Centurion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πως λεγεται η χηρα στα αραβικα;;; Τονεχασατοχασαν 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 - Θέλω να χωρίσουμε.- Γιατί;- Ε δεν νιώθω και πολύ καλά, μου την πέφτει και μια καύλα... ............................................................................................... -Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; -Ναι, που το κατάλαβες;-180 κιλά είσαι, τι που το κατάλαβα; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 -Ζαχαροπλάστης ειναι ο πατέρας σου; -Ναι.. -Τον αφηνεις να πουλησει τιποτα? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 -Ζαχαροπλάστης ειναι ο πατέρας σου; -Ναι.. -Τον αφηνεις να πουλησει τιποτα? χαχααχαχχααχ ελιωσα ψιλε χαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 - Ρε φίλε, γιατί με κοιτάς με μισό μάτι; - 我們理解你 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τι μου συνεβει χθες δεν μπορεις να φανταστεις!! Χτυπάει το τηλέφωνο . Το σηκώνω :-Nαι;-Εισαι τελείως μαλακας ... Τα έμαθα ολα .-Μα μωρο μου ...-Κοψτα μωρο μου και τις μαλακιες αν δεν μου πεις τι εκανες μ αυτή ....-Τιποτα ρε μωρο μου ... Σεξ αλλά δε σήμαινε τπτ... Εγω εσένα αγαπάω ...-Τελειώσαμε ... Μη μου ξαναμιλησεις ποτε ...-Ρε μωρ....-Τουτ τουτ τουτ .....Και το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι δεν εχω και σχεση! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ δηλαδή όταν διαβαζεις βιβλία κάθε γραμμή την συνεχίζεις στην διπλανή σελίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ δηλαδη δεν εχεις μπει ποτε στο 9gag 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ δηλαδή όταν διαβαζεις βιβλία κάθε γραμμή την συνεχίζεις στην διπλανή σελίδα; τι να διαβαζω; εχω ακουστα μονο κατι μυθους για αυτα τα "βιβλια" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι δε πάει καλά μου φαίνεται Εγώ εννοούσα ότι δε γινεται να διαβαστεί: -Το ανε βαπ κδο τιζω τον- αφου όλος ο νορμαλ κοσμος πρωτα διαβαζει την μια σελιδα του βιβλίου και μετά πάει στην επόμενη! Τώρα βεβαια θα μου πειτε οτι εδω μεσα δεν εχουμε νορμαλ κοσμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Don't dead open inside 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 -Αχ μωράκι μου σε βλέπω να φέρνεις σβούρες κάνοντας pole dancing και μου έρχεται να σε φάω...-Φύγετε από τον γύρο κύριε! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Oι μικρές κανουν την μεγαλύτερη ζημιά... - Nαι οκ, σταματα να κλανεις τωρα ομως... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κανόνας 69 : ότι δίνεις παίρνεις!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Νηστεία από το σεξ λέει για 40 μέρες...Λες και τον υπόλοιπο χρόνο τον βιδώναμε αλύπητα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις