τα ταξίδια στο χρόνο; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Έφαγα κλήση από ΔΙΑΣ, ξέρει κανείς αν μπορώ να την πληρώσω σε οποιαδήποτε Έβερεστ ή μονο στα Έβερεστ της περιοχής μου; 20
aekoupoli Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 -Συγχαρητήρια, είσαι μπαμπάς! -Αγόρι ή κορίτσι γιατρέ ; -Αγόρι αλλά μη χαίρεσαι,του έδωσα μια στο κωλο κ αντί να κλάψει μου έκλεισε το μάτi 21
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δυο oμοφυλλόφιλοι την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά κτυπά το τηλέφωνο και ο ένας πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον άλλο να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά ο φίλος του. 6
star12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 το μάθημα της Γεωγραφίας: Τάκη, για δείξε μας στο χάρτη πού είναι η Αμερική. Εδώ! Μπράβο παιδί μου. Τώρα εσύ Νατάσσα, για πες μας, ποιός ανακάλυψε την Αμερική; Ο Τάκης Έχετε βιβλία για τη χαμηλή αυτοεκτίμηση; Βεβαίως, έχουν και έκπτωση... Όχι! Όχι! Δεν την αξίζω Εχετε βιβλια για την υψοφοβια??? Ναι,στο πανω ραφι... Καλα μαλακας εισαι? Βιβλία για Αλτσχάιμερ έχετε; Έχουμε. Τι έχετε; 3
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 το μάθημα της Γεωγραφίας: Τάκη, για δείξε μας στο χάρτη πού είναι η Αμερική. Εδώ! Μπράβο παιδί μου. Τώρα εσύ Νατάσσα, για πες μας, ποιός ανακάλυψε την Αμερική; Ο Τάκης Περιοδικο "Το Ροδι" early 80s. Στανταρακι ομως. +1 για τη nostalgia. 6
geortsaki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Περπατάμε με την μάνα μου. Σκάει πρεζάκι. «Ένα ευρώ να πάρω τυρόπιτα». Δεν κάνει να τρως βλακείες απ' έξω, του λέει. Τον περιμένουμε για φαί στις 7. ------ Χτυπάει το κινητό σου. Εσύ: Σκάστε λίγο όλοι. Έλα μάνα. Τι θες;Φίλος 1: Γεια σας κυρία Ελένη!Φίλος 2: Κλείστο ρε μωρό μου, σε περιμένω.Φίλος 3: Σβήσε το τσιγάρο ρε!Φίλος 4: Έλα ρε μαλάκα!Φίλος 5: Ναρκωτικά είναι αυτά;Φίλος 6: Ρε κατέβα απ' την μηχανήΦίλος 7: Που θα κρύψουμε το πτώμα;Φίλος 8: Θα πάμε στις π@υτάνες;Φίλος 9: Η καύλα η μάνα σου είναι;Φίλος 10: Ρε μην μου πιάνεις τον π@ύτσο! 5
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 θυμαμε αυτα τα καναμε συνεχεια στο λυκειο.. μου λυπουν η αληθεια ειναι.. ναι μαζεύαμε πρεζακια 1
momotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μύκονος 2015...- Θέλω να με γαμήσεις τώρα! Αγόρασες προφυλακτικά..;- Ναι..!- Που είναι η απόδειξη..;- Δεν έχω. - Βαρουφάκης undercover agency. Συλλαμβάνεσαι..! 18
salazar1991 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 -Τι σοκολάτες έχετε;-Μπρέικ,να πάρεις μπρέικ!-Δεν έχετε λάκτα;-Όχι πάρε Μπρέικ.-Ίον αμυγδάλου;-Δεν έχω,πάρε Μπέικ. Πρήζων Μπρέικ. Ζητάω ταπεινά συγνώμη 23
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μπαίνω σε ταρίφα και του λέω :- Ξέρω κάτι που δεν ξέρεις .- Άσε ρε γατάκι , με λέει .- Από που ανάβουν τα φλας ;;;Το βούλωσε ... 50
xristos97 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 -μαντεψε αδελφε μου-οχι μαντεψε εσυ -Το μαντειο των δελφων.. 5
koularasss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ο άλλος λέει 17 χρονών και έφτιαξε αυτοκίνητο που κινείται με νερό και εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω στο "Πάτερ ημών" ποιός είναι ο Έντι Σουρανής. 6
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το Fifty Shades of Grey είναι ρομαντικό γιατί ο άλλος είναι δισεκατομμυριούχος. Αν έμενε σε καμιά τρύπα στο Κορδελιό θα ήταν 10η εντολή. 10
Speculoos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 -μαντεψε αδελφε μου -οχι μαντεψε εσυ -Το μαντειο των Aδελφων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις