agrio.imeros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πιο πουλί κρυώνει συνέχεια όλο το χρόνο ; Του εσκιμώου ... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ρε σεις, αυτο που δαγκωνετε την γκομενα και αυτη γουσταρει, πως το κανετε?Γιατι εμενα ολο τρυπαει και ξεφουσκωνει... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Πιο πουλί κρυώνει συνέχεια όλο το χρόνο ; Του εσκιμώου ... krg.gif και ποιο πετάει πιο ψηλά? του αστρονάυτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 - Ρε συ! Πιάσε ένα θι από το συρτάρι.. Πρέπει να γράψω θίασος.. - Αμάν! δεν έχει.. θέλεις ένα θυ; Σου κάνει; - Όχι ρε γυναίκα! Θι χρειάζομαι. Ψάξε ρε αφού πήραμε θι τις προάλλες, πότε τελειώσανε; - ..... Όχι δεν έχει.. μόνο θυ, θει, και κάνα δυο τελευταία θη... - Για να δω μόνος μου.... Αχά!!! Και τι είναι αυτό μωρή;;; δεν είναι θι;;; - Να σου εξηγήσω.. δεν είναι αυτό που νομίζεις... - Τι να μου εξηγήσεις μωρή;;; . Αλλο θι δεν έχεις άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωτη ... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 δες τι βρήκα http://downfall.jfedor.org/create/ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 - Ρε συ! Πιάσε ένα θι από το συρτάρι.. Πρέπει να γράψω θίασος.. - Αμάν! δεν έχει.. θέλεις ένα θυ; Σου κάνει; - Όχι ρε γυναίκα! Θι χρειάζομαι. Ψάξε ρε αφού πήραμε θι τις προάλλες, πότε τελειώσανε; - ..... Όχι δεν έχει.. μόνο θυ, θει, και κάνα δυο τελευταία θη... - Για να δω μόνος μου.... Αχά!!! Και τι είναι αυτό μωρή;;; δεν είναι θι;;; - Να σου εξηγήσω.. δεν είναι αυτό που νομίζεις... - Τι να μου εξηγήσεις μωρή;;; . Αλλο θι δεν έχεις άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωθι ... Fixed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλα τοτε Συναντιούνται δύο μονόκεροι στην κιβωτό: -Γεία σου, με λένε Νίκο. -Κι εμένα Γιώργο. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει την υστεροφημία μου -Νίκη μην φεύγς!-Αφού διν σι νιαζ.-Νίκη Μινιάζ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει την υστεροφημία μου -Νίκη μην φεύγς! -Αφού διν σι νιαζ. -Νίκη Μινιάζ Μπαν και μετα εξορία στην Σιβηρια χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Απο απορια και μονο για να δω πως θα βγει, εκατσα και εφτιαξα ενα βιντεακι με το χιτλερ με το link ποσταρε ο hacker. Να σημειωσω οτι σε μερικα σημεια δεν ειναι και τοσο επιτυχημενο οποτε μην με φατε :D 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 – Aber wenn Sie, meine Herren, glauben, dass ich deshalb Berlin verlasse, irren Sie sich gewaltig. ==> Πφφφ επικο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχα εγω προειδοποιησα οτι εχει πολλα λαθακια δεν ηξερα ποσα λογια λεει σε καθε στιγμιοτυπο Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2015 από Alex-V 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εκεί που λέει η γκόμενα τους αύτωσε το ταμ τιριρι , αν και είναι καλό θέλει κάτι σε συγκατάβαση Μην κλαίς, το κουτί είναι micro atx , κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 -Πάρε ενα ποτήρι -Πήρα -Ριξτο κάτω -Το έριξα -Έσπασε ? -Ναι ΜΑΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αλλο θι δεν έχεις άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωτη ... δε θα έπρεπε να είναι [Αλλο θι δεν έχεις κι άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωτη ... μόνο εμένα με ενοχλεί ? Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει την υστεροφημία μου -Νίκη μην φεύγς! -Αφού διν σι νιαζ. -Νίκη Μινιάζ Τι δεν καταλαβαίνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις