Centurion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πως λεγεται η χηρα στα αραβικα;;; Τονεχασατοχασαν 12
vsl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 - Θέλω να χωρίσουμε.- Γιατί;- Ε δεν νιώθω και πολύ καλά, μου την πέφτει και μια καύλα... ............................................................................................... -Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; -Ναι, που το κατάλαβες;-180 κιλά είσαι, τι που το κατάλαβα; 17
ougxar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 -Ζαχαροπλάστης ειναι ο πατέρας σου; -Ναι.. -Τον αφηνεις να πουλησει τιποτα? 11
discoboyminimal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 -Ζαχαροπλάστης ειναι ο πατέρας σου; -Ναι.. -Τον αφηνεις να πουλησει τιποτα? χαχααχαχχααχ ελιωσα ψιλε χαχαχαχαχαχαχα
salazar1991 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 - Ρε φίλε, γιατί με κοιτάς με μισό μάτι; - 我們理解你 11
Donalhioy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τι μου συνεβει χθες δεν μπορεις να φανταστεις!! Χτυπάει το τηλέφωνο . Το σηκώνω :-Nαι;-Εισαι τελείως μαλακας ... Τα έμαθα ολα .-Μα μωρο μου ...-Κοψτα μωρο μου και τις μαλακιες αν δεν μου πεις τι εκανες μ αυτή ....-Τιποτα ρε μωρο μου ... Σεξ αλλά δε σήμαινε τπτ... Εγω εσένα αγαπάω ...-Τελειώσαμε ... Μη μου ξαναμιλησεις ποτε ...-Ρε μωρ....-Τουτ τουτ τουτ .....Και το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι δεν εχω και σχεση! 11
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ δηλαδή όταν διαβαζεις βιβλία κάθε γραμμή την συνεχίζεις στην διπλανή σελίδα;
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ δηλαδη δεν εχεις μπει ποτε στο 9gag 3
hackerW32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ δηλαδή όταν διαβαζεις βιβλία κάθε γραμμή την συνεχίζεις στην διπλανή σελίδα; τι να διαβαζω; εχω ακουστα μονο κατι μυθους για αυτα τα "βιβλια" 1
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι δε πάει καλά μου φαίνεται Εγώ εννοούσα ότι δε γινεται να διαβαστεί: -Το ανε βαπ κδο τιζω τον- αφου όλος ο νορμαλ κοσμος πρωτα διαβαζει την μια σελιδα του βιβλίου και μετά πάει στην επόμενη! Τώρα βεβαια θα μου πειτε οτι εδω μεσα δεν εχουμε νορμαλ κοσμο. 2
tekas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 -Αχ μωράκι μου σε βλέπω να φέρνεις σβούρες κάνοντας pole dancing και μου έρχεται να σε φάω...-Φύγετε από τον γύρο κύριε! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Oι μικρές κανουν την μεγαλύτερη ζημιά... - Nαι οκ, σταματα να κλανεις τωρα ομως... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κανόνας 69 : ότι δίνεις παίρνεις!! 7
vsl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Νηστεία από το σεξ λέει για 40 μέρες...Λες και τον υπόλοιπο χρόνο τον βιδώναμε αλύπητα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις