benign Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε η ωρα που περιμενατε,ενα ποιοτικο αστειο απο τον Benign. The dyslexic devil worshipper sold his soul to Santa. lolololololololololololololol 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε η ωρα που περιμενατε,ενα ποιοτικο αστειο απο τον Benign. The dyslexic devil worshipper sold his soul to Santa. lolololololololololololololol Santa --> αναγραμματισμός --> Satan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 εχω δυσλεξία και το βρικα προσβλητικό. no like. http://thebest404pageever.com/swf/Crazy_Finnish_Bakery.swf sorry χίλια συγνώμη ε http://thebest404pageever.com/swf/49_Racing.swf how i find jokes 1)google "ανεκδοτα" 2)εργαλεια αναζητησης>τελευταια ωρα 3)repeat 4)?? 5)profit Στο ισόγειο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου περιμένουν 2 μελαχρινές και μια ξανθιά κυρία για το ασανσέρ. Το ασανσέρ καταφτάνει, οι κυρίες επιβιβάζονται και ο υπάλληλος του ασανσέρ τους χαιρετά ευγενικά.- «Που πηγαίνετε εσείς;», ρωτάει την πρώτη κυρία.- «Στον τέταρτο», απαντάει αυτή.- «Εσείς;», ρωτάει την άλλη κυρία.- «Στον πέμπτο», απαντά αυτή.- «Εσείς;», ρωτάει την ξανθιά.- «Εεεε,... Στον 73ο», απαντάει.- «Μα το ξενοδοχείο μας έχει 7 ορόφους μόνο κυρία μου», αποκρίνεται με απορία ο υπάλληλος.- «Αχ!...», απαντάει χαζογελώντας με σκέρτσο η ξανθιά, «για ορόφους μιλάτε τόση ώρα;;...» 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 "Ο υπάλληλος του ασανσέρ"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 πρωτη φορα το ακους; που πας για διακοπες; σε τσαντιρια; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Που να θυμάμαι ρε μλκ εχώ 3 χρόνια να πάω Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από driftingcris 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 εγώ 3 χρόνια να πάω 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisRos82 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο...- Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.- Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 δεν το επιασες? Οντως δεν το πιασα. Ουτε εγω ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο ειναι η αληθεια αλλα κατι με τον ροναλντο και τον μεσι με τα τηλεφωνα τα καταλαβα. Η αληθεια ειναι οτι αυτο οχι. Ισως ειμαι στοκος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 βασικα δεν ειχε σχεση με ποδοσφαιρο. απλως ηταν ιδιου τυπου. αν το σκεφτεις λιγο θα σου ερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Tι προκύπτει αν διασταυρώσουμε έναν μάρτυρα του ιεχωβά και έναν άθεο; Ένας τύπος που χτυπάει άσκοπα τα κουδούνια... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ένας τύπος που χτυπάει άσκοπα τα κουδούνια... Ήμουν ένας τέτοιος μικρός, μια φορά μάλιστα ήταν ο ιδιοκτήτης πίσω μου καθώς το χτυπούσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Για το πρότυπο μου... τον sellers... Καθυστερημένο δώρο γενεθλίων - Χιονάτη, νυστάζεις από τώρα; - Ε, ναι... από τις 7, νάνι... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 - Σε θέλω !!!!! (14:20)- Ok (23:15) Ειμαστε και εμεις που καθε βραδυ κοιμομαστε με την ιδια απορια.....Αν βαλω το κινητο αθορυβο θα χτυπησει το ξυπνητηρι το πρωι???? Μπαμπά θα με μάθεις να ξυρίζομαι;-Πάμε γιε μου! Πάμε καμάρι μου!.... ΤΙ ΑΠΛΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;;; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις