hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 λολ ενας φιλος μου (22) τα εχει φτιάξει με μια 14 χρονών, πήρε άδεια απο την μανα της πρώτα βέβαια φιλος φιλου βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Με υποσχετική την πήρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Με τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 εξουσιοδωτηση θα του εκανε η μανα της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 lol και νμζα πως το 15-21 που εχω δει ειναι too much Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ο πρώην δάσκαλός μου στην κιθάρα τα έφτιαξε με 18 άρα και είναι 43 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ο πρώην δάσκαλός μου στην κιθάρα τα έφτιαξε με 18 άρα και είναι 43 δεν ειναι κακο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ανέκδοτα ρε κουτσομπόλες. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ^^ και που λετε..ειχα κ εγω εναν αξα..τα ειχε με μια 42χρονη..αυτο ηταν 16 τοτε.. ηταν toomuch αλλα αφου τα εβρισκαν τα παιδια..γιατι να τους το χαλασουμε... ακομα νταλαβεριζοντε.. o luci αρχιζει να βγαζει αφρους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Φίλοι βετζετέριανς! Είναι μεγάλο λάθος να μην τρώτε μπριζόλες! Είναι λάθος! Είναι λάθος! .Είναι μεγάλο λάθος! Το μη στέικ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocket_Raccoon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ρε μαγκες αυτες οι μικρες διαφορες δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο. Η καλυτερη ηλικια για γαμο ειναι 40-45 για τους αντρες και 20-21 για τις γυναικες αλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 -5 και -1 δηλαδη? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Όπως λέει και το τραγούδι, ο χειμώνας είναι καιρός για: "Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα... ΩΝΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩ με πάγωσες." 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εχετε μπερδεψει τα topics ή εγω μπηκα κατα λαθος σε αυτο με τις εικονες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παει ένας στην εκλησία να εξομολογηθεί και λέει στον παπά -Πάτερ έκανα ενα τρομερό αμάρτημα ,βίασα ένα κοριτσάκι. -Μέγα αμάρτημα παιδί μου, αλλά έχει ξαναγίνει, μπορεί να συγχωρεθείς. -Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μετά την σκότωσα. -Μέγα αμάρτημα παιδί μου, αλλά έχει ξαναγίνει, μπορεί να συγχωρεθείς. -Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μετά την έκανα κομματάκια. -Μέγα αμάρτημα παιδί μου, αλλά έχει ξαναγίνει, μπορεί να συγχωρεθείς. -Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ,μετά την έψησα και την έφαγα. -Μέγα αμάρτημα παιδί μου, αλλά έχει ξαναγίνει, μπορεί να συγχωρεθείς. -Ναι αλλά όλα αυτά τα έκανα πίνοντας μια pepsi max -OYAOY!!! Δεν ξανάγινε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις