hackerW32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 γελασα εφαγα μπιφτέκια με ρυζι http://thebest404pageever.com/swf/dontlaugh.swf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ετσι το πατε? - Συγνώμη. Να κάνω μια ερώτηση; έχετε βιβλία για το σαβουάρ βιβρ και τους καλούς τρόπους;- βεβαίως!- να το βάλετε στον κώλο σας -Συγγνώμη μήπως έχετε βιβλία για την γνώση του σύμπαντος????? -Βεβαίως κύριε μου......-Στ'αρχιδια μου είμαι ταριφας...... -Ναι γειά σας, θα ήθελα ένα βιβλίο σχετικό με μικρά πέη, δεν θυμάμαι τίτλο. -Μισό λεπτό να κοιτάξω... Δεν το βλέπω, σίγουρα υπάρχει;-Μπράβο, αυτό είναι. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ξεκινησες πολεμο -γεια σας , έχετε τα βιβλία για το γαρδελη;-τα θυμάσαι ρε πουστη; 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το γυρναω αλλιως ομως Δυο ελληνοπούλες επί τουρκοκρατίας: - Φιλενάδα, χτες πηδήχτηκα με Αγά! - Και; - Δεν ήταν καλά, αλλά με πήρε στην αυλή του, μιλάμε για παράδεισο, φιλενάδα!... ..."εσύ μού 'πες πως με Αγά πας, πως είναι για σένα ο παράδεισος"... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 - Μωρό τι προτιμάς ; Μπανάνα ή φράουλα ;- Είσαι στο μανάβικο ;- Όχι στο φαρμακείο ... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ξεκινησες πολεμο -γεια σας , έχετε τα βιβλία για το γαρδελη; -τα θυμάσαι ρε πουστη; κλαμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εντωμεταξύ δεν εχω ιδεα ποιος ειναι αυτος, εκανα Like επιδη κανανε και αλλοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εντωμεταξύ δεν εχω ιδεα ποιος ειναι αυτος, εκανα Like επιδη κανανε και αλλοι ban και ξύλο 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πάνε στο δικαστήριο ενα νάνο 1,25 με κατηγορία οτι πήδηξε μια Σουηδέζα 1,95. Ρωτάει ο πρόεδρος :– Εγινε συνουσία;;– Δεν την φτάνω κύριε πρόεδρε, απαντά ο νάνος. Πως να γίνει;;Η Σουηδέζα αγγλικά δεν ξέρει και το μόνο που λέει και ξαναλέει είναι η λέξη “κουβάς”.Αμέσως λέει ο πρόεδρος να φέρουν έναν κουβά και να ανεβάσουν επάνω τον νάνο. Πάλι δεν έφτανε τα καπούλια της Σουηδέζας άρα αθώος λόγω αμφιβολιών ο νάνος. Τον πιάνει μετά ο πρόεδρος μόνο του και του λεει :– Έλα πες μου τωρα. Την πήδηξες την Σουηδέζα;;– Την ξεκώλιασα , λεει ο νανος.– Πως;; , ρωτάει ο πρόεδρος. Και ο κουβάς;;– Της είχα περάσει τον κουβά στο κεφάλι και κρατιόμουν από το χερούλι… 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 "Τα Windows θα είναι γρηγορότερα και πιο αξιόπιστα από ποτέ". Εγκατάσταση Windows XP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 "Τα Windows θα είναι γρηγορότερα και πιο αξιόπιστα από ποτέ". Εγκατάσταση Windows XP. ...και ομως το μόνο για τα windows που δεν ειναι ανέκδοτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ετσι το πατε? - Συγνώμη. Να κάνω μια ερώτηση; έχετε βιβλία για το σαβουάρ βιβρ και τους καλούς τρόπους; - βεβαίως! - να το βάλετε στον κώλο σας -Συγγνώμη μήπως έχετε βιβλία για την γνώση του σύμπαντος????? -Βεβαίως κύριε μου...... -Στ'αρχιδια μου είμαι ταριφας...... -Ναι γειά σας, θα ήθελα ένα βιβλίο σχετικό με μικρά πέη, δεν θυμάμαι τίτλο. -Μισό λεπτό να κοιτάξω... Δεν το βλέπω, σίγουρα υπάρχει; -Μπράβο, αυτό είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 When I moved to San Fransisco I found the people there to be very judgmental. Especially when I tell them I'm from the deep south. "I bet you're homeophobic man." That's ridiculous. I love my home. Home is where the heart is. But I'm thinking of moving out, there's a bunch of prancing faggots living next door. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 -Τι δουλειά κάνεις; - Είμαι έμπορος οργάνων. - Ντροπή σου ρε,καρδιά δεν έχεις; -Όχι,αλλά αν περιμένεις ως τη Πέμπτη θα σου βρώ... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις