e-tic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 fixed! (και ναί, είναι περίεργο αλλά έτσι είναι το σωστό) Νομίζω οτι είσαι λάθος: Το επίθετο (ο) πολύς - (η) πολλή - (το) πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ^ Το χιόνι δεν είναι θυληκού γένους και το πολύ χρησιμποιείται σαν επίθετο κι όχι σαν επίρρημα. Άρα πολύ χιόνι, πολλή βροχή, πολύς κόσμος. link Κι είμαστε offtopic και grammar nazis. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 fixed! (και ναί, είναι περίεργο αλλά έτσι είναι το σωστό) Το πολλή (με δύο λ και η στο τέλος) είναι επίθετο για ουσιαστικά θηλυκού γένους. Το χιόνι, στο οποίο αναφέρεται το "πολλή" είναι ουδέτερο, άρα το σωστό είναι πολύ (ένα λ και υ, είναι για αρσενικά και ουδέτερα). Για ποιον λόγο, επομένως, θεωρείς ότι το σωστό είναι το "πολλή" και όχι το "πολύ"; Μπήκες στο κόπο να διορθώσεις, εξήγα τουλάχιστον, γιατί σε λίγο θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που μάθαμε στο σχολείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η Τάσους, η Μήτσους, η χιόνι;;; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -Ρέιτσελ μ αγαπάς;-Όχι-Εσύ Φοίβη;-Όχι-Εσύ Μόνικα;-Όχι...... Πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως μ'αγαπάει στ' αλήθειααααα 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -Ρέιτσελ μ αγαπάς; -Όχι -Εσύ Φοίβη; -Όχι -Εσύ Μόνικα; -Όχι . . . ... Πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως μ'αγαπάει στ' αλήθειααααα Είσαι άθλιος!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -Ρέιτσελ μ αγαπάς; -Όχι -Εσύ Φοίβη; -Όχι -Εσύ Μόνικα; -Όχι . . . ... Πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως μ'αγαπάει στ' αλήθειααααα http://thebest404pageever.com/swf/Circle_of_Life.swf 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -Χωριζουμε-Και εγω τωρα ποια θα λεω μικρη μου;;-ξερεις εσυ . . . -μωρό μου θες να παίξουμε τον γιατρό? -ναι...-αχ γιατρε εχω εναν πονο στο στήθος και....-καταρχας το ικα σας καλύπτει? -καλα εισαι μαλακας? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 -Ρέιτσελ μ αγαπάς; -Όχι -Εσύ Φοίβη; -Όχι -Εσύ Μόνικα; -Όχι . . . ... Πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως μ'αγαπάει στ' αλήθειααααα Μου ήρθε ένα και εμένα όχι τόσο καλό βέβαια(έμπνευσης απο άγριος-ήμερος ) EDIT: Προφάνώς επειδή το απο πάνω είναι λίγο μαλακία ορίστε και ένα ανεκδοτάκη Τι δεν θα ήθελε να ακούσει κανείς όταν είναι μέσα στο χειρουργείο : -Μήπως είδε κανείς το νυστέρι μου; - Λοιπόν, χικ! Τι έχουμε εδώ; - Δέξου αυτή τη προσφορά! Ω άρχοντα του σκότους! - Ας το κρατήσουμε αυτό, μπορεί να φανεί χρήσιμο στη νεκροψία. - Ωχ αυτό εδώ δεν είναι σπλήνα… - Φωτιά! Φωτιααά! Όλοι έξω γρήγορα! - Λοιπόν παιδιά γρήγορα! Σε μία ώρα αρχίζει το ματς! - Τι εννοείς τελείωσε το αναισθητικό; - Ελπίζω να έχει κάνει ασφάλεια ζωής… - Λοιπόν παιδιά ελπίζω να έχετε μάθει από τα λάθη σας… - Τι εννοείς οτί δεν ήθελε να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου; - Ρε συ σίγουρα γίνεται έτσι; - Πρόσεχε ρε συ με το τσιγάρο! Πέφτουν μέσα όλες οι στάχτες! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ^ Το χιόνι δεν είναι θυληκού γένους και το πολύ χρησιμποιείται σαν επίθετο κι όχι σαν επίρρημα. Άρα πολύ χιόνι, πολλή βροχή, πολύς κόσμος. link Κι είμαστε offtopic και grammar nazis. πολλή σωστά! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 - Πέθανε η κυρά Μαρία από πάνω ρε !- Σώπα ρε ! Πως έγινε ;;;- Ε να , βγήκε με κάτι χαλιά στο μπαλκόνι ...- Ναι ... Και ;;;- Ε , τα τίναξε ... ____________________________________________ - Ξέρεις ποια πήδηξα χθες ;- Ποια;- Θυμάσαι τον Γιάννη που είχε έναν ξάδερφο κι εκείνος τα είχε με μια ξανθιά ;- Ναι .- Τη μάνα σου ... ____________________________________________ - Γιατρέ πείτε μου , θα ζήσει ; Πρέπει να προετοιμάσω το έδαφος .- Δυο μέτρα να το σκάψετε ... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 - μπαμπά τι συμβαίνει αν σπάσει το προφυλακτικό ?- εσύ... -Ρε συ κάτι περίεργο έχουν τα κουλουράκια.Τι τους βάζει ο φούρναρης; -Ταχίνι-Α τον ανώμαλο. -Σας προσφέρουμε 10.000€ αν καταφέρετε να πείτε το όνομα σας πολύ γρήγορα ανάποδα! -Σαββας. -Θέλεις να πάμε για πρωινό τρέξιμο? -Περίμενε πρώτα να πιω τον καφέ μου και μετά εννοείται πως όχι. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πώς πέθανε ο τελευταίος πόντιος δρόμος;Τον πάτησε αμάξι! Ένας Έλληνας στην Ισπανία: Και πόσο κάνει αυτό; Δέκα πετσέτες, κυριε. Σιγά μη μου ζητήσεις και τραπεζομάντηλο. Τι είπε ο Εβραίος Αϊ-Βασίλης τα Χριστούγεννα όταν ήρθε φορτωμένος με δώρα;;; Anyone would like to buy some presents? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 -Θα πάω διακοπές Μονακό -Καημένο...ντεν έκει παρεα ? και ένα παλιό αλλά καλό σε βίντεο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις