.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω γιατί ντε και καλά πρέπει να είναι βλάχος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πυροσβεστική, λέγετε. -Καίγεται το σπίτι μου! -Γνωρίζετε που πρωτοξεκίνησε η φωτιά; -Απ΄την παλαιολιθική εποχή, αλλά σας παρακαλώ βιαστείτε! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από DrLo 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Είναι ο μικρός Γιωργάκης και περπατάνε με τον πατέρα του στο Τσέρνομπιλ.Ρωτάει ο μπαμπάς:- Γιωργάκη, πόσο μας κάνει 12+39;- 12 και 39... ρε συ μπαμπά, αυτό είναι πολύ δύσκολο!!!- Έλα ρε χαζούλη που είναι δύσκολο... Μέτρα με τα δάχτυλα σου Ποια είναι η αγαπημένη στάση στο σέξ στο Τσέρνομπιλ; Στα 5 Φεύγω μόνος μου 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 -Μπριζόλα ή μπριτζόλα;-Ημείς στο χωριό μου τη λέμε στέικ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 συγνώμη προκαταβολικά Με σταματάει ένας αστυνομικός ενώ οδηγούσα βιαστικά και μου λέει -Την πινακίδα που γράφει STOP δεν την είδες και του απαντάω -Την είδα αλλά δεν πιστέυω οτιδήποτε διαβάζω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Με σταματάει ένας αστυνομικός ενώ οδηγούσα βιαστικά και μου λέει -Την πινακίδα που γράφει STOP δεν την είδες και του απαντάω -Την πινακίδα την είδα, εσάς δεν είδα κ. αστυνόμε... Fixed 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Airplane. Πολυ κουφη ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 -Μπριζόλα ή μπριτζόλα; -Ημείς στο χωριό μου τη λέμε στέικ. Αδερφέ, γω το έπαθα στην Αθήνα αυτό! Ήρθα από το αμέρικα για 2 εβδομάδες και τόσα μπεργκεράδικα δεν είχα ματαξαναδεί μαζεμένα. Μέχρι και τα goody's έχουν μετονομαστεί σε goody's burger house!!! WTF?!?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 εδω στα χωρια εχουμε burgerαδικα, στην Αθηνα σε πειραξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παει ενας βλαχος σε ενα τοσταδικο και λεει: -Μη φτιαχνς ενα τοστ? -Αχ,δυστυχως μας τελειωσαν... -Α ενταξ δε μπραζ ......αντι γεια .... -Μισο λεπτο ...θα σας φτιαξω ενα hot dog .. -Τι λες ρε ζεστου σκλι θα φαου ...φευγου -Περιμενετε ..θα σας αρεσει πολυ .... -Καλα αντι φτιαξει μ ενα .... Μετα απο λιγη ωρα ο βλαχος ανοιγει το σακουλακι και πάει και του λεει : -Καλα ρε απο ολου το σκλι το μπουτσου πηγις κ εβαλις....???? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 -Πάρε ενα ποτήρι -Πήρα -Ριξτο κάτω -Το έριξα -Έσπασε ? -Ναι ΜΑΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ!!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Alex-V Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 -Έχετε βιβλία ψυχολογίας για διχασμένη προσωποπικοτητα;-Ναι.-Δεν θέλω. 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 γελασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 - Καλησπέρα σας, μήπως έχετε βιβλία για τον μαζοχισμό?- Bεβαίως κύριε...- Ωραία, μπορείτε να μου πετάξετε ένα στη μάπα? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις