hackerW32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ένας αγρότης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη γυναίκα του. Κάποια στιγμή της πιάνει τα στήθη (aka βυζιά) και της λέει…-Μωρό μου, αν αυτές οι καρδάρες έβγαζαν… γάλα, θα μπορούσαμε να διώξουμε την αγελάδα μας. Μετά, πιάνει την γνωστή… τοποθεσία, πολύ πιο κάτω (aka αιδοίο) και σχολιάζει…-Αν αγάπη μου αυτό το πράγμα έβγαζε… αβγά, θα μπορούσαμε να διώξουμε τις… κότες μας. Τότε αυτή, συγχυσμένη, του πιάνει το…γνωστό και μη εξαιρετέο… όργανο (aka καβλί) και λέει:-Καλά τώρα… και εσύ χρυσέ μου… αν μπορούσες να κάνεις αυτό το πράγμα να σηκωθεί, θα μπορούσαμε να… διώξουμε τον… αδελφό σου! --------------- Καθομουν στα τελευταια καθισματα στο λεωφορειο σημερα..Χωρις να το θελω, εκλασα..αλλα ακουστηκε πολυ...Γυρησαν 4 ατομα απο μπροστα...Ένιωσα σαν να ήμουν στο The voice.. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 -Αν έχεις δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα στο σπίτι όλα τα εργαλεία φαίνονται μικρά. -Εμένα θα μου πεις-Κι εσύ μαγείρισσα;-Όχι πορνοστάρ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κάποτε με 2€ παίρναμε5 σοκολάτες 3 κρουασάν2 πατατακια1 πορτοκαλάδαΤώρα....βάλανε κάμερες -Μαμά μένω σε 5 απουσίες!-Τιι; Σοβαρά;;-Πρωταπριλιά-Είπα και εγώ..-Έχω μείνει ηδη. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καταγραφή.PNG 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καταγραφή.PNG 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καταγραφή.PNG 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για την επισκευή των φρένων;- Βεβαίως.- Πόσο κάνουν;- 100-150 €.- Δε γαμιέται...έχετε βιβλία για το δυνάμωμα της κόρνας; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ειναι ο οιδιποδας και περπαταει στο δρομο.τοτε τον πλησιαζει καπιος και του λεει συγγνωμη κυριε μηπως ξερετε που ναι αυτη η διευθυνση;; συγγνωμη γιε μου απαντα ο οιδιποδας δε μπορω να δω ειμαι τυφλος ο αλλος εκπληκτος λεει ω συγγνωμη και παλι δεν το ξερα.εμμ πως το παθατε ; εκ γεννετης; οχι εμ απο τροχαιο; ουτε ε τοτε πως να θα σου πως.Μια μερα με επιασε τελιως καβλα και ηθελα να π@#@# μια και πηγα σπιτι και βρηκα μια και την π@#@#@# Aλλα ηταν η μανα μου και δε το ξερα, και πηρα ενα μαχαιρι και εβγαλα τα ματια μου. και απο τοτε περιπλανιεμαι εδω και κει ωπου με βγαλει η μοιρα ο τυπος παλι εκπληκτος λεει πωπω τρομερο αλλα απ την αλλη και γω στα ιδια τι εννοεις; να σου πως.Μια μερα ειμουν πολυ μα πολυ μιλαμε καβλωμενος και ηθελα να π @#@#@ μια. γυρισα σπιτι βρηκα μια στο κρεβατι. και την π@#@#@ και μετα εμαθα πως ειναι η Αδερφη μου. και απο τοτε περιπλανιεμαι απο δω και και κει ωπου θα με βγαλει η μοιρα Λεει ο οδιποδας τοτε σαστισμενος γ@#@# τα αρχ@#@# μου γιατι επρεπε να κοψω τα ματια μου; και τοτε του απαντα ο αλλος γιατι εσυ τι νομισεις οτι εκοψα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μου θύμισαν πως κάποτε είχα φτιάξει ανέκδοτο "Πώς λέγονται τα κουράδια της κόμπρας; Κόμπρανα." και πριν το ξαναξεχάσω, νομίζω αυτή είναι η σωστή σελίδα να περάσει απαρατήρητο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 - Μπορω να εχω 1 φραπε, σκετολιγο γαλα;- Τα ΠΑΝΤΑ μπορεις να εχειςφτανει να το πιστεψεις !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 - Μπορω να εχω 1 φραπε, σκετο λιγο γαλα; - Τα ΠΑΝΤΑ μπορεις να εχεις φτανει να το πιστεψεις !!! :x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν σας πιστεύω ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 το ανέκδοτο σου αχνοφαίνεται πισω απο τα κοπαδια τζαμια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Νίκο; -Έλα ρε μάνα -Φέρε μου το σώβρακο σου να το πλύνω,θα βάλω να πλύνω τα ασπρόρουχα. -Ορίστε. -....Καλά,θα το βάλω με τα χρωματιστά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις