Alex-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγραψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πάει ένας χωριάτης στο γιατρό και του λέει:- Γιατρέ μου δε μου σηκώνεται με τίποτα, τι να κάνω;- Λοιπόν, θα παίρνεις αυτό το φάρμακο, λίγο-λίγο, κάθε μέρα.Αυτός όμως επειδή δε μπορούσε να περιμένει το πίνει όλο μονοκοπανιάς. Πάει στη γυναίκα του με την οποία κάνουν έρωτα 10 φορές, μετά πάει και πηδά... τη γειτόνισσα, τον παπά, τον πρόεδρο και σχεδόν όλους τους κατοίκους του χωριού. Έτσι όλοι είχαν ανέβει στο βουνό.Αυτός τελικά πάει στο γιατρό για να τον κάνει να σταματήσει να έχει τόσο μεγάλες ορμές.- Θα βάλεις την π**τσα σου στη μπαταρία του τρακτέρ σου και θα της κάνεις ηλεκτροσόκ. Έτσι θα σταματήσεις, του λέει ο γιατρός.Πάει ο χωριάτης και τη βάζει στη μπαταρία. Εν το μεταξύ ένας που τον παρακολουθούσε ανεβαίνει στο βουνό και φωνάζει στους άλλους:- Τρέξτε γρήγορα στην κορυφή, θα μας πηδήξει όλους. Την έχει βγάλει και την ξαναφορτίζει! δεν ειμαι σίγουρος εαν ο μοντ πιο πριν μιλούσε σοβαρά ή εκανε πλακα ή και τα δυο, ειχα και ενα ωραιο sfw για το αποπανω.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 - Τι έγινε? Πως πέθανε???- Δεν έφαγε Pizzetti... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 -Μαμα,τι φαί έχουμε;-Πιτογυρα,παιδι μου.-Καλα αστο,θα παραγγειλω μπαμιες... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οταν ενας δωδεκαθειστης λεει μα τους 11 θεους του ολυμπου τι ειναι; παοκι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 -Που πας ρε φίλε με το σταυρό στο χέρι; -Ν' αλλάξω λάστιχο... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 -Μαμα,τι φαί έχουμε; -Πιτογυρα,παιδι μου. -Καλα αστο,θα παραγγειλω μπαμιες... Σε ποιο πλανήτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σε ποιο πλανήτη; παράλληλο, ξέχασε να το αναφέρει υπόθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Να τα προσέχεις τα υπόθετα. Τσούζουν. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ότι είπε ο κύριος χακερ -Έχετε βιβλία για τα μαθηματικά; -Έστω ότι έχουμε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 -Έχετε βιβλ.. -Όχι! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ^ το καλύτερο! χαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Shara Jessica Parker enters a bar. The bartender sees her and asks "Why the long face?" (Δικό μου είναι, βαράτε ελεύθερα ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. οχι δεν γραφτηκε πριν 2 σελιδες , και αλλες 63,5 φορες σε αυτο το τοπικ μονο!! για να μην πω και για τα στατους.. !εφυγες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις