Unabomber Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Έρχεται ο άλλος γυμνασμένος 1,50 και καμαρώνει πως έγινε "ντουλάπα".... Παπουτσοθήκη λέγεται αυτό φίλε.. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 τςς ρατσισμος στους κοντους! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 οταν μου κανει και μενα τετοια, μπαινω απο κινητο. Και ας με λενε παιδεραστη Κατέβασε μερικά 1080p να έχεις καβάτζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) -Μωρό μου πήρα προφυλακτικά με γεύσεις. Θα βάζω και θα μου λες τι είναι οκ? -Ναι αγάπη μου. Μμμμμμ...κεφαλοτύρι! -Κάτσε περίμενε δεν έβαλα ακόμα! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2015 από Alex-V 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 -Μωρό μου πήρα προφυλακτικά με γεύσεις φρούτων. Θα βάζω και θα μου λες τι είναι οκ? -Ναι αγάπη μου. Μμμμμμ...κεφαλοτύρι! -Κάτσε περίμενε δεν έβαλα ακόμα! τι στο πουτσο ρε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ...με γεύσεις φρούτων. ...κεφαλοτύρι! Μεγάλο μεράκι η κεφαλοτυριά ρε φίλε! Είναι πολύ μπελαλίδικη στην καλλιέργεια και ιδιαίτερα ευπαθής σε αρρώστιες, αλλά άμα πιάσει γίνεται και γαμώ τα δέντρα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μου ξεφυγε λιγο και το διορθωσα. Αμεσως οι κακιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 πως λεγεται αυτος που τρωει το φαγητο του αλλου στα ρωσσικα;; Στοτρωει πως λεγεται η ξαδερφη της σταχτοπουτας που βγαινει με πολλους;; σταχτοπουτανα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 είναι ο αλεξης σε ένα μαγαζι : -πιασε ενα αλεξίπτωτο -παρε -φερε -παρε -τώρα? -thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 είναι ο αλεξης σε ένα μαγαζι : -πιασε ενα αλεξίπτωτο -παρε -φερε -παρε -τώρα? -thanks Όσο κι αν το διαβάζω, όσο κι αν προσπαθώ να δω πως δένει ο Αλέξης με το αλεξιπτωτο και τα παρε φερε τωρα κλπ δε μπορώ να το καταλάβω. Δε ξέρω ίσως φταίει η ώρα βέβαια... Θα το ξαναδω αύριο. Οχι αρνούμαι να παω για υπνο. Καθομαι εδω και κανα 5λεπτο και το διαβαζω ξανα και ξανα. Μα συγγνώμη τώρα, πάει ο αλέξης και ζητάει ένα αλεξιπτωτο. Του λεει ο αλλος "παρε" δυο φορές και μετα thanks. Γιατι; Και το "τωρα" που λεει ο Αλέξης τι ρόλο βαράει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είναι χωρίς νόημα θα επανέλθω με κι αλλα παρόμοια δριμυτερος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 -Αποκλειστήκαμε απο το χιόνι.-Αφού δεν έχετε ομάδα. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είναι χωρίς νόημα θα επανέλθω με κι αλλα παρόμοια δριμυτερος μη βιαστεις 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είναι χωρίς νόημα θα επανέλθω με κι αλλα παρόμοια δριμυτερος Ναι μη το ξεχάσεις σε παρακαλώ! Ήδη έβγαζα καπνούς χτες στις 5 το πρωί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 απο που τους εβγαζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις