Basiliseven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) -ρε μαλάκα σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνο την κοπέλα μου εκτός αν θές προβλήματα -Και αν θέλω τι θα γινει δηλαδή? -Οκ ορίστε....ένα τρένο τρέχει με ταχύτητα 72km/h και θέλει 360km για να φτάσει.Πόση ώρα θα του πάρει; -Εντάξει ηρέμησε δέν θα την ξανά ενοχλήσω..... δύο παιδόφιλοι συζητάνε -Ρε μαλάκα γιατί τα έφτιαξες με μια 20άρα είναι τόσο μεγάλη -Ξέρεις τι λένε οι 20άρες είναι σαν δύο 10άρες Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από Basiliseven 12
DrLo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 -ρε μαλάκα σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνο την κοπέλα μου εκτός αν θές προβλήματα -Και αν θέλω τι θα γινει δηλαδή? -Οκ ορίστε....ένα τρένο τρέχει με ταχύτητα 72km/h σε έναν δρόμο 360km.Πόση ώρα θέλει για να φτάσει; -Εντάξει ηρέμησε δέν θα την ξανά ενοχλήσω..... Τρένο σε δρόμο ? 1
Basiliseven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Fixed Απλα μου το στείλαν σε αγγλικά και βαριόμουν να κάνω την μετάφραση έλεγε road εκεί
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Τρένο σε δρόμο ? http://thebest404pageever.com/swf/train_trollin.swf 2
Kenny McCormick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 - Μωρό μου πες μου ότι μ'αγαπάς... - Άσε μας κι εσύ. Δε βλέπεις τι offside σφύριξε ο γελοίος; - Τι είναι offside; - Σ'αγαπώ! - Φέτος, μου έπεσε το φλουρί! - Έλα ρε! Μπας και είχες σημαδέψει τη βασιλόπιτα; - Όχι... την έφαγα μόνος μου. -Τι μου 'φερες Άγιε Βασίλη που είμαι άρρωστος; -Χο χο χολς - με είπε γριά - κι εσύ τι έκανες; - τον σήκωσα για να κάτσω - Μωρό μου το παλτό σου είναι γεμάτο ξανθιές τρίχες,με ποια ήσουν;;- Με τον Ξηρό ήμουν. 15
gatoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πέθανε ο ιδιοκτήτης των village cinemas. Η κηδεία θα γίνει αύριο στις: 16:20 , 18:45 , 20:15 και 3D 22:30 16
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ηρθανε λέει οι ειδικοί φρούροι να φάνε πιτα γυρο με τζατζίκι. Με βλέπουνε την ώρα που επληρωνα -τα ρέστα φερε μισκι
ougxar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 διαφορα Τι έχει 13 δόντια και 60 πόδια ; Η πρώτη σειρά στο Μέγαρο Μουσικής Πώς ονομάζεται ο Κύπριος ντι τζει; Dean Jane Πώς λένε τον Ινδιάνο ειδικοδυναμίτη; Μεγάλο Πεύκο 4
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ο Ξηρος έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του ή θα έχουμε τρεχαματα πάλι; 18
agrio.imeros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κάπου στη Θεσσαλονίκη ... - Μου !- “Με“ θα λες ...- Μου !- “ΜΕ“ Θα λες είπα ...- ΜΟΥ .... !!!- ΠΩΩΩ ... “ΜΕ“ ΘΑ ΛΕΣ ...- Ρε Γιώργο ! Άσε ήσυχη την αγελάδα ρε μαλάκα ... 19
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 και τελικα ο παπουτσωμενος λογος του Πανουση θα βγει αληθινος σε μερικες μερες που θα πιασουν ολους τους συνεργους του Ξηρου.αποσπασμα μονολογου:"...Τι πιασανε; 17Νοεμβρη;; ο υπηρεσιακος; πως λεγεται αυτος ο υπουργος; ... α, δεν τον ξερει ουτε η μανα του ε; Αυτος ειναι! υπουργος φιλιπινεζα, αυτοι ειναι οι καλυτεροι! Κανουμε δουλεια αυτοι! και τους συννελαβαν; ΟΛΟΥΣ; α, οχι ολους.μονο εναν; κοριτσακι; 14; τι ηταν αυτη; Α, ΒΟΗΘΟΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Ε;; ε καλα της εκαναν, απο εκει πρεπει να αρχισει, απο αυτους που οπλοφορουν τα μικρα! γιατι συνηθιζουν μετα και αρπαζουν τα 45αρια να πουμε!..." 3
koulislefkada Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ο Σαββας Ξηρος φημες τον θελουνε να ετοιμαζει ληστεια στην VELLAFLEX ....
xristos97 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 -Μήπως έχετε σουτιέν στο χρώμα του δέρματος; -Μπα, δε μπεζ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις