Δημοφιλής ανάρτηση vsl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Προχθές πήγα να κάνω σεξ και άρχισε πάλι τις ίδιες μαλακίες. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο ίντερνετ και κάτι τέτοια. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ηταν ενας περσης... κι ενας προπερσυς... αυτοκτονω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 H δασκαλα ζηταει απο τα παιδακια της ταξης να γραψουν μια φραση που να περιεχει την λεξη Κολοσσος.γραφει η Ελενιτσα: στα αρχαια χρονια, στο λιμανι της Ροδου υπηρχε ενα εντυπωσιακο αγαλμα που λεγοταν ο Κολοσσος της Ροδου και ολοι το θαυμαζαν!ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΙΤΣΑ! λεει η δασκαλα, πολυ ωραιο παραδειγμα!γραφει ο Γιωργακης: ο Ροναλντο που παιζει στην Ρεαλ θεωρειται ενας κολοσσος του ευρωπαικου ποδοσφαιρου!ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! συμπληρωνει η δασκαλαΤοτος: προχθες πηγαμε με τη οικογενεια μου σε ενα καινουργιο σουβλατζιδικο που ανοιξε διπλα στο σπιτι μας. φαγαμε, αλλα το βραδυ ειμασταν ολοι αρρωστοι γιατι ο σουβλατζης εβαλε μια κωλο-σως στα σουβλακια και μας πειραξε! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Με πιό απλά λόγια: - Ποιά είναι η χειρότερη σάλτσα του κόσμου; - Η κωλο-σως της Ρόδου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 -Θα πάμε στο πάρτυ;-Θέλω αλλά ο δικός μου ζηλεύει. Απειλεί πως αν πάω θα μου ρίξει μπουνιά.-Καλά, εγώ θα πάω κι άμα σου τη βαρέσει έλα. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 - Τι θα φάμε σήμερα;- Μακαρόνια με σάλτσα πέστο.- Μακαρόνια με σάλτσα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Υπόψη μην ξεχάσετε τώρα καθαρά Δευτέρα να δώσετε τα χρόνια πολλά στους άντρες που γιορτάζουν, Χαλβάς, Ντολμάς, Ταραμάς και λοιπούς! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ξεχάστε ό,τι ξέρατε: Η Γη ΔΕΝ γυρίζει! (το λυπηρό είναι ότι κάτι τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν ελεύθεροι...) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Που ακριβός μιλάει; Ποιος τον άφησε εκει περα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Σύμφωνα με το άρθρο, είναι μπροστά σε μαθητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι,έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούςαποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς. Γιατους Έλληνες είπε "θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Όταντελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και τουείπε "Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους Έλληνες έδωσεςτρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίεςπάνω στη γη". "Έχεις δίκιο Γαβρίλε", είπε ο Κύριος. "Στάθηκα απρόσεχτος κιαυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο.Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα.Το βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί νακάνει χρήση μόνο των δύο".Κι έτσι κι έγινε. Αν ένας Έλληνας τίμιος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναιέξυπνος, αν είναι έξυπνος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίμιος κι αν είναιέξυπνος και τίμιος δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Οι χοντροί μεταλλάδες ακούνε υδατάνθραξ. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Περπατάμε με την μάνα μου και μας σταματάει πρεζάκι: "Ένα ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα να φαω". Δεν κάνει να τρως βλακειες απ' έξω του λεει. Στις 4 τον περιμένουμε για φαγητό. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Προχθές πήγα να κάνω σεξ και άρχισε πάλι τις ίδιες μαλακίες. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο ίντερνετ και κάτι τέτοια. οταν μου κανει και μενα τετοια, μπαινω απο κινητο. Και ας με λενε παιδεραστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Κι έτσι κι έγινε. Αν ένας Έλληνας τίμιος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι έξυπνος, αν είναι έξυπνος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίμιος κι αν είναιέξυπνος και τίμιος δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Δλδ If(Έλληνας.τίμιος==αληθές && Έλληνας.ψηφίσε=="ΠΑΣΟΚ" ) Έλληνας.έξυπνος=ψευδές if(Έλληνας.έξυπνος && Έλληνας.ψηφίσε=="ΠΑΣΟΚ" ) Έλληνας.τίμιος=ψευδές if (Έλληνας.έξυπνος && Έλληνας.τίμιος) Έλληνας.ψηφίσε = "NOT ΠΑΣΟΚ" Βαριόμουν και το έκανα ψευδοκώδικα On topic -Μπράβο ρε φίλε,δεν έγινες φλώρος να ξυρίσεις στήθος,χέρια,πόδια..Σε παραδέχομαι! -Κνήτισσα είμαι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις