hackerW32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ένας αγρότης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη γυναίκα του. Κάποια στιγμή της πιάνει τα στήθη (aka βυζιά) και της λέει…-Μωρό μου, αν αυτές οι καρδάρες έβγαζαν… γάλα, θα μπορούσαμε να διώξουμε την αγελάδα μας. Μετά, πιάνει την γνωστή… τοποθεσία, πολύ πιο κάτω (aka αιδοίο) και σχολιάζει…-Αν αγάπη μου αυτό το πράγμα έβγαζε… αβγά, θα μπορούσαμε να διώξουμε τις… κότες μας. Τότε αυτή, συγχυσμένη, του πιάνει το…γνωστό και μη εξαιρετέο… όργανο (aka καβλί) και λέει:-Καλά τώρα… και εσύ χρυσέ μου… αν μπορούσες να κάνεις αυτό το πράγμα να σηκωθεί, θα μπορούσαμε να… διώξουμε τον… αδελφό σου! --------------- Καθομουν στα τελευταια καθισματα στο λεωφορειο σημερα..Χωρις να το θελω, εκλασα..αλλα ακουστηκε πολυ...Γυρησαν 4 ατομα απο μπροστα...Ένιωσα σαν να ήμουν στο The voice.. 18
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 -Αν έχεις δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα στο σπίτι όλα τα εργαλεία φαίνονται μικρά. -Εμένα θα μου πεις-Κι εσύ μαγείρισσα;-Όχι πορνοστάρ! 6
tekas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κάποτε με 2€ παίρναμε5 σοκολάτες 3 κρουασάν2 πατατακια1 πορτοκαλάδαΤώρα....βάλανε κάμερες -Μαμά μένω σε 5 απουσίες!-Τιι; Σοβαρά;;-Πρωταπριλιά-Είπα και εγώ..-Έχω μείνει ηδη. 11
vsl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για την επισκευή των φρένων;- Βεβαίως.- Πόσο κάνουν;- 100-150 €.- Δε γαμιέται...έχετε βιβλία για το δυνάμωμα της κόρνας; 6
star12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ειναι ο οιδιποδας και περπαταει στο δρομο.τοτε τον πλησιαζει καπιος και του λεει συγγνωμη κυριε μηπως ξερετε που ναι αυτη η διευθυνση;; συγγνωμη γιε μου απαντα ο οιδιποδας δε μπορω να δω ειμαι τυφλος ο αλλος εκπληκτος λεει ω συγγνωμη και παλι δεν το ξερα.εμμ πως το παθατε ; εκ γεννετης; οχι εμ απο τροχαιο; ουτε ε τοτε πως να θα σου πως.Μια μερα με επιασε τελιως καβλα και ηθελα να π@#@# μια και πηγα σπιτι και βρηκα μια και την π@#@#@# Aλλα ηταν η μανα μου και δε το ξερα, και πηρα ενα μαχαιρι και εβγαλα τα ματια μου. και απο τοτε περιπλανιεμαι εδω και κει ωπου με βγαλει η μοιρα ο τυπος παλι εκπληκτος λεει πωπω τρομερο αλλα απ την αλλη και γω στα ιδια τι εννοεις; να σου πως.Μια μερα ειμουν πολυ μα πολυ μιλαμε καβλωμενος και ηθελα να π @#@#@ μια. γυρισα σπιτι βρηκα μια στο κρεβατι. και την π@#@#@ και μετα εμαθα πως ειναι η Αδερφη μου. και απο τοτε περιπλανιεμαι απο δω και και κει ωπου θα με βγαλει η μοιρα Λεει ο οδιποδας τοτε σαστισμενος γ@#@# τα αρχ@#@# μου γιατι επρεπε να κοψω τα ματια μου; και τοτε του απαντα ο αλλος γιατι εσυ τι νομισεις οτι εκοψα 1
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μου θύμισαν πως κάποτε είχα φτιάξει ανέκδοτο "Πώς λέγονται τα κουράδια της κόμπρας; Κόμπρανα." και πριν το ξαναξεχάσω, νομίζω αυτή είναι η σωστή σελίδα να περάσει απαρατήρητο. 11
xristos97 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 - Μπορω να εχω 1 φραπε, σκετολιγο γαλα;- Τα ΠΑΝΤΑ μπορεις να εχειςφτανει να το πιστεψεις !!! 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 - Μπορω να εχω 1 φραπε, σκετο λιγο γαλα; - Τα ΠΑΝΤΑ μπορεις να εχεις φτανει να το πιστεψεις !!! :x 1
hackerW32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 το ανέκδοτο σου αχνοφαίνεται πισω απο τα κοπαδια τζαμια 1
giorgosbretos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Νίκο; -Έλα ρε μάνα -Φέρε μου το σώβρακο σου να το πλύνω,θα βάλω να πλύνω τα ασπρόρουχα. -Ορίστε. -....Καλά,θα το βάλω με τα χρωματιστά. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις