bilakos10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. οχι δεν γραφτηκε πριν 2 σελιδες , και αλλες 63,5 φορες σε αυτο το τοπικ μονο!! για να μην πω και για τα στατους.. !εφυγες... Το θαυμαστικό πριν από το "έφυγες" υποδηλώνει την άρνηση; Όπως π.χ στη C; Ρωτάω για να μην φύγω άδικα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το θαυμαστικό πριν από το "έφυγες" υποδηλώνει την άρνηση; Όπως π.χ στη C; Ρωτάω για να μην φύγω άδικα... ενας τυπας/τυπισσα μου εκανε Like αυτο μόλις τωρα http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=4943209 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Μπαμπά , πώς είναι να'χεις δουλειά ; - Διάβασες ; - Ναι . - Σκούπισες ; - Ναι . - Έπλυνες τα πιάτα ; - Ναι . - Το βλέπεις αυτό δω το 50ευρω ;;; - Ναι !!! - Πάρε 5 ευρώ ... 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Βρώμικα: Εσείς οι νέοι τα έχετε όλα στο πιάτο με το Ίντερνετ. Ρωτήστε κι εμάς τους πιο παλιούς που ξενυχτούσαμε περιμένοντας να αρχίσουν οι τσόντες στο ALTER... Και 100 χρονών να γίνω, όταν με ρωτάνε, "αυτό που να το βάλω;; πάντα θα σκέφτομαι την ίδια απάντηση. Η άλλη έκανε σεξ με δελφίνι κ έγινε πρώτο θέμα. Τόσο καιρό που πήγαινα με την φώκια την πρώην καμιά σημασία; εεε ; Ρε μωρό μου, πόσες φορές σου έχω πει να ξυριστείς από κάτω;; Μάλλιασε η γλώσσα μου!! Καταλαβαίνεις ότι τα χρόνια της αθωότητας αποτελούν παρελθόν όταν από το... ''φτου και βγαίνω''.... πέρασες στο........ ''φτου και μπαίνω... Η φράση "εμείς οι 2 τελειώσαμε", αποκτά άλλο νόημα όταν ακούγεται κατά τη διάρκεια μιας παρτούζας. Credits: JotD 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 -μαμα, στο σχολείο σε λένε πουτάνα-ποιος καυλιάρης?? 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. Το κυμα το θες σκετο η με τις σαρδελες μεσα; 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τελείωσε το ζεστό νερό την ώρα που έκανα μπάνιο και νομίζω τραγούδησα κατά τύχη τον κινέζικο εθνικό ύμνο. - Η κάμερα προσθέτει 5 κιλά λέει.Ωραία,μόνο 5-6 κάμερες έχω να χάσω μέχρι το καλοκαίρι. - Η Lamborghini σημερα ανακοίνωσε οτι αποσύρει όλα τα μοντελα Gallardo λόγω σοβαρών ελαττωμάτων στο σχεδιασμό του κινητήρα....Ο Θεος με φώτισε εκεiνη τη μερα και πηρα το Cinquecento. - -Εχετε βιβλια για ανωριμους;;-Ναι.-Που;;-Τσα. - Αν βγούμε από την ευρωζώνη, λέει, θα γυρίσουμε 30 χρόνια πίσω. Ευτυχώς έχω κρατήσει το βίντεο και το αταρι - Όταν βλέπω γκόμενα να βάζει σε σχέση στο facebook , αμέσως πετάγομαι στα σχόλια και γράφω: "Κι αυτό που κάναμε χθες, δε σήμαινε τίποτα για σένα;" Τέτοιος είμαι. - Γυναίκα είναι το πλάσμα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλούσες με μια μουνάρα και θα σου κρατήσει μούτρα στον ξύπνιο της για μια βδομάδα. - -Πως σε λένε?-Ελένη Λεφτάντρες...-Καλά τι όνομα είναι αυτό?-Έχω εμμονή με τα λεφτά και τους άντρες, εσένα πως σε λένε?-Βύζος Κωλομούνης... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Τι έγινε? Πως πέθανε??? - Δεν έφαγε Pizzetti... μονο εγω δεν το καταλαβα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 μονο εγω δεν το καταλαβα; Δυστυχως δεν ειχε απηχηση το ανεκδοτο και δεν ξερω γιατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 δεν το ειχα δει ποτε αυτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι new. Πολυ φρεσκο το ανεκδοτο μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ο Γιάννης συναντά μια γιαγιά που σπαράζει στο κλάμα και τη ρωτά γιατί κλαίει και αυτή του λέει: Τι να σας πω… Έχω έναν σύζυγο που είναι 22 χρονών. Κάθε πρωΐ μου φτιάχνει πρωινό με κέικ, αυγά με λουκάνικα, καφέ και… Ε καλά, και γιατί κλαις τότε; Συνεχίζει η γιαγιά: Το μεσημέρι, μου φτιάχνει ζεστή σούπα, τα αγαπημένα μου γλυκά… Και γιατί κλαις τότε; Συνεχίζει η γιαγιά: Για δείπνο μου φτιάχνει γκουρμέ πιάτα που τα συνοδεύει με εκλεκτό κρασί και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα… Και γιατί πανάθεμά σε κλαίς; Απάντηση: Δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πηραν απο την Cosmote και με ρωτησαν γιατι φευγω...- Παιδια χωρισα τους λεω και δεν τα θελω τα 1500- Οχι μη, αντιπροσφορα μου λενε... Θα σου βρουμε εμεις γκομενα! 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 - Έλα κάτσε στην παρέα μας.- Μισό να φέρω καρέκλα.- Όχι, δεν κατάλαβες... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) - Μαλάκα το γκομενακι το έριξα με ένα μόνο μήνυμα !!!- Είσαι σίγουρος ;- Ναι ρε . Μόλις έστειλα το μήνυμα ήρθε αμέσως απάντηση "Παραδόθηκε" ---------------------------------------------------------------------------------------- Με το που μπήκα σπίτι η μάνα μου με είπε , "ξέρεις ποιός παντρεύτηκε;"Πήγαινε για 1-0 αλλά είμαι παλιός εγώ ... ---------------------------------------------------------------------------------------------- Μη στεναχωριέστε εσείς που δεν έχετε ραντεβου για τις 14 Φλεβάρη .Κάποιοι δεν έχουν ψησταριά για την Τσικνοπέμπτη ... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από agrio.imeros 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις