Kenny McCormick Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ο Ξηρος έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του ή θα έχουμε τρεχαματα πάλι; Μήπως σπουδάζει κομμωτική σε κανένα ΙΕΚ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ!- Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 - Αχ Δημήτρη μου , πριν σου δοθώ ολοκληρωτικά θέλω να μου πεις κάτι που θα με αγγίξει !- Πούτσα ... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 -Αγάπη μου σ'έχω πάρει 15 τηλέφωνα. Δεν είδες τις κλήσεις; -Τις είδα ρε μωρό μου, αλλά δε θα πιστέψεις τι έγινε-Τι;-Σ' έγραψα στ' αρχίδια μου. 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ! - Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει... Ντάξει, έλεος. Να κοιτάμε και 84 σελίδες πίσω. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 απαραδεκτοι ρε..προτεινω , αν δεν εχει καποιος διαβασει ολο το θεμα (και τις 575 σελιδες) να μην μπορει να κανει register στο insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 απαραδεκτοι ρε..προτεινω , αν δεν εχει καποιος διαβασει ολο το θεμα (και τις 575 σελιδες) να μην μπορει να κανει register στο insomnia Μισές δουλειές θα κάνουμε? Υπάρχει και το παλιό θέμα. Στρωθείτε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ο Τάκης και ο Μάκης είναι καλεσμένοι σε πρωτοχρονιάτικο δείπνο και έρχεται η ώρα της κοπής της βασιλόπιτας . Παίρνουν όλοι τα κομμάτια τους και αρχίζουν να τρώνε . Σε κάποια φάση ο φίλος τους ο Σάκης καθώς τρώει, αισθάνεται κάτι στα δόντια και αρχίζει να τραγουδάει : Just a perfect day Drink Sangria in the park And then later When it gets dark, we go home Just a perfect day Feed animals in the zoo Then later A movie, too, and then home ... κλπ κλπ ...Ρωτάει ο Τάκης το Μάκη :- Τι έγινε ρε μαλάκα ;- Ε δεν κατάλαβες ;- Οχι .- Του έτυχε το Φλουρίντ ... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 αφου το πατε ετσι -Τι να βάλω στο κλουβί των panda για να παίζουν;-Ένα πατρινό αυτοκίνητο. Πατρινό car να βάλει για panda. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ειναι τραγουδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 - Γεια σου, πως σε λένε;- Μαίρη.- Ωωω! Σοβαρά; Τι λες τώρα! Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε...- Γιατί τόσος ενθουσιασμός; - Μ' αρέσει να ανακαλύπτω, νέα Μαίρη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Είκοσι πόντοι Χιόνη μέσα στην Άνοιξη κτλ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση naive Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πολύ χιόνι φέτος 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πολύ Πολλή χιόνι φέτος fixed! (και ναί, είναι περίεργο αλλά έτσι είναι το σωστό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 fixed! (και ναί, είναι περίεργο αλλά έτσι είναι το σωστό) μπορεις να το αιτιολογησεις;νομιζω ειναι λαθος αυτο που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις