star12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Eιναι ο κωστας και η μαιρη και βλεπουν τηλεοραση.Σε μια στιγμη η μαιρη ρωταει τον κωστα κωστα εχεις παει με αλλη; ο κωστας εκπληκτος μα τι ειναι αυτα που ρωτας τωρα φυσικα και οχι δηλ δε πηγες με αλλη ποτε σου? οχι ποτε Δηλ το ορκιζεσαι; Να σε θαψω δηλ πραματικα ορκιζεσαι οτι δε πηγες με αλλη; Οχι να σε θαψω Μου λες την αληθεια ε;; Να σε θαψω λεμε Μετα απο λιγο ο κωστας ρωταει τη μαιρη Μαιρη..Εσυ πηγες με αλλον; η μαιρη με κομενη την ανασα του λεει Ναι Κωστα.Πηγα με αλλον.Με τον καλυτερο σου φιλο τον Μακη Και την εθαψε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 -206-ποτέ δεν περίμενα να πεις κάτι τόσο πεζό... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Πεζό 206 φάση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μονο σαν ανεκδοτο μπορει να μπει αυτο..... :-D Θεοδωρίδης: «Το γήπεδό μας είναι μοναστήρι» http://www.gazzetta.gr/football/article/709280/theodoridis-gipedo-mas-einai-monastiri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 σπιτι οταν φερνουμε σοκολατακια , ξαφνικα ολοι αρχιζουμε να μιλαμε με νοτες..... ΜΙ ΤΑ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΡΕ ΣΙ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 σπιτι οταν φερνουμε σοκολατακια , ξαφνικα ολοι αρχιζουμε να μιλαμε με νοτες..... ΜΙ ΤΑ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΡΕ ΣΙ ΤΑ? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τι εγένετο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το πεζοδρόμιο ξαφνικα βρεθηκε κατω απο ενα λεωφοριο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τι εγένετο ; http://www.autoblog.gr/2013/05/20/lewforeio-mphke-se-kafeteria-sthn-hlioypolh/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 - (αυτός) Πως κάνεις τέτοια κόλπα μωρό μου αφού έχεις παει μόνο με 2 ?- (αυτή) Βλέπω τσόντες- (αυτός) Και εγώ βλέπω champions league αλλά δεν παίζω μπάλα σαν τον messi... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νίκο; -Έλα ρε μάνα -Φέρε μου το σώβρακο σου να το πλύνω,θα βάλω να πλύνω τα ασπρόρουχα. -Ορίστε. -....Καλά,θα το βάλω με τα χρωματιστά. ηταν ασπρο με καφε η μπλε και μαυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenosfp1999 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νίκο; -Έλα ρε μάνα -Φέρε μου το σώβρακο σου να το πλύνω,θα βάλω να πλύνω τα ασπρόρουχα. -Ορίστε. -....Καλά,θα το βάλω με τα χρωματιστά. ηταν ασπρο με καφε η μπλε και μαυρο;Gold = χρυσό, όχι καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καταλαβαίνεις ότι εχεις κάνει το τέλειο χέσιμο όταν νιώθεις 5 κιλά ελαφρύτερος και ότι σε έχουν βιάσει. -Σου αρέσει το ξύλο στο sex ? -Αν μου αρέσει τρελαίνομαι!!! Τρεις οθόνες έχω σπάσει φέτος!!! -Γιατρέ μου,πονάει το μάτι μου,ρίξε μια ματιά. -Χμμ έχει πρόβλημα η κόρη σας. -Άστα, άστα μ 'αυτόν τον αλήτη που έμπλεξε. Η ώρα που θα μπεις για μπάνιο είναι η ώρα που η μάνα σου θα πλύνει τα πιάτα!Μάντεψε ποιος χόρευε σάμπα με τις σαπουνάδες! Γατοτροφη από τα Lidl....εξάλλου το κωλόγατο δεν έχει πιάσει ούτε ένα ποντίκι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γατοτροφη από τα Lidl....έτσι και εξάλλου το κωλόγατο δεν έχει πιάσει ούτε ένα ποντίκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις