aekoupoli Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δυο φίλοι συζητούν φιλοσοφικά..-Ρε Θανάση, εσύ πιστεύεις στη μετενσάρκωση;-Τι είναι μετεμψύχωση;-Ε αυτό που λένε ότι άμα πεθάνεις, ξαναγυρίζεις στη γη με άλλη μορφή, σαν ζώο ας πούμε ή σαν φυτό και κάτι τέτοια...-Δεν το ξέρω το θέμα...-Τότε, θα κάνουμε μια συμφωνία. Όποιος πεθάνει πρώτος, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον άλλο και να του πει τι γίνεται εκεί πάνω, αν όλα αυτά είναι αλήθεια και αν ξαναγυρίζει κανείς εδώ κάτω με άλλη μορφή.-Εντάξει φίλε, έτσι θα γίνει!Μετά από χρόνια πεθαίνει ο Θανάσης πρώτος και ο φίλος του περιμένει να δει αν θα είναι συνεπής στη συμφωνία τους κι αν θα επιδιώξει να επικοινωνήσει μαζί του. Μήνες μετά από τη κηδεία, όπως κοιμότανε στο κρεβάτι του ακούει κάποιον να τον φωνάζει με τρομερή φωνή...-Ναι;-Έλα φιλάρα, ο Θανάσης είμαι. Δεν επικοινώνησα μαζί σου τόσο καιρό γιατί είχα πάθει υπερκόπωση....Ο άλλος ενθουσιάζεται που ακούει το φίλο του μετά από τόσο καιρό και αρχίζει να τον ρωτάει:-Πώς περνάς ρε Θανασάρα, τι γίνεται εκεί πάνω;-Ζωή και κότα φίλε μου...Ξυπνάω το πρωί, τρώω, μετά κάνω έρωτα, μετά ξανά τρώω, ξανακάνω έρωτα...αυτό γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όλο φαΐ και πήδημα είναι η ζωή μου...-Πού είσαι βρε Θανάση; Στον Παράδεισο;-Ποιο Παράδεισο ρε φίλε; Κόκορας σε ορνιθοτροφείο στα Μέγαρα είμαι!.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ξεχασες το swf http://thebest404pageever.com/swf/rainbowchikkunz.swf πως και δεν κοιμασαι τετοια ωρα; ------ - Τι παίζει ο Σάββας Ξηρός στην παράλια ;Ρουκέτες!!! http://thebest404pageever.com/swf/Javelin_Missile_In_Afghanistan.swf bonus http://thebest404pageever.com/swf/theitalianwhowenttomalta.swf ποσο παλιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 σταματα να βαζεις swf στα σποιλερ, εγγυημένα ΚΑΝΕΙΣ δεν τα ανοίγει. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 -Βιβλία για την Γυναικεία Ψυχολογία έχετε;-Όχι.-Ξέρετε που μπορώ να βρω;-Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά θα ήξερες... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 να πω και γω ενα δικο μου ανεκδοτο, το οποιο το εμπνευστηκα τωρα διαβαζοντας μερικα πιο πανω. Παιρνει τηλεφωνο ο Μητσος τον Κιτσο. Ακολουθει ο εξης διαλογος. ντριν ντριν, ντριιιν. -ελα και ο Μητσος πηγε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 σταματα να βαζεις swf στα σποιλερ, εγγυημένα ΚΑΝΕΙΣ δεν τα ανοίγει. βλεπεις; δεν γινετε να μην τα βαζω σε spoiler.. μου το κανανε delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 βλεπεις; δεν γινετε να μην τα βαζω σε spoiler.. μου το κανανε delete Και πολύ καλά κάνανε. Παρα λίγο να κάψω ενισχυτή και ηχεία με τις μ@λακίες σου(χώρια το καρδιακό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 -Ιωάννα μου χρωστάς 3.500€.-Από που κι ως που;;-Την έχω παίξει πάνω από 100 φορές για πάρτη σου και όπως ξέρεις, οι μαλακίες πληρώνονται... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 - 'Εχετε βιβλία για την ΑΕΚ? - Οχι ακομα, έρχονται. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Και πολύ καλά κάνανε. Παρα λίγο να κάψω ενισχυτή και ηχεία με τις μ@λακίες σου(χώρια το καρδιακό). στον tehAllantin πες τα, εκεινος δεν ηθελε spoilers ειναι καλα ο ενισχυτής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τι πίτσα παραγγέλνει ο Αντρέας ο άνεργος ;;; Με 4 τυριά ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τι πίτσα παραγγέλνει ο Αντρέας ο άνεργος ;;; Με 4 τυριά ... Εκλαψα δεν ξερω γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 σταματα να βαζεις swf στα σποιλερ, εγγυημένα ΚΑΝΕΙΣ δεν τα ανοίγει. εγω τα ανοιγω!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις