discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ^^^ Σήμερα μια κοπέλα 22 ετών μου πρότεινε να κάνουμε σεξ με αντάλλαγμα να διαφημίσω ένα καθαριστικό. Προφανώς και αρνήθηκα, γιατί είμαι άνθρωπος με ηθικές αξίες και ισχυρή θέληση. Τόσο ισχυρή όσο και το Άζαξ το νούμερο 1 καθαριστικό που διατίθεται στην αγορά με άρωμα λεμόνι βανίλια... δηλαδη ρε αλλλεξ , ο αλλος μαλακας ηταν που το ποσταρε πρωτος? παρακαλω να μην γινει ουτε ενα like στον κυριο απο πανω.. Σήμερα, ένα 19χρονο πιπινάκι μου ζήτησε να κάνουμε σεξ, με αντάλλαγμα να ποστάρω διαφημίσεις για απορρυπαντικά στο Insomnia. Εγώ φυσικά αρνήθηκα, διότι έχω ισχυρό ηθικό κώδικα. Τόσο ισχυρό, όσο και το νέο Άζαξ, με αντιβακτηριδιακή δράση και άρωμα βανίλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 5 ποστ πιο πάνω το αζαξ έχει και αντιβακτηριδιακη προστασία, θα ήταν μάλλον άλλη κοπέλα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και στους δύο η κυρία Άζαξ τους έκατσε; Οι κοπελιές απο την klinex δεν πηδιούνται; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εμένα ήταν πιο φρέσκο πιπινάκι. Και το αντάλλαγμα ήταν να το διαφημίσω στο Insomnia, άρα καταλαβαίνετε ότι η κοπελιά δεν ήταν ό,τι κι ό,τι. Όσο για το δικό του Άζαξ που μυρίζει λεμόνι βανίλια ταυτόχρονα, φανταστείτε τι κοπέλα θα ήταν αυτή... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γραψτε λαθος ωρε παλικαρια δεν το δα. Για να μην το σβησω και ξαναβαλω παλι την θρυλικη "τελεια" και σας παρω τα like! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 λαθος ωρε παλικαρια δεν το δα. Για να μην το σβησω και ξαναβαλω παλι την θρυλικη "τελεια" και σας παρω τα like! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και συ ρε βρουτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 και καλα ειπες "γραψτε" ..... και εγραψα αυτο που ειπες.. για κατι τετοια δεν μου κάθετε καμια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 10 καμένες ερωτήσεις σε αεροσυνοδούς Facebook search: Passenger Shaming 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Facebook search: Passenger Shaming WTF............ :shock: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giotakoss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δυο oμοφυλλόφιλοι την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά κτυπά το τηλέφωνο και ο ένας πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον άλλο να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά ο φίλος του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ειναι δυο ομοφυλοφιλοι κ την βρισκουν,εκει που το κανουν του δινει μια ο ενας κ τον βαζει πιο αποτομα με αποτελεσμα να ακουστει απο τον αλλο ενα "αααουυυ"!Τον ρωταει λοιπον,ρε συ σε πονεσα; και απανταει..Πονανε μωρε οι αντρες;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ναι για σας θα θελα ενα τηγαμι τι θελετε; ενα τηγαμι και τι θα κανετε με αυτο;; θα τηγαμισω 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις