Δημοφιλής ανάρτηση giorgolavos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ο Αϊνστάιν, ο Νεύτων κι ο Πασκάλ αράζουν ένα απόγευμα. Ο Αϊνστάιν βαριέται και λέει «Ας παίξουμε κρυφτό, τα φυλάω πρώτος». Οι άλλοι συμφωνούν κι ο Αϊνστάιν ξεκινά να μετρά. Ο Πασκάλ τρέχει να κρυφτεί, αλλά ο Νεύτων βγάζει μια κιμωλία, σχεδιάζει στο έδαφος ένα τετράγωνο με πλευρά 1m και μπαίνει μέσα. Ο Αϊνστάιν τελειώνει το μέτρημα και φωνάζει «Φτου και βγαίνω». Γυρίζει και βλέπει το Νεύτωνα να στέκεται μπροστά του. «Σε βρήκα», του λέει. «Όχι», απαντά ο Νεύτων. «Βρήκες ένα Newton ανά τετραγωνικό μέτρο. Βρήκες ένα Pascal». 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου λεει η αλλη: "θελω να κανουμε φαση"! Ενταξει της λεω πηγαινε στη μεγαλη περιοχη κ μολις σου δωσω μπαλια πηδα να παρεις τη κεφαλια... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από ougxar 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 -Γιατρε θελω να κανω sex αλλα δε βρισκω γυναικα.-Η λυση ειναι στο χερι σου.-Το ηξερα οτι θα προτεινες μαλακια... 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 -Γιατρε θελω να κανω sex αλλα δε βρισκω γυναικα. -Η λυση ειναι στο χερι σου. -Το ηξερα οτι θα προτεινες μαλακια... Να ηταν παλιο οκ!Αλλα ο απο πανω σου εχει γραψει το ιδιο...Μαλλον απ το ιδιο σαιτ ψωνιζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Να ηταν παλιο οκ!Αλλα ο απο πανω σου εχει γραψει το ιδιο...Μαλλον απ το ιδιο σαιτ ψωνιζετε Χαχαχαχα ωχ ναι έχεις δίκαιο, δεν το είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποίηση ανωτάτου επιπέδου: -Τι έχεις πάθει κόρη μου κι είσαι έτσι αλαφιασμένη;-Έχω φαγούρα στο μ@νί, Αγία Ηγουμένη !-Σύρε μπροστά στην είσοδο, εκεί στην Άγια Βρύση,και τρίψε το με Αγιασμό. Θα σε ανακουφίσει ...Πήγα μπροστά στην είσοδο, πήγα στην Άγια Βρύσημα δεν ανακουφίστηκα, χρειάζομαι γ@μήσι !-Τι λόγια λες, αμαρτωλή; Σώπα και μας ακούνε.Κι εμάς μας λείπει η ψ@λή, αλλά δε βλασφημούμε.-Και τι να κάνω η χριστιανή που είμαι κ@λωμένη;Εσείς δεν έχετε ορμές, Αγία Ηγουμένη;-Λες να μην έχω, κόρη μου; Τι λες; Να 'χω αγιάσει;Καμιά αδερφή μες στη μονή δεν έχει τέτοια κράση.-Και τότε; Πώς τη βγάζετε; Ποιο είν' το μυστικό σας;-Κοίτα να δεις, κοπέλα μου. Είσαι μικρή, δεν ξέρεις,μα αν συνεχίσεις όπως πας, για πάντα θα υποφέρεις.Τόσο καιρό που φύλαγες την τρύπα σου για προίκασου γίναν' τα μ@όχειλα σαν ξεραμένα σύκαΠρέπει λοιπόν σιγά-σιγά τον πόνο να απαλύνεις.Γι' αυτό σου λέω με Αγιασμό την τρύπα σου να πλύνεις.-Την πίσω τρύπα ή την μπροστά; Ποιο δάχτυλο να βάλω;Πες μου πώς γίνεται σωστά. Αχ! Δεν αντέχω άλλο.-Άκουσε, κόρη μου, καλά, δώσε την προσοχή σου:Ποτέ δεν πρέπει μόνη σου να πλένεις το μ@νί σου.Τράβα λοιπόν στην είσοδο, εκεί στην Άγια Βρύσηκι εγώ θα στείλω άμεσα κάποιον να σε φροντίσει-Ποιος θα ναι; Πώς θα λέγεται; Και ποια η καταγωγή του;Θα 'χει λεφτά και όνομα; Αξίες στη ζωή του;-Κόρη, μην είσαι αφελής. Αφού κι εσύ το ξέρειςπως όταν φτάνει η στιγμή της κ@λας κι υποφέρειςδεν έχουν νόημα τα λεφτά ούτε η ανατροφή του,μα να 'χει μήκος αρκετό και πάχος το κ@λί του !Να στέκεται αγέρωχο, περήφανο γενναίο,κι όσο κι αν το ταλαιπωρείς να παραμένει ακμαίο.Τράβα, λοιπόν, και μη ρωτάς στη Βρύση, που σου είπα.Να, συμβουλή: πρώτη φορά, ποτέ την πίσω τρύπα ! Μέρος β´ Μ' αυτά τα λόγια τα σοφά που είπε η Ηγουμένη,η κόρη φεύγει τρέχοντας κι απ' τη χαρά χεσμένη.Αμέσως πήγε μόνη της και στήθηκε στη Βρύση,προσμένοντας καρτερικά κάποιον να τη φροντίσει.Ήταν ντυμένη ελαφρά, κυλότα δεν φορούσε,γιατί η κάψα στο μ@νί την εταλαιπωρούσε.Πέφτει στα δυο τα γόνατα τάχα πως προσευχότανκαι μέσα της τον ψ@λ@ρά περίμενε κι ευχόταννα 'ναι μαζί της τρυφερός μα κι άγριος σαν πρέπεικαι να 'ναι η π@τσ@ του ορθή σαν την Αγία Σκέπη !Να φέρεται με σεβασμό, να ξέρει να προσφέρειαυτό που δεν κατάφερνε μονάχη με το χέρι.Κι εκεί, σκυφτή στα τέσσερα, βλέπει τον καβαλάρη,μ' υπέροχη κορμοστασιά, τεράστιο π@π@ρι,και βγάζει ένα αναστεναγμό που πλάνταξε η φύση:-Ορίστε ο λεβέντης μου! Αυτός θα με γ@μήσει!Σηκώνει το κεφάλι της και του γελάει με τρόπο,κλείνει το μάτι πονηρά, του κάνει λίγο τόπο,να έρθει από τα δεξιά τη φόρα του να πάρεικαι να μπορέσει εύκολα την τρύπα να κεντράρει.Κι ο καβαλάρης βλέποντας τον κ@λο τον παρθένοέτσι λευκό, λαχταριστό, έτσι καλοστημένο,αρπάζει το π@π@ρι του, φωνάζει -Εν Τούτω Νίκα !,και της το βάζει άγαρμπα από την πίσω τρύπα.Τι ήταν να το κάνει αυτό; Την ξάφνιασε την Κόρη,της γύρισαν τα μάτια της, βροντάστραψαν τα όρη.Έβγαλε δυνατή κραυγή, της κόπηκε η ανάσα,της λύγισαν τα γόνατα, της έφυγαν τα ράσα.Όμως μετά το ξάφνιασμα, μετά την πρώτη αντάραμετά το σοκ που ένιωσε της κόρης η κ@λάρα,ο πόνος -τι παράξενο!- άρχισε να 'χει γλύκα,πολύ το 'φχαριστιότανε αυτό το "Εν Τούτω Νίκα!".Τι κι αν λιγάκι πιο νωρίς την είχαν ορμηνέψειδιείσδυση στον κ@λο της να μην την επιτρέψει;Τι κι αν η κάψα στο μ@νί ήταν το πρόβλημά της;Τι κι αν την ξάφνιασε άγαρμπα ο ωραίος αναβάτης;Αυτή το 'φχαριστήθηκε. Θα το 'κανε και πάλι,θα το 'κανε και με ψ@λή ακόμα πιο μεγάλη !Άσ' την να λέει η άσχετη Αγία Ηγουμένη,διπλά σε φτιάχνει το κ@λί, που από πίσω μπαίνει. Τέλος Τριλογίας -Τι έχεις πάθει, κόρη μου, και πας σαν συγκαμμένη;-Μου 'κάναν Οθωμανικό Αγία Ηγουμένη...-Σου άρεσε;-Μου άρεσε. -Θα ξαναπάς; Δεν ξέρω.Καλό το πισ@κολλητό, μα τώρα υποφέρω.-Δώσε καιρό στον κ@λο σου να ηρεμήσει λίγο...-Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω.-Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις,θέλει μετά κι άλλες εφτά, μέχρι να συνεφέρεις.Ό,τι σου λέω οι σοφοί πατέρες μας το βρήκαν,του κ@λου τα εννιάμερα πώς λες εσύ να βγήκαν; - Ξέρεις στο σεξ την στάση κεμπάπ;;- Όχι, ποια είναι;; - Περιμένεις να γυρίσει από την άλλη, πας από πίσω και μπάπ!!! - Μωρό μου τι σφιχτή που είσαι! - Κάτσε βρε μαλάκα, δεν έβγαλα ακόμα το καλσόν!!! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από momotis 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση SOADNICK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τυπικό παράδειγμα Ελληνικής Αγγελίας Εργασίας: ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μαθηματικός με δίπλωμα Πανεπιστημίου, που να έχει άριστες γνώσεις Φυσικής, Ινδικής Κουζίνας, Ηχοληψίας, Κλαρινέτου, να μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Ρώσσικα, Ιταλικά, και Προ-Ινδοευρωπαϊκά, με δίπλωμα οδήγησης Ελικοπτέρου, για να κάνει Ιδιαίτερα Μαθήματα σε μαθητή της Α' Δημοτικού. Μισθός 400 ευρώ / μήνα. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 400 ευρώ Και πολλα ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Και πολλα ειπες. Βγάλε το φπα επειδή κόβει αποδείξεις, βγάλε τα ένσημα, βγάλε τον φόρο εισοδήματος............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alderman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Συζήτηση Συριζαίων εργένηδων:-Δες ένα μνημόνιο...-Το'σκιζες;-'Ανετα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ετοιμαστείτε...έρχονται θερμοκρασίες Σιβηρίας (κάτω απο -50 βαθμούς Κελσίου!) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 -Τι σου αρέσει σε μένα? . -Η κωλάρα σου. . -Στον χαρακτήρα εννοούσα. . -Το ότι με αφήνεις να τη χαστουκίζω! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τυπικό παράδειγμα Ελληνικής Αγγελίας Εργασίας: ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μαθηματικός έως 25 χρονών με δίπλωμα Πανεπιστημίου, που να έχει άριστες γνώσεις Φυσικής, Ινδικής Κουζίνας, Ηχοληψίας, Κλαρινέτου, να μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Ρώσσικα, Ιταλικά, και Προ-Ινδοευρωπαϊκά, με δίπλωμα οδήγησης Ελικοπτέρου, για να κάνει Ιδιαίτερα Μαθήματα σε μαθητή της Α' Δημοτικού. Ελάχιστη προϋπηρεσία 15 χρόνια. Μισθός 400 ευρώ / μήνα. Fixed. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αδάμ:Θέε μου φτιάξε μου μια γυναίκα να κοιμάμαι μαζί της Θεός:Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις