Δημοφιλής ανάρτηση ougxar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 -Φίλε το έμαθες; Η Google άνοιξε κλαμπ!-Σοβαρά; Τί σόι κλαμπ άνοιξε δηλαδή η Google;-Τρανσάδικο. Παίζει μόνο Trance αλλά είναι afterάδικο. Ανοίγει αργά!-Σώπα ρε η Google! Και πως το λένε το κλαμπάκι;...- Google Trance Late... 31
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 -Δεν θα ρωτήσεις κάτι για μένα; -Ξέρω γω, γαμίεσαι; Καλή χρονιά. 10
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 -Δεν θα ρωτήσεις κάτι για μένα; -Ξέρω γω, γαμίεσαι; Καλή χρονιά. 7
IoannisRos82 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σας πάει πολύ αυτή η τουαλέτα.. -Σας πάει πολύ αυτή η τουαλέτα.-Κλείσε την πόρτα ρε ανώμαλε! 8
Δημοφιλής ανάρτηση koulislefkada Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 O Μάρκος,χειρουργός στο επάγγελμα,βλέπει τις εξετάσεις του κολλητού του του Παντελή και τον παίρνει τηλέφωνο. -Παντελή,σου 'χω άσχημα νέα.-Τι έγινε ρε Μάρκο;-Βγήκαν οι εξετάσεις και είσαι σοβαρά.Θα χρειαστείς άμεσα εγχείρηση.-Όχι ρε πούστη μου! Τουλάχιστον να με εγχειρήσεις εσύ.Είμαστε 40 χρόνια φίλοι.-Δεν ξέρω θα δούμε.Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ.-Δεν ακούω τίποτα! Εσύ θα με εγχειρήσεις! Τις επόμενες μέρες ο Μάρκος ήταν ανήσυχος ώσπου έρχεται η μέρα της εγχείρησης.Εμφανώς αγχωμένος προσπαθεί να μεταπείσει τον Παντελή και να τον στείλει σε άλλο χειρουργό αλλά αυτός θέλει να τον εγχειρήσει ο φίλος του.Αφού αναισθητοποιείται πάει να κάνει την πρώτη τομή ο Μάρκος αλλά σταματάει.Μετά από λίγο πάλι τα ίδια.Πλησιάζει το νυστέρι αλλά δεν είναι σίγουρος. -Δεν μπορώ! Φωνάζει και βγάζει το κινητό του.-Τι κάνεις εκεί; Του λένε όλοι στο χειρουργείο.-Θα πάρω τη μάνα μου,αυτή θα με βοηθήσει.-Γιατί;-Γιατί δεν ξέρω να ανοίγω φίλο. 31
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χμμμ, σα να μου αρεσαν καπως αυτο με το trancelate και με τον χειρουργο.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χμμμ, σα να μου αρεσαν καπως αυτο με το trancelate και με τον χειρουργο. Να πας να το κοιτάξεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αφου ο χακερας λεει οτι ειναι καλα δεν ακουω τιποτε αλλο! ντε και καλα να εχω προβλημα; Περα απο την πλακα ηταν τα μοναδικα εδω και πολλες σελιδες που γελασα. (Οκ την πρωτη φορα μονο εννοειται)
akpe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 - Καλημέρα σας, από την ALCO τηλεφωνούμε για μια δημοσκόπηση... - Παρακαλώ, πείτε μου. - Τι είναι ο Αλιάκμονας; - Ποτάμι... - Σας ευχαριστούμε. 26
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 - Καλημέρα σας, από την ALCO τηλεφωνούμε για μια δημοσκόπηση... - Παρακαλώ, πείτε μου. - Τι είναι ο Αλιάκμονας; - Ποτάμι... - Σας ευχαριστούμε.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Για λίγη βοήθεια αναφορικά με το σκεπτικό του ανεκδότου. 4
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 δεν ασχολουμε με ποδοσφαιρο οποτε δεν εχει like και αυτο να σας γίνει μάθημα αλλη φορα. 1
IoannisRos82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 H γυναίκα είναι στο κατώφλι του θανάτου. Ζητάει από τα εφτά παιδιά της να βγούν έξω απο το δωμάτιο και να την αφήσουν για λίγο μόνη με τον άντρα της. Του ψιθυρίζει με μεγάλη προσπάθεια: - Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι... - Ναι; - Ξέρεις... το έβδομο παιδί μας, ο Γιωργάκης... - Τι;;; δεν είναι δικός μου; - Οχι, όχι... Αυτός ΕΙΝΑΙ δικός σου.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις